Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2014 14:29 - Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 9145 Коментари: 1 Гласове:
3



20-ти век - апогей на световните социални експерименти на юдео-масонския ционизъм

 

или

Как се осъществи хилядолетната идея на евреите за световно господство

 

Погледнато от позицията на 10-те год. на настоящия век, цялото изминало столетие беше процес с един непрекъснат, постоянен и линеен възход, за осъществяването на хилядолетната идея за световно господство на евреите, главно чрез изкристализиралия през вековете, юдео-масонския ционизъм.

За постигане на една такава цел международното Задкулисие заложи на един дългосрочен план от 100 години за реализация на социални експерименти в световен мащаб, главно по две направления,  в два аспекта:

1.              Изграждането фундамента и утвърждаване на дипола СоциализъмФашизъм”, и последащото му разрушаване, когато стана ненужен вече след изпълнение на неговата специфична мисия;

2.              Катализиране на двата процеса – на изграждането на фундамента и на неговото разбиване - чрез две световни войни.

ДиполътСоциализъмФашизъми двете световни войни станаха алфата и омегата в плановете  на международното Задкулисие за целия период от средата на 19-ти век до средата на 20-ти век.

 

Като говорим за постоянен линеен възход на процесите трябва да имаме предвид, че хода на експеримента беше търпеливо подготвян почти през целия 19-ти век.

Главно чрез:

§         Изкристализиране на ционизма в теоретичен и в практичен план – Адам Вайшоп, Теодор Херцел и др.;

§         Теорията на социалните революции и Карл Марксовата философска система за капитализма и неминуемата победа на социализма, а накрая на комунизЪма, не само в България, по целия Свят;

§         Натрупан огромен световен финансов капитал и заделен значителен за времето си паричен ресурс за целите на такъв експеримент – предимно от еврейски банки, разположени главно в Германия, Англия и САЩ. Не случайно преместват световния паричен център през 1905-та от Лондонското сити на Уолстрийт в Манхатън.

 

 

Това са темелите. Останалото – История.

Зад нея (Историята) – невидим център за управление и контрол  на международното Задкулисие, коeто аз наричам Световното Еврейско Задкулисие (СЕЗ), прифидни кукловоди, прецизни и не дотам прецизни изпълнители, и милиарди реални потърпевши по Земята. Задкулисие, дипломация, безмозъчност на тълпите, милитализирана бруталност, жестокост при беззащитност и стотици милиони жертви по света.

 

И така, какво имаме. През 19-ти век е обособен един пакет, грижливо подготвен от СЕЗ и състоящ се от идеи, идеологии, теории и финансови ресурси. Но чистото прагматично реализиране на този пакет е заложено да се извърши през 20-ти век.

 

Цялото това столетие (от средата на 19-ти век до средата на 20-ти век) е уникално за цялата Световна История. 

Няма друг аналог на такъв исторически поврат за съдбата на десетки милиарди хора и за такова късо историческо време.

 

Никога и в никоя епоха.

 

 

Ето защо, този столетен период, който аз наричам Столетието 19/20, е бил във фокуса на вниманието на историци и политически анализатори, които преобладаващо са единодушни, че историческите и социалните процеси за този времеви период са били предварително замисляни, направлявани, контролирани и успешно осъществявани от юдео-масонския ционизъм, в качеството на невидим и задкулисен център за световно управлиние и генериране на бъдеща история.

 

Не случайно на късният ционист и президент на САЩ, евреинът Хари Соломон Труман, принадлежи фразата [1]:

“Единственото ново нещо на този свят е историята, която още не знаете”

Хиляди анализатори неевреи, като Олег Платонов, Георги Ифандиев и др., а и евреи, като Бенжамин Фрийдман, Дейвид Айк, Израел Шамир и пр. са давали и дават правдива, точна и обоснована преценка за процесите за този толкова драматичен и жесток период на Човечеството – както аз го назовавам - Столетието 19/20 (от средата на 19-ти век до средата на 20-ти век).

 

Дори д-р Бжежински, един от умните войнстващи световни ционисти,  в книгата си “Извън контрол” [2], излязла в САЩ през 1993 г., признава, като дори въвежда ново понятие - мегасмърт, следното:

“Безпрецендентните кръвопролития през ХХ век произтичат непосредствено от фундаменталните екзестенциални сблъсъци... комулативно пораждат двете най-жестоки безчинства на нашето време -  безчинства, които превръщат века на надеждата във век на организираното безумие.”

