Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2014 23:03 - Да хванеш Моисей за топките... и на 25 май!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 912 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 13.05.2014 23:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Една млада българка, Калина Андролова, преди време написа: Ние не сме талантлива демокрация, а посттоталитарно сборище от клики, хванали топките на Моисей

И колко бе права тогава!
Защото!
Защо "Шеврон" смени Борисов с Бареков
?
И
Защо ген. Уесли Кларк дойде до България, за да присъства на учредяването на партията на Николай Бареков – „България без цензура"?
image Уесли Кларк, София, 25 ян. 2014

Генерал Уесли Кларк бе главнокомандващ силите на НАТО и е пряк отговорник за незаконното бомбардиране на Сърбия. По време на незаконните бомбардировки САЩ намери удобен шанс да „изпробва“ всякакви бомби. В това число бяха използвани и уранови бомби. Същия този генерал сега влезе в ролята на лобист на компанията „Шеврон“. Заради същата компания в Румъния се случва нещо ужасно – докато тече актаивна кампания за допускането „Шеврон“ да дупчи за шистов газ обикновенните граждани са подложени на зверска репресия,


Колегите от „Anonymous – Bulgaria“ написаха:

Войната за ресурси: САЩ и българския шистов газ

image САЩ отдавна са хвърлили око над запасите ни от 17 трлн. кубични фута шистов газ и 200 млн. барела шистов нефт (бел. Н.Т. – на трибуната поредния български трейтър - Соломон Паси с ЮЕсЕй амбасадорката у нас)


... Има и смъртни случаи при потушаването на акциите срещу добивът на шистов газ. Какво обаче правеше Уесли Кларк на учредяването на „България без цензура“ ? Самото име на поредната партия и поредния „месия“ е забавно. Телевизията, чийто ръководител беше Бареков и е част от медийната империя на Делян Пеевски и неговата майка, докрая на мандата на ГЕРБ старателно се грижеше за неговия публичен образ. Стигна се дотам, че на изпроведяк от телевизията, Люба Кулезич намери сили да признае, че е получавала СМС-съобщения лично от Борисов с наставления. И този същия, Николай Бареков, кръщава партията си „България без цензура“. Акцентираме над присъствието на генерал Кларк. Очевидно освен посланика на САЩ „Шеврон“ отново си намериха лобист, който да „изтъква ползите“ от добива на шистов газ. За финал, конгресът завърши с „Вяра“ на Вапцаров. Пълен комплот. Да поканиш генерал Уесли Кларк и да рецитираш Вапцаров е не просто безвкусица, а подигравка.

Колегите от „Anonymous – Bulgaria“ направиха и интересен коментар по темата в статия, озаглавена

Защо капитализма не може да има човешко лице?

Докато народа се занимава с телевизиониия театър на титаните – Бареков и Кулезич, премиера на Великобритания Джеймс Камерън заявява че намаляването на регулациите при добива на шистов газ е необходимо за „да премести бизнеса своето производство в Европа“!!!  Камерън: ЕС не трябва да пречи на добива на шистов газ

Какво всъщност се крие зад неговите думи – „От САЩ хората гонят добивните компаннии, все повече щати налагат ограничения, отделно там вече почти няма къде да се дупчи. Трябва да отидем на друго място, иначе фалираме. Европа става!“ Поради тази причина изказването на Джеймс Камерън е такова.

Истината е, че шистовия газ е десетки пъти по-скъп от конвенционалния, и след неговия добив от водата и от земята не остава нищо. /Само за един сондаж с фракинг отиват 22 милиона литра вода, която не може да е морска, защото солената вода разяжда желязото в тръбите, примерно язовир Искър ще стигне за месец – два/. А при дейноста фракинг самия водоносен хоризонт слиза много на дълбоко, или изчезва /за земетресенията, химикалите и отровената околна среда е пълно с информация в нета/. Това вече се случва в Тексас, Калифорния, Пенсилвания и т.н.

