Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2014 23:51 - ИСТИНАТА за вувузела Едуард Сноудън и за кого фанфари лейтенантчето от американската Агенция за национална сигурност (National Security Agency)
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 4368 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Едуард Джоузеф Сноудън миналото лято се появи в Европа точно в уречения час, сам, на точното място, под смесените светлини на медиите и тълпите от местни журналисти, и от американски такива, of course.

Русия му даде временно убежище на 01 Август 2013-та, но Сноудън остана и беше мишена на разузнавателните служби по света, надминавайки всякакъв интерес, като разкри скандални подробности за глобалното електронно следене от страна на ФБР, ЦРУ, NSA (вкупом), и.чиито тайни той разля в епични пропорции навсякъде..., в Германия, Англия, Франция, дори Изсраел.

И т.н. вече 10 м.,

но ето...,

на 3 февр. се появи статията във "Вашингтон поуст":  "Едуард Сноудън, след месеци разбулване на тайни от АНС, казва за своята мисия, че е завършена" (Edward Snowden, after months of NSA revelations, says his missions accomplished)

Но си е още при Путин! И до днес, 15 февруари...

Иначе:

Поредната сцена от Театъра "NSA" на сатанинската секта зад Океана (а защо не и на юдейските секти пред Океана) за ошашаване на Световното СТАДО!

А самото лейтенантче Едуард Сноудън - кой знае знай ли се - на кого фанфари ...

(Щом е избрал Путин - всьо ясна! [не че Путин не го е избрал])

А на 13 февр. 2014 германският в-к "Die Zeit" съобщи: Европарламентът отказа да защити Едуард Сноудън...

image Снимка: АФП

Брюксел. Едуард Сноудън не може да разчита на защита от страна на ЕС, пише германският в-к "Die Zeit". Това стана ясно от доклад за шпионската афера на САЩ, в който Комисията по вътрешни работи на Европейския парламент се изказва срещу предоставянето на убежище или гаранции за сигурност на бившия сътрудник на ЦРУ, който в момента живее в изгнание в Русия.
По-рано евродепутатите призоваха да се предложи на Сноудън "защита от преследване, екстрадиране или издаване на присъда от трети страни". Вместо това Комисията препоръча на държавите от 28-членния блок единствено "да проучат възможностите за международна защита на Сноудън".
Това решение предизвика остри критики. Германецът Филип Албрехт (от "Зелените") разкритикува решението като "скандално".

 

Иначе:

ИСТИНАТА за Едуард Джоузеф Сноудън вълнува хората по Света, но не и у нас.

.
image

Още СВЪРЗАНИ НОВИНИ:


Das Handelsblatt: Американски сенатор съди Барак Обама заради подслушването

13 Февруари 2014 | 09:21 | Агенция "Фокус"

Вашингтон. Американският сенатор Ранд Пол обяви, че завежда дело срещу държавния глава Барак Обама във връзка с правителствените програми за подслушване, пише германският в. Das Handelsblatt.
Пол, който се спряга като възможен кандидат на републиканците на следващите президентски избори, представи групов иск срещу Обама, като заяви, че действа от името на „всеки в Съединените щати, който има телефон". Сенаторът поясни, че целта на делото е да се сложи край на операциите за телефонно подслушване, ръководени от американската Агенция за национална сигурност.
„Налице е все по-засилено и явно недоволство в тази страна от хора, които са ядосани, че техните данни биват събирани без постановление от съда и без те да са заподозрени в нещо", заяви Пол пред репортери във Вашингтон.
Превод и редакция: Гергана Тенева


„Росийская Газета”: Едуард Сноудън е изтеглял секретни документи с помощта на най-прости общодостъпни програми

10 Февруари 2014 | 02:59 | Агенция "Фокус"

Вашингтон. Бившият сътрудник на американските тайни служби Едуард Сноудън е изтеглял секретни документи с помощта на най-прости общодостъпни програми, пише „Росийская Газета”.
Прехвърлянето на данните се е осъществявало в течение на работния ден.
„Тези действия на Сноудън е трябвало да бъдат засечени и прекратени. Най-малко веднъж той е трябвало да обясни на свои колеги действията си, но намерил изход от ситуацията, обяснявайки, че прехвърля данни на друг сървър”, заявяват разследващи делото.
В същото време една от мисиите на Американската агенция за национална сигурност, чиито документи бяха разкрити от Сноудън е защита на САЩ от кибератаки.