Стоп. Забелязвате ли - “организираното безумие” на “безчинства”-та (двете световни войни). Бжежински откровено признава организизация, а щом има организизация на Нещо, има и замисъл, насока, подготовка, дипломация и тайни стратигии за Нещото, за да се провокират и започнат две такива сериозни Неща - като не една, а две световни войни.

И то за такъв нищожен по продължителност времеви период от световната история.

Значи някой е имал нужда от мегасмърт и е бързал.

 

Много анализатори на Столетието 19/20, дефинират тайните цели на двете световни войни като постигане на две неща:

1.       създаване на държава за евреите - Израел и

2.       световна хегемония на САЩ, като икономическа и военна свръхсила.

 

Има още един уникален пример за това, как се генерира бъдеща история от господарите на войната, винаги печелившите от световните конфликти през Столетието 19/20 - СЕЗ и юдео-масонския ционизъм.

Този уникален пример е парадокс в световната история: Втората световна война още не е започнала, а Американския еврейски комитет е създал вече “следвоенна(???)” комисия за преобразуване на света.

 

В книгата си “Спомени за изгубения живот” [3], Ифандиев посочва:

“И когато през  1939 г. Макс Варбург (б. Н.Т. – представител на банкерите от САЩ Уърбъргови, финансирали Лев Троцки (евреина Лео Бронщайн)  за провеждане на Руската революциа от 1917 г.) пристига тук от Хамбург, Американския еврейски комитет го постави в своята “следвоенна” комисия за преобразуване на света, която на свой ред издигна пропагандните клакьори за идващата на ред Организация на обединени нации. Обърнахте ли внимание кога е било планирано и известно на “илюминираните” всичко, свързано с края на Втората световна война и следвоенното устройство на планетата, в т.ч. създаването на ООН?” (111 стр.)

И това става, когато:

1.       Втората световна война още не започнала;

2.       САЩ не е предвиждана да влиза във войната;

 

3.       В действеелност ООН се създаде чак през 1945 г.

Означава и още  - че някъде в света, през Столетието  19/20,  е имало скрити и много точни оракули за бъдещите световни събития, че “Единственото ново нещо на този свят е историята, която още не знаете” по думите на Хари Соломон Труман, трябва да се случи някъде в бъдеще за Човечеството.

Нещо-то, ставало тайно и задкулисно, създава и предизвиква Нещо, записано по-после, като исторически факт, а “теория на конспирацията”, според ционистите и немислещите хора, е несъществуваща и била измислена от антисемитите, т.е., Нищо. Да, “теория на конспирацията” е измислена, но от ционистите от СЕЗ.

 

Първи, който нарече САЩ Съветски Американски Щати или Западен Израел е именно българския журналист, писател и политически анализатор Г. Ифандиев в книгата си “Спомени за изгубения живот” [4] , (78 стр.).

И много точно.

Първо, той се обосновава на книга издадена още през 1932 г. в САЩ, книгата “Toward Soviet America” (“Към Съветска Америка”) от генсека на комунистическата партияга на САЩ, някой си Уилям Фостър.

И второ, цитира политическия анализатор и журналист от Англия Дъглас Рийд, написал книгата "Зад сцената" ("Behind The Scene") [5], където авторът буквално е посочил:

“Обобщавайки всичко, което знаех, изобразих Америка в хватката на “три робства”. Първото от тях е ционизмът, на който през последните шейсет години американските президенти, досущ като китайски селяни, правят дълбоки метани. Никой американски политик не се осмелява да оспори циониското превъзходство. А смирението на тези политици очевидно бе постигнато чрез онова, което основателят на ционизма Теодор Херцел нарече “страхотната власт на кесията”. Второто робство, което открих, е просмукването на съветския комунизъм в американския обществен живот. Този процес запачна с пълна сила през 1932 г. с встъпването на президента Рузвелт във властта И явно той доведе до изкривяване на общите насоки на държавната политика. Двете чужди амбиции, произлезли от еврейските области на Русия, очевидно се срещат в централния стремеж към една тоталитарна държава, доминирана от тях.”

