Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2014 09:50 - “Неведоми” са пътищата божи: От какво падение към какъв възход на човечето Плевнелиев
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 741 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.01.2014 10:05


Да, действително неведоми са пътищата божи, особено тези пътища, посочени от нас - тези, които творим не само българската, но и световната История.

Един цитат само:

Единственото ново Нещо на този свят е Историята, която още не знаете.

Не случайно тази знаменита фраза принадлежи на масона-ционист, а по-късно и президент на САЩ, евреинът Хари Соломон Труман, непубликувана повече от 68 г. [1] и казана в тесен кръг от свои съмишленици и бъдещи конгресмени, когато губи президентската надпревара през 1932 г. (той от вицепрезидент встъпва в длъжност президент едва след смъртта на Франклин Делано Рузвелт през април 1945 г.).

И това "нещо" е казано още през 1932 г.!

Историческия период от1850 г. до наши дни е бил във фокуса на вниманието на честни историци и политически анализатори от цял свят, които преобладаващо са единодушни, че историческите и социалните процеси за този времеви период са били предварително замисляни, направлявани, контролирани и успешно осъществявани от световния юдео-масонския ционизъм, в качеството на невидим и задкулисен център за световно управление и генериране на бъдеща история.

Да, точно така - "генериране на бъдеща история". Думите на Хари Соломон Труман, казани 13 г. преди да стане президент, не са празни приказки. Това означава и още нещо 

- че някъде в света, през Столетията  19/20,  е имало и има скрити и много точни оракули за бъдещите световни събития,

- че съгласно "Единственото ново нещо на този свят е историята, която още не знаете" по думите на Хари Соломон Труман те трябва да се случат за Човечеството някъде в бъдеще.

И тези бъдещите световни събития се случват след време – в по-дълъг или по-къс период, те обезателно се случват.

Проф. Юрий Буданцев пише нещо друго за Труман [2]:

“Статуята на първия президент на САЩ, Вашингтон, с пълни масонски регалии, посреща посетителите на грандиозния Масонски Национален Мемориал Дж. Вашингтон, построен под контрола и със съдействието на американските президенти и открит не от друг, а от върховния ръководител на американското масонство Хари Соломон Труман, по съвместителство и президент."

С пълна сила това важи и днес. У нас. И с личности като президент и поставилия го на върха на държавата негов тогавашен прайм-министъ(р).


image След подписване на първите укази като президент - февруари 2012, въодушевен от това ли или друго, той пристъпва с някаква танцова стъпка пред множеството, събрало се пред Президенството


Да не говорим за неговия рукотворец:

"Аз моята история съм я написал, та написал... От мен зависи да направя председател на парламента, премиер. Под нулата съм тръгнал. Това никой не може да ми го вземе. Гледах днес от балкона на парламента и отчетох, че самичък съм направил толкова много. Самичък. Цяла партия. Апарат огромен."

Бойко Борисов  ("24 часа", 15 юли 2011 г.)

image "Аз моята история съм я написал, та написал..."

"Кръжат над света черните пратеници на магнатите. Ту тук, ту там се мярка хищната физиономия на Сорос с неговите задушаващи предсказания. И ако в Русия докараха Кисинджър сам, то на тайните преговори в Китай този престарял масон от високите градуси бе съпроводен от съратниците си по братство – русофоби и борци с православието – Бжежински и Картър. Между другото, ще отбележа, че през 70-те години съдбата на политическите ръководители на другите страни зависеше от отношението към тях на ръководителите на външната политика на САЩ – Кисинджър и Бжежински, същите сега са консултанти, съветници и наставници на днешната американска администрация, състояща се почти изцяло от ненавиждащи Русия. И Бжежински, по-младият съратник на Кисинджър, в прав текст се готви да сключи сделка с Китай за сметка на нашите Урал и Сибир, да ни унищожи (мечта, лелеяна още от хазарите). Главният резерв са бунтове, като отприщилите се в Гърция, Прибалтика, Франция, разноцветни местни революции. Заплашителен намек за още един възможен вариант." [2] - (бел.Н.Т. - курсива е мой)

И така - започнах с човечето - възхода го знаем, да видим другото.

Пролетта на 1990 г. съкратеният инженер Плевнелиев на учукан тенекиен компютър прави хороскопи на всеки случаен минувач, който си плати, на самия площад пред ГУМ-а в центъра на Благоевград .

Няма лошо.

Спомням си, че по същото време на Витошка в София млади момчета, вероятно студенти бяха изнесли на масичка своята "тенекия" с монитора и иглен принтер, въвеждаха рожденната дата и правеха същото срещу заплащане. Тогава като гл. асистент в софийски ВУЗ и аз се изкушавах да взема от кабинета си служебния Правец-16 с принтера и да правя същото. Доходите - прилични в сравнение с асистентската заплата, но липсата на кола ме спря – как от Дървеница до Витошка и обратно с тежките тогава "атрибути", всеки ден – не става.


Точно 20 години след моите наблюдения, лично новоизбраният президент Росен Плевнелиев призна, че е разработил, дистрибутирал и пробвал върху себе си през 1990 г. софтуер за хороскопи. Пуснал данните и с удивление научил, че душата му се е прераждала. Някъде към 1730 година българският президент бил жена – ирландска пастирка.

Тези откровения сподели самият Плевнелиев пред зрителите на bTV като гост на предаването “Търси се”, в края на януари 2012-та, току-що встъпил в ролята на президент. Ето неговото мнение по въпроса за преражданията: колкото повече са те, толкова по-често душата е грешила и затова й е даван (на душата) нов шанс да се поправи.

"Роден съм през 1730 година. Някъде в Ирландия. Програмата даде, че съм бил жена пастир. Така пишеше. Поне не съм се прераждал често. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-стойностен живот водиш. Ако човек води смислен живот и се труди съзнателно, едва ли се налагат чести прераждания...",

разсъждаваше убедително той по bTV, когато е бил жена-пастирка.

И правилно, пак казвам, няма лошо. Нали е завършил компютърна техника.

И аз през 80-90-те правих софтуер за хороскопи и биоритми, но хороскопите ми никога не са ме "прераждали".

Дори издирих от старите дискети софтуерните си напъни тогава. "Програмата даде" следните биоритми на тази "жена пастир" към дата 11 дек. 2012:

image

Разбира се не от 1730 година, когато е родена пастирката, а от 14 май 1964, когато е роден днешния ни президент.

Както се вижда физическия му статус е добре, но емоционалния и интелектуален статус са много зле и не трябва да се появява пред медии много-много, поне до Коледа 2012... Иначе ще раздава много мъдрости.

(няма проблем да му направя и към днешна дата 29.01.2014 - софтуера ми, за разлика от неговия, все още е уникален)

 


[1]. F. Tupper Saussy, "Rulers of Evil: Useful Knowledge About Governing Bodies", Harper Collins, New York, 2001.

[2]. Проф. Юрий Буданцев, МАСОНСКИТЕ ТЕМИ НА БУРЖОАЗНИТЕ РЕВОЛЮЦИИ

 


автор: д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6485408
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!