Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2014 17:39 - Gene D. Matlock > Религиозно-необвързаният историк, неудобен и за Абрахамските религиозни функционери, и за Илюминатски свободни зидари – Част3
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Продължение от Част 2...

А Ханаан тръгва от юг с Арабският Полуостров, който е бил винаги прилепен до NW Африка.
Най-голям е преходът на о-в Индия, където северната му част е била Кашмир, кръстен на Кашяпа, мъдрецът, който създава нагите(от юг). Хималаите и Тибет са си били далеч на Север и в Средната Азия. Холографското положение на нагите е "Юг-Запад", така както на девите-Север-Изток". 
Както Ведическите писания, така и Елена Блаватская, така и Джийн Матлок посочват, че царството на нагите е МезоПотамия и МезоАмерика.

Континенталният дрифт не показва развитието на пълната картинка на сушата и водата.Тя взема само наличната суша, която имаме днес. Успоредно с континенталният дрифт е имало и ИЗДИГАНЕ И ПОТЪВАНЕ НА СУША  Мъдрецът Кашяпа си е бил в Средна Азия, тъй като е един от "Сапта риши"(съзвездието "Голяма мечка"), но нагите, които е сътворил, идат с дрифтът от юг(о-в Индустан, Кашмир). При идването си, те се установяват в различни места- МезоАмериките, Малайзия, Полинезия, т.нат.... по-късно те пристигат и в Месопотамия, където се срещат с идващите анунаки от о-в Ирак(от анимацията на дрифта). Анунаките идат от Северът, от Централна Азия.. При срещата си от континенталният дрифт и потъването и издигането на земи, част от анунаките се смесват с нагите и така се формират Месопотамските анунаки, образец за Семитските религии на Аврам от "Халдейският Ур". В публикацията "Шива, маха дева ил от мракът...." се разглежда в детайли как Авраам, всъщност, e копие на брахман, само, че изопачено, следващ лемурийските(рудрически) духове на нагите, мигрирал през Индия и Кашмир към Мала Азия....
тезата на Сичин, че анунаките идат от юг не издържа. От юг идат само нецивилизовани раси.
При смесването си на анунаГи и наги се получава този хибрид, който е познат в Шумерските и бИблейски сказки. Първоначалните нефилими са девите от Северът. Техният произход е чист и божествен!Той е познат само във Ведическите писания. Той е демонизиран в Семитските писания! По обясними причини!

image

Много интересен момент. как да го нарека, така, че да не обидя феновете на библията и абрахамските религии?

Нека да си изберат от следните опции, следвайки библейските сказки:

1) "Когато божиите синове(богоизбраните Семити )влизаха при човешките дъщери(езичниците-гои от Европа) 

им се раждаха ония прочути славни мъже"(Ашкенази), чиито представител ще видим по-долу.

2) Това са просто представители на една и съща раса- потомците на Сем(картите на библейските фенове горе)

3)  Наследник на Сем на гости при наследница на Яфет(Джапет). Уж "на гости", пък живее в гето?...какво ли крие?
4)  Чернодрешкото, имайки броеница(кантимала) със 108 зърна, учи езичничката  на маха-мантрата....

(това е вече опция не за библейски фенове....) хахаха....


image

Ади, който гонеше бедните евреи от гетото.....

Adolf Schicklgruber(Schekel) de Rothschild има дядо барон де Ротшилд от Виена. Това е не е нито изненада, нито новост вече. 
Справка-
тук.
Роден на границата между Овен и Телец- 20 Април. 
Наистина изпълнява библейското пророчество за прочут и славен мъж, роден от божий син(и с дядо-бог Ротшилд) и някаква си обикновена европейска езичница за майка! На немски кръстоска между божий семитски син и земна гойска майка се нарича "
Mischling". Як(х)а Семитска семка с пич-мустачки на кшатрйа!