Герхард Шрьодер: САЩ не проявяват дължимото уважение към Германия

6 Февруари 2014 | 00:58 | Агенция "Фокус"

Берлин. САЩ не се отнасят с дължимото уважение към Германия, подслушвайки телефоните на водещи политици в Берлин. Това заяви бившият германски канцлер Герхард Шрьодер (1998-2005) в интервю пред в. Bild.
„САЩ не уважават своя лоялен партньор и суверенитета на нашата страна. Фактът, че държавите се шпионират едни други, не е нов. Но да се подслушва телефона на канцлера- това вече е прекалено”, подчерта Шрьодер, като допълни, че не е очаквал подобно нещо от Вашингтон.


АНС на САЩ е шпионирала делегатите на международна среща в Копенхаген

30 Януари 2014 | 12:16 | Агенция "Фокус"

Вашингтон. Агенцията за национална сигурност на САЩ (АНС) е следяла участниците в международната конференция по проблемите на климатичните промени в Копенхаген, която се проведе през 2009 г., пише вестник International Business Times, позовавайки се на документи, получени от бившия сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън, предаде Интерфакс.
„Лидерите и преговарящите делегации от цял свят ще общуват със своите единомишленици, а също така и в частни разговори, като детайлите от тези преговори представляват голям интерес за нашите политици”, се посочва в един от документите.


Норвежки депутати номинираха Едуард Сноудън за Нобелова награда за мир

29 Януари 2014 | 19:01 | Агенция "Фокус"

Осло. Двама норвежки политици заедно номинираха бившия сътрудник на американските служби за сигурност Едуард Сноудън за Нобелова награда за мир, пише Boston Herald.
Според депутатите от социалистическата партия на Норвегия, Баард Вегард Солхйел, бивш министър на околната среда и Снори Вален, разкриването на секретните американски документи е направило света по-мирен .
„Разбира се, ние не подкрепяме или оправдаваме всички негови разкрития. Обаче ние сме убедени, че общественият дебат и промените в политиката, последвали разкритията на Сноудън, допринесоха за по-мирен свят”, заявяват норвежките законодатели.


Германският канцлер Ангела Меркел разкритикува САЩ и Великобритания относно шпионажа

29 Януари 2014 | 16:13 | Агенция "Фокус"

Берлин. Германският канцлер Ангела Меркел разкритикува САЩ и Великобритания относно широкообхватното подслушване и шпионски дейности, разкрити от Едуард Сноудън, предаде AFP.
В реч пред германския парламент Меркел заяви, че западните сили са принесли в жертва свободата в опит за постигане на сигурност, което е изпратило погрешен сигнал, към „милиардите хора, които живеят в недемократични държави”.
„Резултатът на това не е повече сигурност, а по-малко”, заяви Меркел.


Няма доказателства, че руските спецслужби са помагали на Едуард Сноудън

29 Януари 2014 | 03:42 | Агенция "Фокус"

Ню Йорк. Според американския Сенат няма никакви доказателства, че руските специални служби са помагали на бившия сътрудник на американските специални служби Едуард Сноудън, съобщи ИТАР-ТАСС.
„Нямам никаква информация за такова нещо. Нямам потвърждеине. Бяха разисквани въпроси по този повод, но нищо не се откри”, заяви сенатор Дайен Файнстайн.


Едуард Сноудън е готов да обсъди с американските власти въпроса за завръщане в САЩ

26 Януари 2014 | 23:06 | Агенция "Фокус"

Вашингтон. Бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън е готов да обсъди с американските власти въпроса за своето завръщане в родината си, но само при условие, че Вашингтон му гарантира амнистия. Това съобщи американската активистка Джеселин Радак от организацията Government Accountability Project пред телевизионния канал NBC.


Едуард Сноудън: АНС на САЩ се занимават с промишлен шпионаж

26 Януари 2014 | 21:05 | Агенция "Фокус"

Берлин. Бившият сътрудник на американските спецслужби Едуард Сноудън заяви, че Агенцията за национална сигурност на САЩ (АНС) се занимава включително и с промишлен шпионаж, предаде BBC.
В интервю за германска телевизия Сноудън заяви, че обекти за следене на АНС са големи компании, които се конкурират с американски фирми. Например АНС би събирала информация за компании като германския гигант
Siemens, ако сметне, че тези данни ще бъдат от полза за интересите на САЩ, заяви Сноудън.
Според наблюдателите тези разобличения на Сноудън още повече ще затруднят опитите на Вашингтон да си върне доверието на европейските партньори.