Можем ли да направим връзка и да си обясним общото между президента Рузвелт и  някой си Уилям Фостър, па макар генсек на компартияга на САЩ? Никога, докато не допуснем съществуването на посочения по-горе невидим център за управление и контрол. Забележете, издаването на книгата “Към Съветска Америка”и идването на власт на Рузвелт става едновременно – 1932 г.! А компартията на САЩ тогава е била в полулегалност! А изведнъж – и американски президент, и полулегал-камунист започват невидимо-видимо да работят за една кауза “просмукването на съветския комунизъм в американския обществен живот”, както посочва Дъглас Рийд. Това не може да стане никога, ако няма един стратегически общ център, който избира и контролира, както американските президенти, така и комунистическото движение  в САЩ, едновременно.

 

Като говорим за теоретици и практикуващи ционизма, като Адам Вайшоп, Теодор Херцел, Хаим Вайцман, Роберт Сесил, не можем да не споменем евреина Марвин, който в книга, също излязла през 1932 г., също в САЩ, за първи път произнася понятието Нов Световен Ред (НСР), а споменатия президент Рузвелт, в реч пред Конгреса през 1932 г., канализира НСР в държавното управление на САЩ. В световен мащаб налагането на НСР става далеч по-късно – при президентите Рейгън, Буш и особено при Буш-младши.

 

 

Забелязвате ли годината?

 

1932!

 

Освен горепосоченото, през 1932 г. се осъщестява заключетелния етап от подготовката идването на власт на Хитлер в Германия, на 30 януари 1933 г. А тази подготовка датира 29 август 1929 г., когато уолстрийтските банкери вземат решение за финансиране на, забележете, все още несъздадената национал-социалистическата партия на Хитлер. И какво излиза, този стратегически общ невидим център за управление и контрол, който избира и контролира, както американските президенти, така и комунистическото движение  в САЩ, управлява и нарежда на еврейските банкери на Уолстрийт да се намесят в Европа, за да издигнат на власт Хитлер. Фашизмът като идеология вече е подготвен и осъществен в Италия от евреина Мусолини.

 

Май, остава една стъпка още – Втората световна война.

 

И тук още един парадокс – резултатите от завършека на войната се знаят още през 1937/38 гг. – да се знае историческия резултат от Нещо, което още не се е случило в Историята!

 

Ето какво пише за това д-р Хенри Makoу в статията си “Хитлер беше божи дар за Израел” [8]:

“Чрез числата  от книгата на Edwin BlackThe Transfer Agreement  говори историята. През 1927 г. около 15 000 от 550 000 евреи в Германия се самоопределяха  за ционисти. Това е по-малко от 2%. Никъде възражението на евреите [към ционизма]  не беше така широко разпространено, принципно и силно, както в Германия, беше написал един ционист-историк. (168)

Благодарение на Хитлер, 60 000 немски евреи емигрират в Израел (б. пр. – явно Макоу има предвид  бъдещия вероятен Израел) между 1933 и 1941 година. Благодарение на

"Трансферно споразумение" ("Transfer Agreement") между нацистите и ционистите, еврейски имоти на стойност 100 милиона щатски долара е били прехвърлени на Израел под формата на германски промишлен износ и използвани за изграждане на инфраструктурата на Израел. Трансферното споразумение въведе инструменти, суровини, тежки машини, апарати, оборудване за земеделски ферми, както и на труд и капитал за финансиране на експанзия. Много от основните индустрии на Израел, като текстилната и националните водопроводни съоръжения бяха по този начин основани. (373 и 379).

По това време, когато имаше само 200 000 евреи в Палестина, много от тях са анти-ционистки религиозни евреи. Дневната надница на един еврейски работник в Палестина е била $ 1 на ден. Имаше 800 000 палестински араби.

Благодарение на Хитлер, ядрото на германската еврейска общност се пренесе и беше прехвърлена в Палестина заедно с имуществото си. "На много от тези хора им е било позволено да прехвърлят действителни подобия на своите домове и фабрики -. наистина грубо копие на самото им съществуване" (379).

През 1937 г., когато британците предлагат да се раздели Палестина на две държави, нацистите се чудели дали не е допусната грешка, като създаването на "еврейска Ватикана", посветена на смъртта на Германия. Но Хитлер отменил всички сектански принципи и настоял трансферто споразумение да бъдат продължено и разширено за други страни. Италия, Румъния, Унгария и други страни под фашистко влияние подписват подобни споразумения. (378)”

 

Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин нямаше как да знаят ... Знаеше само Хитлер и тези, които го докараха на власт.

