Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2014 15:55 - Gene D. Matlock > Религиозно-необвързаният историк, неудобен и за Абрахамските религиозни функционери, и за Илюминатски свободни зидари - Част1
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1488 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.06.2014 16:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Gene D. Matlock

Gene D. Matlock - Религиозно-необвързаният историк, неудобен и за Абрахамските религиозни функционери и за Илюминатски свободни зидари

"Всички сме равни, но равините са по-равни от нас"

принцип на Страната на Съветите

image

 

"Един от Народа" : 
"Ние сме истинските Арийци, ха-ха-ха!
BELLissima, BAALissima, Bravissima Римска църква !!!"


Утопията на масонското илюминатско общество, че всякакво съзнание може да живее в един и същи локал "в хармония" не е подминало и Васил Левски, който прокламира, че "В чистата и свята ре-публика ще съжителстват в равенство и братство и цигани и турци и евреи и арменци и българи".

Хари-монията не е "лъжица" нито за Аврамическата "моно"-уста, нито за Илюминатската "поли-балансова"(равно-разпределяща). По простата причина, че това е локалът отвъд материалният космос.

Но нека да проследим изследванията на един историк от Ел Долорадо, Канзас. Защо той така ядоса свободните зидари, които "държат" Уикипедията?... Нали уж не е обвързан с някоя религиозна доктрина, както и не прокламира религиозност?.. Уж "светски историк", а -ядоса зидарите!?..

...да не би пък "свободните зидари", все пак да са не чак толкова "свободни"?... какво казват зидарите за "Първата цивилизация"?.. - Че е възникнала около Месопотамия(Мезо-Потамия, Двуречието Тигър и Ефрат), като по-късно и Египетската около "Долен Египет".

Я да видим какво казва Джийн Д. Матлок по този въпрос:

image

(Книга с меки корици) 
от 23 Април 2008
Джийн Д. Матлок 
(Автор) UK DE FR JP 

Всички раси от хора, заедно с боговете си, са наследнци на Яфет(Джафет, Джапет) Japhet/пра-джапат, син на Библейският Ной( 7-мият Ману -Вайвасвата). 
Ивритските и индуските свещени книги казват, че всички наши божества и религии идват от раса на космически пришелци, за да предпазят човечеството от деградацията му към животнското ниво. "В онези дни на Земята живееха Исполините; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, които бяха онези силни и прочути старовременни мъже." (Битие 6:4). Древните индуси и турките ги наричали ​​"Нава-лин"/Nava"lin ("Звездно-корабни хора") и Анунака Anunaka / Anunaki ("който иде от небето, от мястото без болка"). Шумерите, Месопотамците и Аккадийците ги наричат "Ану-наки", Анун-аки/Anunaki ("Небесни богове", "Хората на небето и Земята"). Божествените "непознати" назначили раса Джапет(Яфет)/Japhet или Санскрит Джяпети/Jyapeti да управлява Земята. Това божествено право на царската власт се разширило и до техните близки родственици- на Лунната династия Йаду/YaduЙадава/Yadava или- Йуда/"Yahuda"(Евреи). За "Божественост" претендират религиите юдаизъм, християнство, индуизъм, будизъм, и джайнизъм, дори и ислям, които всички  произхождат от Северът и Сибир. Но нещата се объркали. Човечеството държало да се влошават. Хората започнали да отричат, че Кристайа/Christaya, Курус/Kurus и Арйаните/Aryans, тъка като те са били наричани, са с произход връх "Меру" в Сибир(Сивир). Древните евреи настоявали, че човечеството се е разпръснало от Вавилонската кула(Babel/Баал-белл) от Месопотамия, която е просто символ на Меру. Индусите също така настоявали, че техните богове са били отглеждани вкъщи, а не са пришълци в п-в Индустан и земното си пространство. И все пак, историята може да е истина. Тя разширявала отвъд цялото Източно полукълбо.

Сега, тука приликите между отделните религиозни схеми са на лице. Има обаче разлики. Съществени! И тези разлики ще ни ориентират за произходът на Оригиналът на Свещените писания. И кой от кого е преписвал и с каква цел е променял после.

Всяко едно доказателство, че Човешката Цивилизация  на Земята не е стартирала от Месопотамия и, че Нефилимите не са били за първи път на Земята в Месопотамия, а доста по на Север, "забива нож" в доктрините както в Аврамическите религии, така и в дворовете на масонските ложи, които им прислужват. Това обяснява огромната конспирация на ракшасите с нагите, както стана дума в предната публикация на този блог. И един от тези "конкуренти" е именно Джийн  Матлок.

Криштая е Висшият риши(мъдрец) "К" или- Кришна~ главният брахман;

Куру е "възвишение"(Меру), което винаги оцелява след край на цикъл~ главният кшатрия;

АРйан, загатва за обитател на Земята "АР", чиято цел е да я култивира и одухотворява,
а не- експлоатира~ духовната класова система на Човешкото общество;


Яфет(Джапет) или Пра-Джапат

Според библейската история("из-Тора"-та) 3-та синове на Ной("7-мият Ману") са дали началото на 3-те раси- "бяла"(европейците), "черна"(африканците) и "жълто-кафява"(азиатците). Те са били респективно - Хам, Шем(Сем) и Яфет(Джапет).