 

И така...
Чий агент е той? (Обаче)

image

 

Гледайте видеото...

http://youtu.be/WmH2Zuxzd1M

 

Отговорът е ваш! (Обаче)

Кой знае, знай ли imageсЪ  ...


 

/за Плевен Онлайн Портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
5



1. mileidi46 - Сноудьн ми се струва, че е имал много ...
16.02.2014 01:24
Сноудьн ми се струва,че е имал много силна подкрепа от ,,някого"!!
И ако се проследи хода на събитията,ясно си проличава,че третата версия-чий агент е,и чий позиции укрепва за сега е най достоверна,а именно -На Обама!!!Той разкри видеа с убийства на невинни жители на Ирак-силен коз за Обама да изтегли армията от Ирак,защото той не беше против-но ,,някой" го заставяше!!
Подслушването.Изостря конфликта между ,,банкстерите" и Обама ,защото той не е знаел...Не е тайна,че Обама е зависим от тия,дето го ,,издигнаха",защото в момента тече най-голямата серия от,,самоубийства" сред банкстерите", а най-мощният от тях...взе ,че просто ,,се пенсионира"
Копчето на световната катастрофа е в ръцете на Сноудън!И Асандж.
Така мисля аз.
цитирай
2. fascindoo - Драга mileidi46, Вие сте напипали една от "артериите".
16.02.2014 10:04
напипали сте "пулса" Обама.
Но кой е Обама?
Една жалка чернокожа полуеврейска кукла на сатанинската секта зад Океана !
Едва ли - както пишете - "Копчето на световната катастрофа е в ръцете на Сноудън!И Асандж.", са те двамата!!!
Копчето на световната катастрофа е под контрола на сатанинската секта зад Океана (а защо не и на юдейските секти пред Океана) за ошашаване на Световното СТАДО!
Така мисля аз.
By the way, Oбама е загубил доверието им и много точно казвате, че се "Изостря конфликта между ,,банкстерите" и Обама"
цитирай
3. fascindoo - А ето какво казва във "Вашингтон поуст" на 3 февр. 2014:
16.02.2014 10:40
“If I defected at all,” Snowden said, “I defected from the government to the public.”

("Ако дезертирах изобщо, то аз дезертирах от правителството към обществото.")
цитирай
4. mileidi46 - Кой е Обама?! със сигурност и той ...
16.02.2014 17:24
Кой е Обама?!
със сигурност и той самият не знае вече кой е и как се казва..Но,със сигурност ,Обама е продукт на ЦРУ.Всичко е фалшива в него..от акта за раждане,от името му,от вероизповеданието му..до неясната ситуация кога и как ще го ликвидират..Според мен,или ще го ликвидират като Кенеди,или ще го компометират безболезнено като Клинтън-зависи Мишел дали е толкова тъпа като Хилъри..!!Има нишка между Обама и Сноудън,защото знаем,че той технически се разграничава от банкстерите,и може би чрез данните ,които държи Сноудън...ще си спаси ..поне живота!!много ми е засукано ..много неясна е играта..но го доказват самоубийствата на банкерите и...безследно изчезващи от тях!!Ще видим!!За сега го предупреждават(Обама),като го замесват(намекват) за сексуален скандал с Бионсе...но тихичко предполагат...впоследствие,ще намерят и доказателства..:)))върху роклята и...
цитирай
5. mileidi46 - Имено...това е възелът,който държи Сноудън...
16.02.2014 17:27
fascindoo написа:
“If I defected at all,” Snowden said, “I defected from the government to the public.”

("Ако дезертирах изобщо, то аз дезертирах от правителството към обществото.")

цитирай
6. ok3223 - Добре го е казало момчето
16.02.2014 19:05
дезертирал е от правителството към обществото ...
Което показва на всеки, че не случаен човек, а герой на СВЕТА!
Че заслужава не един, а 2 НОБЕЛА ...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6472634
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!