В статията си "Was Hitler a Rothschilds?" [14] (Бил ли е Хитлер от династията Ротшилдови), Дейвид Айк споменава, че бащата на Хитлер е незаконно роден син на барон Родшилд от Виенския клон на династията и прави следния анализ:

"Можем ли да повярваме следователно, че някой може да бъде издигнат на власт като Адолф Хитлер, както и цялата военна машина под негов контрол и че този някой може да не принадлежи на тази кръвна линия?

Нека проверим. Хитлер би могъл да не е от същата кръвна линия на Ротшилдови, защото, тъй както ние знаем, Ротшилдови се явяват защитници на еврейския народ, а Хитлер е палач на евреите заедно с комунистите, циганите и много други, които се е опитвал да елиминира. Според това мислене Ротшилдови са евреи и като такива те не могат да стоят зад направеното от Хитлер. /Това е обикновеното мислене на Уотсън, така ли е, бе Уотсън? – бел. от англ. ред./

Наистина ли това е така?

Според една книга на психоаналитика Уолтър Ленгър, със заглавие “Мисленето на Хитлер”, самият Хитлер е бил не само поддържан от Ротшилдови, а нещо повече. Той самият е бил един от Ротшилдови.

Подобно разкритие действа като шамар, хвърлящо ярка светлина върху действията на Ротшилдови и другите илюминатски фамилии в Германия, довели Хитлер до диктаторската трибуна в ролята на кормчия на нацията. Всъщност Хитлер бива поддържан от Британската Кралска Фамилия, от Замъка Уиндзор /всъщност това е немската фамилия на Сакс-Кобур-Готите/, както и тези които включват като военен герой британския лорд Маунтботън, който е също Ротшилд и сатанист.

И така кралските роднини в Германия, които никога не бихте допуснали, че са кръвно свързани с Хитлер, никога не биха поддържали някакъв си случайно взет от улицата само защото тълпата скандира с ентусиазъм. Цялата тази кралска палитра от аристократи добре е знаела кой в действителност е Хитлер. Всеки път, когато вие правите изследване върху Илюминатите и кръвната линия, която ги владее, вие ще имате възможността да установите, че Хитлер е бил един от тях."

Ето какво пише Ленгар в своята книга:

“Бащата на Адолф, Алоис Хитлер бе незаконен син на Мария-Ана Шикългрубер. Допуска се, че бащата на Алоис Хитлер /Шикългрубер/ е бил Йохан Георг Хидлер. Много хора, сериозно се съмняват, че Йохан Георг Хидлер е бил баща на Алоис… но, един австрийски документ се появява и го доказва, че Мария Ана Шикългрубер е живяла във Виена по времето, когато е била бременна. По това време тя е работила като слугиня в дома на барон Ротшилд. Много скоро, когато семейството разкрило нейната бременност, тя бива изпратена обратно у дома си, където се ражда Алоис.”

Информацията в книгата на Ленгар произтича от много високо равнище на офицер от Гестапо, Хансюрген Кьолер. Тази информация е публикувана през 1940 г. под заглавието “Инсайд Гестапо” /Вътре в Гестапо/. В тази информация се съдържат изследвания върху Хитлеровото родословно дърво, направени от австрийския канцлер Долфус. Кьолер съхранява копия от документите на Долфус, дадени му от някой си Хайдрих, служител от нацистките тайни служби. По-късно той пише, че информацията която имал предизвиквала шок със своето съдържание. “Вътре в Гестапо” - стр. 143 – “Невероятни поразии и шок, каквито никаква подобна информация не би редизвикала.”

Също така той разкрива:

“Вторият пакет от синият файл, съдържа документите събрани от Долфус. Дребният на ръст, но в действителност с широка душа австрийски канцлер е трябвало да може чрез този персонален информационен масив, да провери Хитлер. Не му е било толкова трудно, защото като управляваш Австрия би могло да открие данните за семейството на Хитлер, който бил роден всъщност на австрийска земя. И така посредством оригиналното рождено свидетелство, полицейска регистрация, протоколи и т.н., всичко това се съдържа в оригиналният информационен масив. Австрийският канцлер съумява да свърже откъслечните частици от един невероятен в последствие попълнен пъзъл, търсейки малко или повече логическа връзка. От този пъзъл се изяснява главното:

Младо момиче, прислужница…(Майката на Хитлер)…идва във Виена и става домашна прислужница, главно работеща по домовете на богати семейства. Но тя скоро ще бъде

нещастна. Бидейки съблазнена, скоро тя е бременна. Завръща се на село поради тази причина. Къде всъщност работи и забременява като прислужница младото девойче?

