Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2014 00:48 - Глобалният предиктор, НСР, Китай, ЕС, "пролетните революции", Русия и ... Украйна – част 2
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 739 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 17.04.2014 01:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Продължение от Част 1...


НСР

Като говорим за добрите "биороботи", т.е.  теоретиците и практикуващите ционизма през последните два века, като Адам Вайшоп, Теодор Херцел, Хаим Вайцман, Роберт Сесил, не можем да не споменем евреина Марвин, който в книга, излязла през 1932 г. в САЩ, за първи път произнася понятието Нов Световен Ред (НСР), а при встъпването в длъжност на президента Рузвелт, в реч пред Конгреса, също през 1932 г., той канализира НСР в държавното управление на САЩ.

В световен мащаб налагането на НСР става далеч по-късно – при президентите Рейгън, Буш-старши и особено след 2001г. при Буш-младши.


image Джордж Уокър Буш е талмудист и член на тайният масонско-илюминатски орден "Skull&Bones" (Череп и кости

"Череп и кости" – т.н. общество на Йейлския университет (за пред света и световното стадо) – може да се похвали с членове като президентите Уилям Тафт и Джордж Буш-старши (баща).

Но за морала на първопроходците в налагането на НСР  по целия свят - Буш, Рейгън и компания -някои педофилски забежки още се помнят  и не са забравени… Напр., Момчетата от "Бойс Таун" (Boys Town), Момчета на повикване ("Call boys") и так далее, продавани на американски политици за техните оргии, включително и в Белия дом...

image Истината излиза през 1980-те г. когато в някои големи вестници, в т.ч. "Вашингтон Таймс ", се изнесе една история, в която е замесен режима на Рейгън-Буш

В социален аспект обаче, още след Първата световна война, остават само две взаимно противопоставящите се системи (разбира се, задкулисно и винаги под общата диктовката на Глобалният предиктор), като единствен за пред света (и световното стадо) политико-идеологически дипол:

Капитализъм[20 век]Социализъм

Тук обаче, след Втората световна война, във времевия вакуум 1949-1991, се намесва наложения вече НСР. Умният евреин Бжежински, чрез своята сътворена вече през 70-те г. теория на конвергенцията, е подготвил прилагането на НСР, който се вклинява в системния дипол Капитализъм[20 век] Социализъм така, че постига с много голям успех за Глобалния предиктор, целите си, като довежда до унищожаване на ненужния вече социализъм. Този процес тече вече 25 години - от 1989 г., и по прогнози води до Капиталистически Социализъм в бъдеще.

Или, схематично, след  вклиняването на НРС, диполът се трансформира в еднополюсна компонента:

Капитализъм[20в.]Социализъм = Капиталистически Социализъм

                                          ^

                                           |

                                        НСР

Компонента, съществуваща и в момента!
И евентуално, до предстоящата нова Студена война 2.

Д-р Петер Бахмайер в своята публикация "Източна Европа и Новият Световен ред" [1] пише:

"През 80-те години на XIX век се стигна до големия план, предвиждащ съюз между Англия и Франция с Русия, с цел – разрушаването на Централна Европа. Както показа Ренате Римек (Renate Riemek), този план беше развит от една група около принца на Уелс, по-късния крал Едуард VII (Eduard VII), заедно с лорд Рандолф Чърчил (Randolf Churchil – бел. Н.Т. - бащата на Уинстън Чърчил) и главата на династията Ротшилд в 1887 година. Планът предвиждаше провеждането на „социалистически екперименти“ на Изток, като в Югоизточна Европа бъде създадена една балканска федерация (бел. Н.Т. - доктрината Сталин-Тито-Димитров през периода 1945-49 г.).

...

Почти всички народи на Източна Европа днес са под политическо, икономическо и духовно културно влияние на западните сили, които преследват само своите егоистични цели, а не действителните нужди на тези народи. Въпреки това, никъде другаде съпротивата срещу НСР не е така голяма, както при руснаците и източноевропейските народи. Нещо, което западните средства за масова [дез-] информация премълчават. За нас (б. а. – германците), духовните връзки и сътрудничество с тях са именно поради тези причини от решаващо значение: „Цялото бъдещо културно развитие е въпрос на връзката между Централна и Източна Европа."