 

Сега ще разгледаме ефтината манипулация на юдейските равини при предаване на Древното Знание като "развален телефон", с умишлена цел за съхранение на семето си извънкласово, както и за изопачаване на Древната хроника на ВЕДА. Това е обяснимо, тъй като тези равини(дори думата Ивритската дума "равин" иде от Санскритското "РаВи" наименование на Слънцето- "Раджа Вайвасван") не са имали цел "да предават" нещо дадено, а - нещо КРАДЕНО!

Алегорията за Потопът евреите са копирали директно от "Енума Елиш" на Аккадо-Шумерите, които са взаимствали от Арйаните, но разбира се с изопачени и фабрикувани  символи и събития. Така например, библейският Ной е просто поредният "7 Ману" от 14 на  калпата("Денят на Брахма") в епохата на РаВи, а "Ноевият ковчег", който копира Кивотът или Кааба за "Утробата на Вишну" е просто Рибата "Матся", която е аватар на Самият Вишну, който поглъща душите в Трансцедентална Си Утроба си за да ги прероди в Нов цикъл в материалното Проявление.

Вместо този факт, евреите фабрикуват причина за потопът като поредният гняв на Дух Йах и любимецът му- "Ной" прави кораб в който да настанява двойка животни за нов разплод. От това по-примитивно-здраве му кажи! Нито научност, нито мистичност!

Езотеричната Истина е копирана, точно както "индианец пише на пишеща машина".

Тези, които са чели ВЕДА знаят, че корабът( "Наве", It. Nave, Lat. Navis е асоциирано с числото "9" - Nove, имащо значение и на "Нов", което се води "Трансцеденталното число" на Юпитер, 1 след 8).

Корабът/En."boat"(на български иде от Арабската дума- قارب"кo"ръба") е символ на пътешествието на душата по Космическите води(Пространството) "от една Земя до друга"("Горна" или "Долна"). В случая- до Долната(Тъй като е "Утробата на Вишн"у). Но числото 9 символизира пътешествие "от Долна до Горна Земя"(за разлика от "6", което е обратното)

За това "Анунаките-Исполини" са Нефилими- на Санскрит имат превод "NAVAL"im"(мн. число на "Мореходци"). на Иврит имат твърде общо, но релевантно значение- Коренът на  nephilim(евр. мн. число е с "им" , а един. число-"nephila") не е "гигант"(както се смята за анунаките от "Баал-бек"), а -ПАДАМ. "Nephilim" (נְפִילִים) произлиза от npl (נָפַל), "падам" , "унищожавам", "анихилирам". Nebel/"Небел" на немски е "мъгла", т.е. "вода в небето"(облак), на на Латински е  "nebula". 

"Набу" е споменат като Неви"им от Танаха(СЗ), като "Небо"/Nebo in Isaiah 46:

Прави впечатление с каква яростна злоба на бхута (Земните духове) Ракши/Якхши "Ел яху/Ал Аху" от Аврамическите религии как наричат "идол" образът на Богът и девите, тъй като самите тези бхута са паднали духове, които желаят инкарнация на Средната Земя Бху , неследвайки Светият дух от девите, те попадат на духовете на нагите от Низшите планетарни системи, следвайки упадъкът на ентропията- деволюцията към животинска форма.

След като "формата нямало значение, а само-духът", то при тебе идва най-безформеният дух!

Факт!:

image

Шумерите са първоначалните Семити(наследници на Сем).
Според Аврамските религии- "Сем(Шем) дал родословието на жълто-кафявите Азиатци".
Дали пък библейските фенове нямат основание да поддържат Шумерските Семитски рептили,
нарочвайки цяла Азия за "семистки рептилии", самозванвайки се за "брахманските равини"?...

Nibiru (още-"Не-бе-руNeberu,) на Аккадийски означава "преминаване", "място на преминаване"-особено на река., "лодка за преминаване",  Във Вавилонската Астрономия(Баал-бел-онската)  nibiru (in cuneiform spelled dnй-bй-ru or MULni-bi-rum)най-високата точка на еклиптика  примерно: "лятно слънцестоене"/summer solstice, и е винаги свързан с Астрологията. "Установяване на Нибиру.nibiru" е описано в 5-та плочка от "Сътворението" на Аккадийско-Шумерският епос "Енума-Елиш"  Enыma Eliš.

image

Habiru(Hebrew)

Habiru (Хабиру)или-"Hebrew" иде от "Апиру"- група номадски племена от хора, живеещи в "Плодородният полумесец" в Близкият изток, между Египет и Месопотамия. Терминът отново е свързан с "преминаване на река" от единият до другият край, само, че целта е не култивиране, а -паразитстване. По късно ще заеме гръцкото наименование Εβραίος/"Евреос". *превод от Уикипедията:  these Habiru are variously described as nomadic(номадски) or semi-nomadic(полу-номадски), rebels(бунтари), outlaws(извън законът), raiders(нашественици), mercenaries(търгаши-спекуланти), and bowmen(лодкари), servants(слуги), slaves(роби), migrant laborers(гурбетчии), т.нат....

