Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2014 22:03 - Голямото повторение "Хитлер-Сталин-Чърчил-Рузвелт": Путин-Обама-Меркел-Камерън
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1735 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 16.05.2014 22:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

1938-1939: Аншлуз и начало на 2СВ

2010-2014: Крим, Украйна и предпоставка за 3СВ

 

В своя книга Александър Грот документира за съществуващото мълчаливо сътрудничество от страна британския премиер Уинстън Чърчил и американския президент Франклин Делано Рузвелт в нацисткото изтребване на еврейското население на Европа по време на Втората световна война. Въпреки че съюзниците публично признават Нацисткото избиване на евреите политиките, които те преследват, позволяват  геноцидът да продължи. Те направиха това, твърди авторът , по три начина:

(1) отказ за публично огласяване и персонално говорене за и против нацисткото изтребване на евреите;

2) отказ да ангажират дори един войник, един самолет, или един военен кораб, който да се противопостави на „Final Solution” („Окончателното Решение”) през цялата Втора световна Война; и

(3) възпрепятстването на бягството на евреите от Хитлерова Европа

(Groth, Alexander J.
„Accomplices : Churchill, Roosevelt and the Holocaust”

New York, Bern, Berlin, Bruxelles, Frankfurt am Main, Oxford, Wien: Berg,  2011. XII, 293 pp. Studies in Modern European History. Vol. 67 General Editor: Frank J. Coppa ISBN 978-1-4331-1463-2 hb.)

 

 

А Клифърд Шек, наричайки Хитлер "фронтмен на Камарата на Ротшилд", прави през 2008 един много интересен анализ за участието на Ротшилдови във Втората световна война и създаването на държавата Израел в книгата си "Династията Ротшилд, Чърчил и “Крайното решение“" (The Rothschilds, Churchill andThe Final Solution”)

Той пише:


«В съответствие с общоприетата история, Адолф Хитлер е планирал, организирал и ръководел Холокоста. За съжаление, въпреки че тази история е представена много авторитетно ... това е просто не е вярно. Адолф Хитлер е фронтмен на Камарата на Родшилдови. Също така, просто не е вярно, че Уинстън Чърчил е бил негов противник. Както, че Йосиф Сталин също е бил негов противник (Съжалявам, но отговорът на въпроса дали Сталин е имал принадлежност към Родшилдови няма да бъде включен тук) [бел. Н.Т. - тук Клифърд Шек намеква за разкритията на Дейвид Айк, че Сталин е незаконороден син на барон Едмунд дьо Ротшилд]

Историческа ирония е, че след като всички факти са известни, е по-вероятно, самият Уинстън Чърчил да е имал повече от Хитлер пръст в планирането, организирането и ръководенето на Холокоста. Това би трябвало да звучи скандално ... но такъв е бил “дизайна на системата”. Голяма част от усилията отидоха в укриване на факта, че Втората световна война е война на фалшививо и лицемерно инженерство на Глобалния
eлит, сред които има хора като Чърчил.

Уинстън Чърчил веднъж заявил:

"Във военно време истината е толкова ценна, че тя винаги трябва да се придружава от бодигард на лъжите."

За плановик и военен стратег като Чърчил, военното време започва много години преди действителната физическа война да се случи. То започва като една мисъл в съзнанието на човека. Такава мисъл може дискретно да се сподели с мъже с подобно мислене. От там тя печали инерция и се обвързва с изпълнението. След това планът се обработва внимателно и с хитрост, където са работили с години сръчни и опитни планиращи, детайл по детайл. На всяка стъпка, истината внимателно се охранява от "бодигард на лъжите".

Тя е добре известна сред онези, които сериозно изследват предмета на войната и знаят, че войните, които са много скъпи, те трябваше да бъдат финансирани от специална група от банкери, наречена "Международни банкери". Най-голямата сред тези банкери е банката на Родшилд, която тихо упражнява своята финансова и политическа власт над събитията от света и зад кулисите на повече от двеста години. Влиянието и значимостта на тази велика многонационална банкова династия не може да се подценява. До 1914, дори се признава, че е било лесно да стане най-голямата банка в света. Въпреки това, след 1914, за заблуда и налагане на тенденция към намаляване на нейното влияние и да се държи на разстояние от на касапницата, трябваше да се появят и други в света до началото на Световната война.
...
...
Елиминирането на евреи от Европа е от съществено значение за успеха на Новия Световен Ред. В Ротшилдовата операция, известна днес като Холокоста, която се извърши от върха на кулата, работят всички от опита и връзките, и на разположение на огромната банкова империя. Използване на таланта и усилията на подставени лица като Чърчил, Хитлер, Пачели (
папа Пий XII), Рузвелт и Сталин, ще бъдат свързани помежду си с невидима супер секретна Ротшилдова наднационална разузнавателна мрежа.

Тази мрежа, най-добр
e пазeната тайна на двадесети век, на практика аранжира Втората световна война от начало до край. Не по-малко иронично и за целите на тази еврейска разузнавателна паяжина беше унищожаването на части от еврейските маси от Европа, като по този начин се застраховат за успеха на държавата Израел и нейната роля в рамките на системата за сигурност на петролния регион в Близкия Изток.

Днес е вторник, 06 май, 2008»


(По оригинала: Източник:
The Rothschilds, Churchill and “The Final Solution”
A view of the Rothschild’s involvement in World War II and the founding of Israel
By
Clifford Shack)

 

Английското правителство и до нес продължава да държи в секретност множество документи от времето на 2СВ за съучастничеството на Чърчил и Рузвелт в Холокоста.

Това тогава!

А сега?

Мръсната газова конспирация Путин-Обама-Меркел-Камерън. Украйна – изкупителната жертва.

Една подготавка и предистория за шистовия газ, неговата "забрана”, европейския й фракинг по американски технологии и приамбюл с устроената Касапницата в Одеса на 2 май...

 

 

/За Плевен Онлайн Портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. fascindoo - Между впрочем,
16.05.2014 22:23
И двете 4-ки са явни или скрити евреи!
(Only by the way)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6485066
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!