 

А защо да не прочетем написаното от Дъглас Рийд в книгата му "Спорът за Цион" [2] за Грандиозния план на двадесетото столетие? Ще бъдем потресени! Искам да се спра на края на книгата, върху последните думи на Дъглас Рийд. Нека се замислим! Един нормален човек би направил поклон след като изчете този пасаж.
Ето го и пасажа, представляващ финал за книгата на Дъглас Рийд - Заговор на Правдата:

"Така аз прекарвам остатъка от моите дни в Южна Африка Изживях своя живот и сега единствения ми личен интерес в тази разразяваща се глобална мелодрама, би могъл да бъде само един надпис върху моята надгробна могила: “Почина от естествена смърт.” Моите стремежи в личен план винаги са били твърде скромни. Не разчитам в повечето случаи на нищо.

Заговорът за който говоря е достигнал да такива мащаби, че нищо не би могло да го спре на този етап. Огромно количество от хора във властта са въвлечени в него. Докато тези хора стоят на пулта на властта, ние ще продължаваме своя път към екзекуция. И тъмнината ще очаква своето спускане отгоре. Когато това се случи, тогава вече ще бъдем принудени да започнем всичко отначало. И да започнем работа по нашето възраждане. Аз познавам много добри хора, които са готови още отсега за това възраждане. Слугите на пресата и телевизията биха нарекли това контрареволюция. Но истинското му име би било “Заговор на Правдата.”"

В друга книга "Отвъд сцената", Дъглас Рийд, в главата Еврейската душа [3], описва първата половина на 20-ти век и какво настъпва след споменатия вакуум от световен идеологемен бульон след Втората Световна Война  и през 50-те години:

"Първите петдесет години на "еврейския век" са оказали естествен психологически ефект върху еврейската душа, която отново е в насилствен безпорядък. Този безпорядък е направил шовинисти маса от евреи, които преди сто и петдесет години, като че ли изглеждаше, имаха ангажименти в развитието на човечеството. Те, като че ли са отново в плен (повтарящите се "пленничества" на евреите винаги са били плен от старейшините и кредото за изключване от общността им, а не от заплахата  от чужденци-настойници). В ционисткия плен и под натиска на старейшините, те бяха подготвени и превърнати  в най-експлозивната сила, записана в историята. Историята на този век, с неговите войни и революции, чиято развръзка тепърва предстои е длъжна и трябва да се даде отговор на шовинизма на Талмуда, който има своите корени във Второзаконието (Deuteronomy)."

Даже той го нарича "еврейския век" и говори още през 60-те г. за поредния плен на евреите.

Д-р проф. Йохан Галтунг, създател на Международния институт за изследвания на мира в Осло през 1959 г., в интервю [4], твърди:

"Според някои данни, след 1945 година САЩ са унищожили между 12 и 16 милиона човека, за да съхранят своя икономически натиск…"

На кръстопът в човешката история сме!”

казва пък един истински и честен евреин и антиционист, Дейвид Айк[ 5].

Е, няма ли връзка всичко това с налагания днес и сега - вече второ десетилетие на 21-ви век - НСР?...

 

Позовани източници:

[1]  Източна Европа и Новият Световен ред? - http://ruvr.ru/main.php?lng=bul&q=2503&cid=157&p=27.04.2009

[2]. Douglas Reed, “The Controversy of Zion”, Dolphin Press (Pty) Ltd., Durban, First published in 1978 - http://knud.eriksen.adr.dk/

[3]. Douglas Reed, "Behind The Scene", Noontide Press, AK, USA, 1976.

[4]. Д-р проф. Йохан Галтунг, "Империята САЩ загива през 2020-та",  В частичен превод: http://www.plevenonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=983&Itemid=8

[5]. Дейвид Айк, “Кой реално управлява света?” В частичен превод: http://www.plevenonline.com/index.php?option=com_content&task=view&id=159&Itemid=78Автор и преводи: д-р инж. Никола Тодоров, доцент
Гласувай:
3
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 5641607
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2085
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!