Не е чак толкова трудно за да се тръгне по следите и да се открие това. Още по това време, във Виена се въвежда системата на задължително полицейско регистриране. И прислужници, и чиновници, биват подлагани на глоби, ако не спазват това задължение за регистрация. Канцлерът Долфус се постарава да открие регистрационната карта. Младата прислужница се оказва, че е била на работа …познайте къде ….в дома-резиденция на Ротшилдови! А непознатият дядо на Хитлер всъщност се оказва, че е бил някой, живял в тази къща по това време."

При това разкритие, масивът от информация на Долфус свършва.

И така, самият Хитлер не е ли правил опити да унищожи свидетелствата от тази връзка по семейна линия?

Един кореспондент изследовател пише по този въпрос:

“ Струва ми се, Хитлер се е досещал за тази своя връзка много преди самото си идване на власт. Подобно на своя баща, който идва в ранна възраст да търси работа в столицата, той също идваt;

Алоиз, бащата на Хитлер, е роден през 1837 в периода, когато Соломон Майер живее сам в резиденцията във Виена. Жена му също не пребивава там. Поради несполучливия брак тя остава във Франкфурт. Синът им Анселм Соломон прекарва по-голямата част от живота си в Париж и Франкфурт, далеч от Виена и своя баща. Соломон Майер живее сам във Виена в резиденцията, където се оказва майката на Хитлер. И вероятно, той е този, който би могъл да бъде тайния баща."

Херман фон Голдшмид, син на Соломон Майеров чиновник, написва книга в която твърди:

“ …че през 1840 година Соломон Майер е бил обхванат от неудържимо влечение към млади момичета…”

Както и:

“….че е имал страст към млади момичета, чиито авантюри е трябвало да бъдат потулвани от полицията.”

Въпросът е, дали и майката на Хитлер е била обект на Соломоновото желание. Още повече, че това младо момиче, което по-късно става майка на Хитлер, забременява точно в този период, работейки точно във Виена да търси късмет. След като майка му умира през 1907, не много дълго след смъртта й, той напуска родното място за да замине за Виена. Там за около десет месеца се губят неговите следи. Какво се случва през тези десет месеца във Виена изглежда потънало в тайна. Но става ясно, че очевидно тогава той разбира, че има връзка с Ротшилдови, и че тогава именно неговите братовчеди са се запознали с него.

Би трябвало да се знае, че Ротшилдови, както и въобще Илюминатските фамилии, според програмите които следват, имат много извънбрачни деца. И тези извънбрачни деца всъщност под различни имена, отгледани от други семейства, са тяхни деца. Подобно на Бил Клинтън, за който със сигурност се знае, че е Рокфелеров потомък, роден по същия гореописан начин. За тези деца се смята, че родени по този начин, те могат да изпълняват необикновена роля в избраното поприще за обслужване на Илюминатската кауза. Хитлер също е заченал неофициални деца, които да поддържат неговата родствена линия жива и до днес.

И така, кой от Ротшилдови е бил дядото на Хитлер?

Моите благодарности към незнайния кореспондент, относно допълнителната информация към настоящата тема в тази статия, защото той бе направил подробен анализ за това.

Хитлер е бил от Ротшилдови

Втората Световна Война се оказва изключително плодоносна за плана на Илюминатите. Тя доведе до невиждано разрастване в създаването на глобално централизирани институции като Обединените Нации и Европейската Общност, сега вече Съюз, както и много други свързани с финанси, бизнес. Всъщност какво бе необходимо да се постигне? Може би да се поставят множество страни под тежестта на непосилен товар от дългове и заеми, осигурени им по толкова много линии зад които присъстват все едни и същи – Ротшилдови.

Ротшилдови от дълго време са имали План да създадат убежище /феодално владение/ за самите себе си и въобще Илюминатите в Палестина и този План включваше манипулирането на еврейския народ до установяването му в този регион като негова родина.

Чарлз Тейз Ръсел принадлежащ към Илюминатската кръвна линия на Ръселови, бе човекът който създаде обществото “Стражева кула” повече известно като “Свидетели на Йехова”.