"Hebrew" произлиза от"ʕibri" (мн.ч. "ʕibrim") Със Семитски корен "ˁ-b-r" (עבר) означаващ "пресичащ реката"/ "to cross over". Реката ЕфратEuphrates.

"Апиру" е тясно свързано със Санскритската дума за "вода"- "Апа".

 

"Апа" на Санскрит е "вода"...т.е. Атмосферните газове кондендират във вода и проникват в царството на нагите, подземното царство на низшите планетарни системи. (Газовете-Рашките бхута "Аха/Яха" са заменени с конденз на "Апа")!!!!

Though the Shatapatha Brahmana uses the Brhad-Aranyaka names, most later texts follow the Mahabharata names with the exception that Āpa "water" usually appears in place of Aha. The Vishnu Purana equates Prabhāsa with the lights of the 27 or 28 Nakshetra (Constellations/Lunar Mansions) and Dhruva with Akash Tatwa, that is "space", Dhruva seemingly taking over Aha"s role when Aha is replaced by Āpa.Дхрува е резиденцията на Вишну, най-висшият дев, асоцииран с водният знак "Риби".

Семитските лунни духове "ел яху" и "ал аху" са също РАКШАСИ, но такива, че искат да упадат("проникващ"-pervading) в царството на нагите(драконите).

От 8 Васу е видно, че "аха" резидира в Атмосферата- "Анта-ришка лока", под Бхувар на сиддхите с мистичните сили. (виж Ведаическа Космогония)Antariksha "atmosphere" Aha "pervading"

Нека да обобщим до тука относно Нефилимите(Исполините).Това са по-висши същества от хората на Средната Земя(Бху), идещи от по-висши планетарни системи към Брахма-лока, чиято цел е да култивират Земята и да спасят хората чрез Съзнание от упадък към животинска форма.Асоциирани понятия са "мореплавател"(naval"im), "9"(nove)-Трансцеденталното число(108), "нов"(nove), Юпитер(U-Pitr).

Нефилимите не са нещо отрицателно спрямо Ведаическото Знание. Нефилимите са отрицателни персонажи от гледна точка на падналите ЗЕМНИ духове(бхутас) "ел яху", "ал аху", които са рашкаси в Анта-ришка-лока и постоянно искат да инкарнират във форми на Земята с цел да експлоатират материалната енергия.

image

Шумерска богиня, Ubaid, ~5000 г пр.Хр.

 При смесването на нефилимите с демони и наги се получава именно тази част от тях, която се нарича в Бхагавад Гита "нежелано потомство", точно както са получени Аврамските патриарси от смесването на Ведаическите брахмани с шудра-класата. Може би това е образът на Месопотамските Анунаки - "свирепи", "алчни", "кръвожадни", "експлоататори", 
"шовинистично-патриархални",  
"сексуален апетит".

Точно този тип нефилими- "анунаките" са били образец за копиране на Аврамическите бхутас якхшасите "ел яху" и "ал аху".

Целта на този тип нефилими съвпада с целта на Аврамическите духове- ДА ПОРОБЯТ ЗЕМЯТА И ДУХОВЕТЕ НА НЕЯ(като се свържат с обитателите на подземното царство на нагите....)
Ануннаки(Ану,
Анун- "Небе", Санскр. "малък", синоним на "джива"-атма, и нака=нага !!). 
Дживи, "небесни" богове-змии. По всичко личи, че идват от "Кухата Земя"("
Hollow Erath")- АгАРта(Норд. "АсгАРд"). "АР" е корен на всички групи езици за "Земя". Версията, че "Ки" на Шумерски значело "Земя", издържа до толкова, че наките(нагите) живеят в Долната Земя. "А" е Ведически символ за "Горна Земя", а "К" за Аватар от там на по-долна ЗЕМЯ. 

(виж публ. "Сричката ОМ".)

Анун-наГите идат от "Била Сварга" (виж "Ведаическа Космогония")

image

Шумерските Аннунаки дават примерът на
Аварамическите религии за "бог"..
Шовинистичната патриархалност е Лунен култ
мразещ Изтокът, Слънцето и девическото начало.
Кървавите жертвоприношения 
са като поздрав "Шалом"(Салаам)...

На лице са пак две версии за "Анунаките" и всичко зависи от Източникът. Явно "източникът" на еврейските писания е доста ограничен и манипулативен! Така е- когато "целта оправдават средствата"!

 

Израелска детска градина:

Дечица от Русия и Северна Европа се водят за "израелтяни".

В същото време детската учителка е дресирала хлапетата,

че "Израел са семити, останлият свят са анти-семити"


 
продължава в Част 2...



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6497581
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!