Защо трябва да обърнем внимание на тези изявления на Камерън? Защото лобистите на шистовия газ всеки момент дебнат да ударят. В Англия вече са постигнали своето /Това че успяха първо в Ангия – не е случайно. В Англия и Америка са ситуирани най-големите масонски ложи, там също е и сърцето на ционистките движения. Публична тайна е че президентите и премиерите на САЩ и Великобритания са членове на такива тайни общества, обществено достояние пък е че САЩ и Англия са едни от първите държави дали зелена светлина на шистовия газ/…Защо обаче започвам толкова от далече – защото един от международните гости на учередяването на „България без цензура” новата партия на Николай Бареков е Уесли Кларк – какво представлява той?

Бивш генерален секретар на НАТО – за периода 1997- 2000 година /точно по времето на бомбардировките в Сърбия/
Wesley Clark, lobby-st CHEVRON, la receptia de ieri de la Ambasada SUA la Bucuresti – Уесли Кларк е и един от най-големите и успешни лобисти на Шеврон в света. След визитата му в Румъния и успешната му работа за шистовия газ там, той идва на „гости” при Бареков, за учередяването на новата партия … Да припомним, че в Румъния Уесли Кларк стана съветник на Виктор Понта. На него се дължи коренната промяна в позицията на румънския премиер след встъпването му в дръжност.  Виктор Понта в предизборната си кампания, спечели защото се обяви против шистовия газ на всяка цена. Избраха го и след това смени коренно противоположно своето мнение. Десницата и левицата направиха коалиция в румънския парламент и политическата ситуация в Румъния, създадена не без помощта на г-н Кларк бетонира пътя на шистовия газ. Последва и пълно медийно затъмнение за протестите на румънския народ против шистовия газ. Защо правя аналогията с Понта – той смени мнението си на 180 градуса – подобно поведение също сме го виждали от Бареков! И то съвсем скоро – февруари 2013 година.

Защо пишем тазиш статия – за да напомним старата истина – „Едно куче научи ли се да яде грозде – няма да спре!” Както журналиста Бареков смени позицията си за тогавашния премиер Борисов, така можем да очакваме от него да смени и позицията на България за шистовия газ, ако влезне в политиката и както казва той – стане премиер и „вземе властта”. Още повече че такива „високопоставени хора” като г-н Кларк са му гости!  И сигурно вече им е обещал „да се отплати подобаващо за подкрепата”    Уесли Кларк става съветник на румънския премиер.

Tom Giesen: Защо фракинга трябва да бъде незаконен?

image



Иначе: Висш пилотаж в политиката, София, 2014-та

image Пак Уесли Кларк в близък план, София, 25 ян. 2014

«Второто стъпало на демокрацията в България е, когато обикновени хора се сдружават, за да създадат нова политическа партия.»

Това каза пред медиите генерал Уесли Кларк, бивш главнокомандващ силите на НАТО, минути преди учредителната конференция на "България без цензура" в събота , 25.01.2014.

А пък кой беше "Той е!"? Ето го:

"Да се даде шанс на Бареков!",

. image "Той е!" (1997)


каза в "Лице в лице" по bTV пловдивският Crypto-евреин Петър Стоянов за съгражданина си Николай Бареков, като отрече да е осигурил присъствието на бившия главнокомандващ на НАТО, US генeрала Уесли Кларк на учредяването на партията му „България без цензура" на 25 ян. 2014 г.

Да се чудиш защо "Той беше!" (2014) е напуснал уюта на швейцарските си имоти и да дойде в България?

Уесли Кларк е ясен!

И така:

Поводът. Иначе знаем как пловдивския дудук и илюзиорно мекере Бареков започна кариерата си в телевизията на юдейския му баш-брат (какъв беше... Стоянов) - ТВ „Европа", където по едно време като „съакционер" се явяваше друг представител на пловдивската политическа школа – съплеменничката им Мария Капон.

Има ли смисъл да се чудиш защо "Той беше!" напусна уюта на швейцарските си имоти и дойде в България?

Докато Уесли Кларк е ясен!

Добива на шистов газ предстои...





/Плевен онлайн портал
д-р инж. Никола Тодоров, доцент



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6475195
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!