Той бе сатанист, според своята съпруга педофил, и преди всичко илюминат. Новата му религия /култ към “майнд контрол” – контрол върху съзнанието/ бе резултат на връзката му с Ротшилдови. С тях той бе приятел, тъй както приятели с тях бяха и основателите на Мормонската църква, която също бе основана от Ротшилдови посредством Кун, Льоб и Ко. Ръсел, както и основателите на Мормонската религия, всичките те бяха франкмасони /фримасони/. През 1880 г. Чарлз Тейз Ръсел, предсказа че евреите ще искат да се завърнат в своята родина. Това разбира се бе само едно предсказание от негова страна. Защо? Защото може би, той е знаел какъв е точно Плана. И така той пише на Ротшилдови, възхвалявайки усилията им да установят Родината на евреите в Палестина.

Тогава през 1917 г. се стига до известната Балфурска декларация, в която британския външен министър лорд Балфур, основавайки се на повече от половината от своето правителство, открито поддържа създаването на еврейска родина в Палестина. Сега когато вие слушате за това, за т.нар. Балфурска декларация, вие си мислите, че става въпрос за някакво обществено заявление и анонсиране. Съвсем не е така.

Балфурската декларация представляваше едно писмо от лорд Балфур до лорд Лайънел Уолтър Ротшилд. Изследователите казват, че това писмо всъщност било написано от лорд Ротшилд и неговия чиновник, банкера Алфред Милнър. Важно е да се разбере това. Едно от най-значителните тайни общества на 20 век е с името “Кръгла маса”. Основата му лежи във Великобритания, но клоновете му се разпростират в целия свят. Обикновено “Кръглата маса” окончателно оркестрира връзките между Групата на Билдербергите, Съвета за Чуждестранни Връзки, Трилатералната комисия и Кралския институт за международни отношения. Колко учудващо е, че гореспоменатия лорд Балфур е бил член на тази Кръгла маса, докато Алфред Милнър е официалният водач на Кръглата маса след смъртта на Сесил Родес, а самата Кръгла маса е била основана от лорд Лайънел Уолтър Ротшилд. И така тези тримата стоят в основата на Балфурската декларация от 1917 г.

Две години по-късно през 1919 г., стигаме до Версайската мирна конференция близо до Париж, където е събран Елита на Кръглата маса от Великобритания и САЩ. Хора като

Алфред Милнър, Едуард Мандел Хаус и Бернард Барух се срещат за да представят своите страни на една подобна среща, решаваща как светът трябва да се промени в резултат на войната, която преди това са създали. И така, те решават да наложат непосилни репарации – плащания за Германия, като по този начин осигуряват колапса на следвоенната Ваймарска република, на фона на невероятните икономически колапси в резултат на обстоятелствата, довеждащи по-късно Ротшилд – Хитлер на власт. И това става докато в Париж всички тези илюминати, членове на Кръглата маса се срещат в хотел “Мажестик”, за да започнат след това процес на създаване на нови образования: Група Билдерберги – Съвет за Чуждестранни Връзки – Кралски институт за международни отношения – Трилатерална комисия. Всичко това е като една мрежа. Също така те решават във Версай, че ще поддържат създаването на Еврейската държава в Палестина. Така както аз съм го показал в моите книги, всеки един от тях е или принадлежащ на Ротшилдовата линия или пък е контролиран от тях."

Евреите-ционисти в края на 60-те г. оцениха, че вече социализмът става скропостижно ненужен. Социализмът, интернационализмът трябваше да бъдат заменени с нещо друго. Но с какво? Глобализъм? Още не. Рано му беше. Или още не беше измислен. По точното е, измислен, но неизкристализирал, в аморфно състояние.

 

Както остроумно отбелязва [4], (38-39 стр.) самият Ифандиев:

“Десетилетия наред...

Исках да илюстрирам умишлената заблуда, в която интернационалната левитска мафия вкарва човечеството, чрез насаждане на идеологеми от типа на нищо не значещите на практика измислени термини от рода на либерализъм, социализъм, комунизъм, фашизъм, нацизъм или на модния днес глобализъм”

Действително, при такава каша на световен идеологемен бульон, след Втората Световна Война се появи кратковременен вакуум. Тогава, умният иначе полски евреин, Бжежински започна да твори теорията на конвергенцията. Досущ като Карл Маркс през 60-те г. на 19-ти век. Идеологията на Бжежински се хареса на СЕЗ, а САЩ (Западен Израел) почти без закъснение да я прилага на практика на световното експериментално поле. Нещо повече, Бжежински вече говори за неоспоримата глобална власт [7], (93 стр.).