image


Ако бях библейски християин щях да възкликна: "Благодаря ти бащице Ади, че ми показа, че вегетарянството, неупотребата на вино, водка, ракия и цигари, Астрологията и езотериката са от библейската Сатана. Арийците са наистина сектантски расистки чада на Сатаната, гонещи бедните семити! Сега знам, че само чрез кръвта на семитският Христос душата ми отива в раят небесен!" 
Ако бях брат мусулман щях да възкликна: "Аллах да те поживи челеби, Мохамед да ти даде мед в градинският ни рай "Джанна", ти си истински мюсулмански брат, както пророка Иса! Само така-треби до крак омразните яхуди, изчадия на Шейтанята!"
А ако бях чистокръвен йудеи, щях тайничко(без глас и без да произнасям гласни звуци дори) да го благославям в синагогата на шаббатът: "Роди, ти си цяло злато, макар и да те прокламирам за злото! Шалом Цион!"

Отново ще цитирам думите на Джин Д. Матлок(от предната публикация за "
конспирацията на якхшите и нагите..." ), заради което е изгонен(изтрит) от "свободната" Уикипедия:

image

"Някои големи открития са съвсем различни от т.нар."истини", които хората учат в църквите, синагогите и джамиите.

 В същото време, аз открих, че Индия някога управлявала целия свят. 

Също така, американските индианци не са се пръкнали от костенурки или от пустинята Мохаве, 

или пък са  "се появявали" от вътрешността на планината. 

Те са имигранти, точно както нас. 

Много племена са били тук само няколко стотин години преди пристигането на европейците. "

Джийн-Матлок

 

Други книги на Джийн Д. Матлок

image

Криштайа, който трябва да умре
 публично при нецивилизованите,
за да повярват в Него!

*книгите(и публикациите) на Джийн Матлок имат светски характер на непредубеден любознателен изследовател, който не е обвързан с никоя религия и религиозна организация, но прави трезва преценка за избор относно Истинността на Човешката история, като съпоставя факти, артефакти, религиозни схеми една на друга. По подобие на Е. Блаватская,  достига до изводът, че Абрахамските религии, които днес управляват света, са утайячно-остатъчен продукт на Ведаическата цивилизация, като  Близкоизточните религии са плагиатствтали, рационализирали и профанизирали Древносто Знание с цел светска облага. Бидейки по близо до Европа, са наложили профанският модел на религиозност, налагайки го на европейците, прекъсвайки първоначалните им корени на Арийанската култура, вследствие на  упадъчният век на Кали. Понятието "Арийство" бива заклеймено, след като Ашкеназинът Адолф Шиклгрубер де Ротшилд е "оставил клеймо" , като "Анти-Сем-итско" и "зло".  Дж. Матлок не прави масонски, изводи, че "всички религии са еднакво-божествени", а -че само имат Един Източник, който е идентифициран по време, място, събития и Личност, а не - "неопределен Архитект", и по подобие на Е. Блаватския, която заключва за Ведаическата цивилизация "държи" 7 ключа на Знанието, Шумеро-Египетската- 4, Халдейската-2 а Аврамическата(Библия)-само 1. Всички тези цифри съответстват на броят на потопите след всеки Ману, които са в настоящата манвантара от калпата("Денят на Брахма").

1.  Йишвара 2000 / Yishvara 2000

image

30 Ноември 2000

Тази книга проследява историята на йудаизма обратно към корените му в Индия. Обвинени в зловредност от кшатриите(царе) Арийци, последователи на Слънчевият култ (Девите и Криштйаните/Christyanis) в продължение на два потопа, които унищожават Индйската цивилизация(Мохенджо Дару, р. Сарасвати - Куру-кшетра на Куру-династията на Кауравите(Куравите) и   Пандавите, от където произлиза майката на Арджуна-Кунти). Йадава/Yadava (Йаху/Yahu-Дева)жителите- занаятчии и земеделски производители(ваиши) дезертирали от Индия за Близкия изток и други части на света, като отмъкват с тях и преправените Ведаически Свещени писания(Шастрите) и преправената религията на Йишвара/Yishvara в новите си домове. В Близкия изток тази преправена религия  на Йишвара/Yishvara по-късно става йудаизмът. Книгата дава много примери за хилядите индуски имена в различни части на света и как Санскритът влияе върху Английският език.

