Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2014 17:55 - 64 годишния цикъл на Глобалния предиктор: ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ, Йосиф СТАЛИН и Владимир ПУТИН
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 948 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.04.2014 20:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Глобалният предиктор като скрит субект на глобалната политика в света, планира и сегашния господстващ режим на планетата, както и социалните процеси на цялото човечество. Той обхваща един исторически низ, започвайки от хилядолетния надюдейски предиктор (историческите факти доказват, а и ако се обърнем към "свещената книга" ще видим, че от всичките 12 равни колена на израелитяните, едното – "по-равното" от другите – левитите, са допуснати до "върхушката" и единствено могат да тълкуват "свещените писания"), един низ, преминаващ през много епохи, низ, обхващащ  и 30-те години на ХХ век, когато бе формулиран НСР, когато паднаха през 1989 и "стени", и "завеси", минавайки през периода 1994-2001, когато бе обявен НСР от двама президенти на САЩ – баща и син, низ на създаване и разшириение на Европейския Съюз, създаване на ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ, на арабските "пролетни революции" ... и достигайки  днешната 2014 г., с последните събития в Украйна..

 

Цикличността, както на отделните народи, така и на цялото човечеството, е с библейска давност - от Адам и Ева, Вавилонската кула, Содом и Гомор, Рим, Рим 2, империи, падения, Нов Рим и прочее  ..., та до днес - с Новата Вавилонската кула в Брюксел, като сграда на Европейския Съюз...

 

Цикълът на Глобалния предиктор за ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ обаче е кратък, едва  64 годишен.

.

През април 1952 г. в Москва се провежда международно икономическо съвещание, на което Съветският съюз предлага на страните от Източна Европа и Китай да бъде създадена търговска зона, алтернативна на доларовата. Към този проект проявяват интерес тогава също Иран, Етиопия, Аржентина, Мексико, Уругвай, Австрия, Швеция, Финландия, Ирландия и Исландия.

На съвещанието, "бащата на народите", Йосиф Висарионович СТАЛИН предлага да бъде създаден "общ пазар" с единна валута – рублата.

Първото предложение е горещо подкрепено.

По второто предложение възникват разногласия... Но какви са били и защо не стана "общ пазар", Глобалният предиктор мълчи (и "свещените писания" мълчат). След 10 месеца, на 2 март 1953 г. Сталин умира. Крият го 3 дни ... И днес светът се интересува от въпроса: Кой и защо уби Сталин? 

 

На 10 октомври 2000 г. обаче, в Астана, Република Казахстан, от главите на държавите Беларус, Казахстан, Киргизия, Русия и Таджикистан е подписан Договор за учредяване на ЕврАзийската Икономическа Общност. Евразийската икономическа общност (на руски: Евразийское экономическое сообщество, ЕврАзЭС), ЕАИО става международна икономическа организация на редица постсъветски държави, занимаваща се с формирането на общи външни митнически граници, изработване на единна външноикономическа политика, тарифи, цени и други съставящи на функционирането на общия пазар.

 

На 6 октомври 2005 г. в Санкт Петербург е изградена организацията Централно-азиатско сътрудничество (ЦАС) и е прието решение във връзка с предстоящето встъпване на Узбекистан в ЕврАзЭС да се подготвят документите за създаване на обединена организация ЦАС-ЕврАзЭС, т.е., фактически е решено да се премахне ЦАС. 2-те страни-наблюдателки Грузия и Турция ще имат неопределен статут, тъй като са наблюдатели на ЦАС, но не и на ЕврАзЭС, като се очаква да останат извън ЕврАзЭС, понеже ЦАС фактически вече не съществува.

 

През август 2006 г. на Междудържавния съвет на ЕврАзЭС е взето принципно решение за създаване на митнически съюз в състав само от 3 държави, готови за това - Беларус, Русия и Казахстан.

Членове са Русия, Беларус, Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Киргизия, а наблюдатели - Украйна, Молдова и Армения.

 

И днес светът се интересува от въпроса: Кой и защо уби Сталин? 

Трите версии:

Естествената смърт е първата версия.

Втората - заговора на "голямата четворка" - Берия, Хрушчов, Маленков, Булганин - евреи или женени за еврейки.

Съществува още една версия за убийството на Сталин – "западната".

Да си представим какъв би бил отзвукът в САЩ и Запада след април 1952 г. когато в Москва се е провел международно икономическо съвещание, на което Съветският съюз предлага на страните от Източна Европа и Китай да бъде създадена търговска зона, и то антиДоларова.

САЩ и Западът прекрасно са разбирали, че това не са празни думи на Джугашвили-Сталин. Никой в света не е очаквал, че Съветският съюз след изтощителната война ще възстанови бързо икономиката си. Към началото на 1948 г. възстановителният етап в страната е завършен, което позволява да се проведе паричната реформа и да се отмени купонната система. По темпове на икономически растеж Съветският съюз изпреварва по това време всяка страна. В САЩ прекрасно разбират, че Съветският съюз със своята техническа база и природни ресурси плюс Китай с неговите безкрайни възможности от население ще доведат до смъртта на Запада. Резултатите от Втората световна война показват, че разговорът със Съветския съюз от позицията на силата, докато начело е Сталин, няма никакви шансове…

Оставал само един изход – вождът да бъде отстранен…

 

Но да се върнем към есента на 2013-та...

 

Русия. Статия на Путин за Евразийския съюз бе поместена в "Известия" през октомври 2013-та. Новият съюз ще бъде "голяма страна", което ще обедини от 1 януари 2014-та Русия, Беларус и Казахстан.

«"Целите на модернизацията" обаче изискват продължител на "идеята на Владимир Путин за единно икономическо пространство", като Русия да се обедини не само с бившите съветски републики - днес членки на ОНД, но и с държави, "лоялни към руските икономически интереси: Финландия, Унгария, Чехия, Монголия, Виетнам, България (учудвате се? – бел. Н.Т.), Куба и Венецуела.»,

заявил на последвал форум руският политолог Дмитрий Орлов.

«Налице са "инструменти и исторически аргументи", за да бъде осъществен "големият проект" за Евразийски съюз, който може да обедини към 250 милиона души. Не става дума за "единна държава", а за "съюз на суверенни държави". Един от аргументите е "общата история на страните" от постсъветското пространство, а сред инструментите - руският като "език за междунационално общуване" и "кооперирането в икономиката". »,

посочил пък председателят на Държавната дума Борис Гризлов.

« Евразийският съюз трябва "да събере не толкова земите, колкото народите и гражданите в единно държавно тяло."»,

смята пък посланикът на Русия в НАТО Дмитрий Рогозин.

Той предложил създаването на славянски батальон в руската армия, който да включва българи, сърби и представители на други славянски народи, съобщава на сайта си вестник "Новие известия", като се позовава на агенция Интерфакс. Рогозин взел идеята от френския Чуждестранен легион.

 

Разговорът на САЩ и Западът със Съветския съюз от позицията на силата, докато начело е Сталин, нямал никакви шансове, но днес начело с евреите Путин и Медведев шансовете са необятни… А и богатствата на "Съветския съюз" сега не са по-малки от епохата на Сталин.
Пък и положението в Света вече е другое...


image Всл в порядке: Глобализъм и Стратегия за световно управление в общ юмрук

Путин, Медведев са руски евреи, а  Машкевич е киргизки евреин!

image

Демонстрация в Москва - Източник...

 

 

/за Плевен онлайн портал:

 д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6487587
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!