Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2014 15:59 - Gene D. Matlock > Религиозно-необвързаният историк, неудобен и за Абрахамските религиозни функционери, и за Илюминатски свободни зидари – Част2
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1264 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 08.06.2014 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
продължение от Част1...

Библейската нескопосана история за расите:

image

Най-тиражираната библейска версия:
От ляво на дясно: Сем(Шем)-родоначалник
на Азиатци
, Хам-родоначалник на африканци,
Яфет(Джапет)-родоначалник на европейци

Както всичко в библията е крадено от древни сакрални текстове и изопачено, рационализирайки го до примитивното усещане на евреите- вид рашкаси. Сътворението и потопът не правят Изключение. Библейският "сътворител" е в мн. число("Елох-им"), което говори, че при краденето на текстове евреите са преписали без да искат, че не Самият Върховен Бог се занимава с тези процеси, а негови администратор- "еманации". Ведите ги наричат "Пра-джапати". Пра-дажпатите са директни синове на Главният администратор на Бог(Кришна) по Творението- Арйанският дев Брахма. Библейският "сътворител" твори и после "се разкайва" за "натвореното" си и единственото му решение за проблемът относно качеството на  творчеството му е - да го унищожи. Проблемът на библейският "сътворител" бил именно текстът в библията за Нефилимите(Исполините)-"Божиите Синове". Те "влизали" при Човешките дъщери и им раждали "славни старовременни мъже". Явно библейският "сътворител" не си е "направил добре сметката", като преписва, че "има нещо сътворено от ДРУГ Сътворител", което му пречи да управлява Земята и да дърпа човешките дъщери към Подземните царства на нагите?... Затова на библейскитя съторител не му харесва, че Божиите Синове ще култивират Човешките дъщери и ще ги избавят от заробване до ниво на животинското царство с колене на животни хора, и решава да си направи свой потоп, подобен на потопите във Ведаическите хронологии, но поводът да го направи е чисто еврейски. той дори не е. и "семитски", което разберем по-нататък!

image

"Пан-Гея" и "Допотопната Земя на Ной".
Дава реална представа, че МезоПотамия
и МезоАмерика са СЕМИТИ
или-
Патала-лока(царството на нагите)
Как пък определниха, че "Европа попада
в Мезо-Мецо-Мета положението"?...
- фантазията на Семитите
е УНИ-КАЛНА!!

Пангея от Уикипеадия

image

Библейският сътворитело-разрушителски "бог" си избира някакъв си "Ной"(Noah) за "богоизбран", който ще натовари на дървен кораб двойка от всички видове и ще оцелее, след като библейският баба-итски бог си "направи густото" с "разрушението". Сега, не знам от къде иде името на този "Ной", но на мене лично винаги ми е "удряло" на немското "Neu"("нов"). Това няма голямо значение за случаят.
Важното е, че Нойчо ще строи кораб по проект и ще пренася генетиката на планетата като "търговско-мореходна зоологическа градина.". Е, това ако е "свещено писание", то наистина "брахмините" му трябва да са завършили най-много 1-во отделение! Те и за това се наричат -"а-брахами"/"и-брахмини"...тъй като са антитеза на Ведаическо брахманство. Но пък им харесва идеята за "брахманство". Забелязали са, че "брахманът стои на едно място и не работи физическа работа...почива си, докато пише разни текстове там."...Както се казва, само желанието се оказва напълно недостатъчно!               



Къде на картата са владенията на Сем и Яфет? 

Владенията на Хам не ни интересуват. Може ли да задейства на ново Семитската фантазия?...

Пангея е образувана преди около 200 милиона години.

Библейта сказка твърди, че Земята е на по-малко от 6,000 години.

За 100 милиона години връх Арарат- 5,100 m си е същият, а връх  Еверест-8,800 m бил под водата!

"Еееех, мечти!", както се казваше в Кока-Кола -клипчето!