Ама разбира се, че е така. Конвергенцията е свършила своята работа, даже предсрочно. Социализмът не можа плавно и сам еволюционно да се смие до някакъв непонятен (и за самия Бжежински, когато твореше теорията си) строй, а трябваше някак си “революционно” да се срине, чрез падане на стени, нежни и цветни революции, а в Румъния – с ешафодна революция.

У нас – скромно – само с нощен пленум, чрез подбрани и съгласувани със съветския посланик Шарапов и американския посланик Пол Солански, лица.

 

И така – вакуумът, започнал от средата на 50-те, вече го няма. На дневен ред е глобализма. И Бжежински нагло го казва [7], (106 стр.):

“Американското превъзходство в налагането на всеобхватен политически процес ... внушава представата за Америка като единствената свръхсила в рамките на новия социален ред. Този световен “ред” обаче все още предстои да се формира, макар и да съществува глобална йерархия на властта, макар Америка да е на върха на тази йерархия и макар тя днес да е основната каталитична (б. Н.Т. – въплащаваща понятието за националност) държава. Налице е един глобален органичен процес, разкъсващ националните граници и насърчаващ глобална политика...”

Досущ, както императивно ни внушаваше през 70-те своята теория за конвергенцията. Някой да си спомня за нея, някой да говори за нея? Дори той не говори за своята рожба. Тя изигра своята роля, допринесе за ерозията на тоталитарните общества, а сега няма, по фарисейски, да се хвалим, я! Нека не забравяме все пак, че д-р Бжежински е един от умните войнстващи световни ционисти.

 

Друг много важен фактор, по темата за апогея, е световната явна и скрита масонска общност.

В началото на 20-ти в. отново се определя политическия идеал на "свободните зидари":

"Целта, към която ще се стремят всички масони, е атеистичната република, основана на всеобщото масонско братство на народите и страните". Според масонските идеолози това може да се постигне "само в социализма и комунизма, приложени в цялата им широта". В "Конвенция на Великия изток на Франция" от 1912 г. четем: "Ние сме длъжни да обединим всички републиканци и в съюз с комунистите да изобретим програма за действие." А в Бюлетин на Великата ложа на Англия от 1922 г. се декларира, че "масонството, благодарение на което са станали националните революции, ще съумее в съюз с левите да произведе и интернационалната революция". Целта на тази революция е "подготвяне съединените щати на Европа, като първа крачка към съединените щати на света, и създаване на свръхнационална власт."

(из Решения на световен масонски конгрес, Париж, 1917 г.)

В раздел III. Денационализация  [12] са дифенирани девет точки за нас:

§         1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм.

§         2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.

§         3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.

§         4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).

§         5. Да не се допуска разпространение на българската предхристианска религия, тази религия да бъде обявена за фашистка.

§         6. Да се приобщят българите към робските религии, а в православието да не се допускат никакви инициативи и свободомислие.

§         7. Да не се допуска в паспортите на гоите графа “расова принадлежност” и да се ликвидира графата “националност”.

§         8. Да не се допуска статут на коренно българското население и други подобни ереси, които позволяват възраждане на нацията и културата.

§         9. Да не се допуска създаването на Центрове на българска национална култура.

§         Тук към списъка на Ифандиев [2] включващ:  “измислени термини от рода на либерализъм, социализъм, комунизъм, фашизъм, нацизъм или на модния днес глобализъм”  трябва да прибавим и посочения в т.1 интернационализъм. Но, Ифандиев като, че ли е прав, интернационализма е изтъркано, остаряло понятие, заменено с глобализъм – ново по форма и съдаржание.

 

А алкохолизираният масон Вежди Рашидов, министър на културата, не ипълнява ли стриктно т.9 ? Турчинът-българофоб Вежди Рашидов членува в ложата Светлина 002 - град София.

Хайде сега помислете, кой постави един тотален алкохолик-турчин  на такъв важен пост – Министерството но Културата на Р. България.

Нямате отговор?

следва Част2...




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. virtuals - Монетарните Матрици и Глобалният Монетаризъм
12.12.2014 22:49
Монетарните Матрици и Глобалният Монетаризъм

http://virtuals.blog.bg/drugi/2014/12/05/monetarnite-matrici-i-globalniia-monetarizym.1319985
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6474464
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!