image

Сега..Нойчо е "нарочен" от а-брахманите да "го играе" хем Рибата Матсйаватар на Вишну), хем Ману...Да, но нямаше кой да ги "светне"(не са успели да откраднат!), че Манувците са няколко...сиреч- потопите са повече от 1.... та библейският Ной-чо е изплагиатстван от Ведическият 7-ми Ману.. "Вайва-свата"- "Само-роден от Вива/вайва(РаВи, Слънцето)". .всеки Ману е част от серията 14, съставящи калпата("Денят на Брахма"). Настоящият Ману имал 1 син и 1  андрогин -"Ил/а"इल/इला(Санскр. "кал", "тиня")-родоначалник на Лунната династия, където ще се роди Йаду, а в чиито род ще се роди Слънчевият аватара -Кришна; от родът "Йаду" юдеите-небрахмани са анаграмирали "Йуда"/"Йахуда"; и Слънчевата династия от синът на Ману- "Икшваку"इक्ष्वाकु(Санскр. "захарна тръстика"), където ще се роди Слънчевият аватар Рама. Ману се е самозародил от Слънцето Сурйа, а Слънцето Сурйа е творение на пра-джапати("пра-творец" или "пра-питра"). Един от 7-те Риши(Мъдреци)-Кашяпа, има статус на пра-джапати, и е син на един от 10-те Праджапати- Маричи,  родени от Първоначалният Творец- Брахма. Слънчевата династия е предхождаща Лунната, и за това Брахма се счита за Първият от Слънчевата династия. (справка- тука). Кашапя е Главният Творец за тази манвантара, който е Пра-джапати, но в т.нар. "Сапта-риши"("Седем мъдреци"). Той е Творец не само на Човечеството, като антропологична раса, но и девите, асурите и нагите.
Пра-джапатите("Пра-Отците"), произлизащи от Брахма, директно, са също членове на Слънчевата династия. Не случайно думата "пита" на Санскр. е именно "питър"-"баща" и "пита"-кръгло жълто хлебче. "Пита" има и значение на цвят "жълто". Думата "джапат" има аналогично значение на "пита".. И днес безквасните хлебчета в Индия се наричат "дажпати"(чапати), от къде и евреи и араби днес са взаимствали за кухнята си. 

Праджапатите са подобни на Брахма- 4-глави: "дева/риши/питри/нара"

(полубогове/мъдреци-светци/предци/хора)



Оттука-нататък става интересно как при краденето а-брахманите са се "оплели като патета в калчища".... 

Според библейската плагиатска сказка-недописка, "Ной родил 3 синове, които дали 3 раси).

Преди това библейският творец прави Ной месояден и кръвно-родствен...и да пие алкохол...:

Битие 9

3. Всичко живо, което се движи, ще ви бъде за храна; давам ви всичко, също както дадохзелената трева.

4. Да не ядете обаче месо с живота му, т. е. с кръвта му

5. А вашата кръв,кръвта на живота ви, непременно ще изискам; от всяко животно ще я изискам; и от човека, да! От брата на всеки човек ще изискам живота на човека.

6. Който пролее човешка кръв и неговата кръв от човек ще се пролее; защото Бог направи човека по Своя образ .
....

24. Когато Ной изтрезня от виното си и научи за онова, .....


Ной трябва да засели цялата Земя с 3 си сина:
18. Синовете на Ной
А излезлите от ковчега Ноеви синове бяха Сим, Хам и Яфет; а Хам беше баща на Ханаан.
19. Тези трима бяха Ноеви синове; и от тях бе населена цялата земя.

Да, проследим за какви синове и какви земи става дума:

image

Сем/Шем бил за Азия, Хам за Африка, а Яфет(Джапет) за- Европа!!

.

image

 

Интересно защо на семитът 

Сем/Шем се пада 2 пая, 

в сравнение с хамитът-африканецът 

и джапатът-европеецът?..

Прави силно впечатление, че на библейсците не им е известна дори и 1/10 от територията на Азия, но вече дават двойна власт на Сем-итът да властва не само над Азия, но и над другите два континента(Европа и Африка), че и на още 2-3 непознат в последствие....?.. "Корабът на Ной бил заседнал на връх Арарат в Турция, докато връх Еврест, Хималаите и Тибет са плували във вода преди по-малко от 6,000 години библейски събития?".....

Как става тоя номер?... -  с МЕРАК!

И оттука вече понятието "антисемит" добива не само "анти-азиатец", но и "анти-библеец" и "анти-евреец", "анти-юдеец", само и само, защото Сем/Шем "накривал" регионът на заселване на Ханаан или Баал-е-стн! Горките Араби! Отначало са се чувствали като мехури, за пукане, после равини им пишат Куранът с демонът Мохамед(Маха-мада, виж публикацията "Шива, маха дева ил от мракът..." ) да ги "въоръжат с юдейски демонизъм"(нов тип)! Днес ционистките християни са впечатлени от Сем/Шем и за това прибягват до буквата Син/Шин- тризъбецът на Шива за да "защитят божият народ"!



Но най-интересен е случаят с Яфет(Джафет или "Джапат"), който библейските хитреци задигат най-безогледно(без да подозират, че един далечен божий ден ще ги хванат и уличат в кражба)от Ведаическите ПРА-ДЖАПАТИ. Това, което са улучили е единствено расата. Пра-дажаптите са потомци на Брахма и са наистина БЯЛА РАСА. Виж публикацията
"Брахма- Арйанскитя дев").
Всичко останало за "Ной и синовете му" е чиста долнопробна племенна фантастика, която "върши работа" за в пустинята и селата на Хаанаан и Арабският полуостров и Централна-източна Африка, къде са заселени с лемурийци(рудрианци) и извънкласови....
25. Проклет да е Ханаан;
слуга на слуги ще бъде на братята си.
26. Каза още:
Благословен Господ, Симовият Бог;
и Ханаан да му бъде слуга.
27. Бог да разшири Яфет.
Да се засели в шатрите на Сим;
и Ханаан да им бъде слуга.

image

Папа Пий XI (Pope Pius XI):

"Истинският християнин 
е духовен семит".

Къде ли е конспирацията на Римската църква
(Упадналите Арйани) с йудейската библия?....

Чудно ли е, че папите са новите стари юдеи, прокламиращи: "истинският християнин, трябва да стане духовен семит"?.....

 

Арйанските Европейски народи  и култура се предават в ръцете на извънкласовите Семити още с въвеждане на римското християнство за "официална религия" в Римската империя и Библията, като "божия книга".


"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."  Папа Лъв Х

 

image

Миграция на наследниците на Сем в територията на Яфет. Понякога това се нарича "конспирация чрез гета".

Шикалкавящи версии за произходът на расите според библията са се появили след като излезли факти, че "земята не е плоска", "не е на по-малко 6,000 години възраст" и, че е доста по-обширна от регионът "Гибралтар-Персия"... все пак библейците трябва да замазват преписвациите и нагаждациите на крадливите равини..и ето как се замазва по зидарски:

image

Оказало се, след като влиянието на Римската църква отслабнало, че Земята е доста по-голяма и древна от библейските бръщолевения на леваците левити. Но за да се запази хегемонията на Сем(който трябва да ръководи"божият крадлив народ") вече се появява една много малка раса- "Семити". Тя не е нито азиатци, нито европейци, нито -африканци. те са просто "юдействащи бибелйци". На тях се пада пустинята Ханаан и Арабският полуостров. Оказва се, че Яфет(Дажпет), който според библията трябва да прислугва на Сем, бил от цяла Европа, Русия, Персия и  Северна Индия и  източен Тибет(т.нар. АРЙАНСТВО)!!... Т.нар. "Му-анци"-
"Сино-Азиатците"(вкл.  двете Америки), 2/3 от Африка, Австралия,  Малайзия и Полинезия са някакви
"не-Адамити"(Адам ги забравил...).
Ето как библейските християни биват натикани в Семистката пустош!! 
Ето как се появило понятието "анти-Сем-ит-изъм" - 
Всеки, който отрича хегемонията на тази тъмно-зелена(рептилна) част от картата е "анти-Сем-ит", 
т.е-  не е в съгласие с "божията книга"- бИблията, тази ЧУДНА ЧЕРНА КНИГА!



Oпала...тука виждаме нова версия-нов късмет за "земите на синовете на Ной". Въртят-сучат боблейците, съобразно публичното ниво на Знание и нагаждат спрямо своето буклоджийско положение с бИблята. За Хам няма две мнения- той черен-пада му се Африка. Африканците, освен да бачкат за инстинкти за друго не ги бива. За това и бИблейците не оспорват нищо за тях. Положението става "полово и палаво" кога трябва да се разпредели и определи КОЙ СЕМ(ШЕМ), КОЙ Е ЯФЕТ(ДЖАПЕТ)?... Там нещата варират съобразно фантазията на библейците и зидаро-замазвачите. Сега виждаме нова -версия: "Шем(Сем) бил за цяла Европа и Европейската(Индо-Арйанската част). Полуостров Индустан бил лед":

 

image

Източник за сайт:  Карта, производна на Пан-Гейя(по-горе)
 Зелено-Сем, Морско-синьо-Хам, Златисто-Яфет(Джапет), Бяло-ледени полета
Семитите са били вече и в Европа, Русия, Персия, САЩ и Канада!!
Анти-Семитите-вън!! Анти-семитите може и на сапун и на Сатурн!

"Северно-Американските Индианци са били Семити, докато колегите им през Беринговият пролив-Яфети!"
Това обяснява Семитското поведение на Мормоните и Масоните от САЩ и Канада! 

image

От анимацията на Пангея си личи, че

Турция(където е връх Арарат на засядане на корабът на Ной, тръгва далеч от Средна Азия,
както и територията на Ирак, където се предполага, че са били нефилимите и анунаките


продължава Част3...




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6497171
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!