Авторът описва как истинското значение на религиозните думите на Йишвара/Yishvara, като "молитва"(Прей), "вяра"(Фат), "поклонение" ("Рав-AРA"), "идолопоклонство" ("Адаултар")и т.н., и как се променя толкова драстично, че никой вече не знае "какво е Религията" и "какво да правят с нея". Поради века на  комюпютъризацията, комуникацията и други научни иновации, Йишвара/Yishvara, предшественикът на йудаизма, отново е силно послание в това хилядолетие. Когато читателят прочете тази книга, той ще знае повече за Религията от Папата или Далай Лама.

2. Исус и Мойсей са погребани в Индия- 

родното място на Аврам и евреите

image

10 Ноември 2000

Книга за хората, които ценят точните исторически факти повече от митологията. "Исус и Моисей са погребани в Индия, родното място на Авраам и евреите", е нов прочит на библейската история, която разкрива факти, а не - митове и игра на догадки и заблуди. За разлика от свещеници и учители, които убеждават своите последователи да поглъщат лъжи и духовна мръсотия, аз не искам моите читатели да преглъщат наивно това, което казвам . Те трябва да проверят лично за себе си всичките ми препратки .

Тази книга проследява предците на евреите от Източен Сибир до това, което днес е Индийският подконтинент, а по-късно- на това, което днес е Израел. Ще се изненадате да разберете  кои  и какво са "Йехова"(Йхвх-й"Шва), "Авраам"(Брахм), "Сара"(Сара-свати, "сват"-"самороден"), "Моисей"(Моше-Махеш), "Исус"(Иса, Йешуа- Йишвара, й"Шва), Мария(Майа-Мара), Христос(Крсна)!
Kнигата също така взривява зловредните митове, като например твърдението на християнските фундаменталисти, че "Бог иска почти всички евреи да умрат в "Битката на Армагедон" ". Тази война се е случила вече в Индия, преди хиляди години. Ние сме сега в Millennium 2000.

(2 хилядолетия след Христа!).

Време е  човечеството, за да осъзнае Истината за Екзистенцията си!

Тази книга от 136,000 думи е най-завършената от жанра си. Всеки въпрос, който читателят някога е искал да попита за произходът на йудаизмът от Индия  ще има отговор в тази книга, която е отнела за написването си почти двадесет години!

По-долу са някои от характеристиките и:

Гарантирани с проверка истини в тази книга са "не, не" в класа на Неделното училище, джамията и синагогата! Тази книга е истински философско, духовно и интелектуално пътешествие с влакче в увеселителен парк.

Може ли нервната Ви система преживее шокът от констатацията, че юдаизма произхожда от Индия?

Съществото, което наричаме "Йехова" е било наистина незначителен цар на малко племе в Северна Индия около преди около 7000 години. (виж Бхактрия от публ. "
Шива, маха-дева ил от мракът...")

Исус е оцелял кръста чрез изпитание. Той също е погребан в Кашмир, Индия. Мария, майката на Исус, е погребана в Пакистан. Обширни и почти безспорно-валидни подкрепящи доказателства го доказват. Познайте как и защо християнството толкова бързо се е разпространило!?- Отговорът ще ви шокира!

Моисей ("Моше" на иврит) е трябвало да бъде въплъщение на дев Шива или още- Махеш. Някога той е бил почитан като младият бик, наречен Баал/Ваал. Човечеството е обожавало "Мойсей", още в своят пещерен произход. В тази книга, ще обясня как един "човек-бог", който наричаме Моисей дойде да бъде погребан в Кашмир, Индия.

Хетейците(Hittites), господарите на Ерусалим(Йерушалайм), когато Авраам пристигнал там, са били древна Индо-Ивритска управляваща каста, а не отделна етническа принадлежност, както ние сме били погрешно информирани и индоктринирани. Разберете от тази книга защо Авраам е напуснал Индия да живее в Ханаан. Разберете защо останките на Авраам, намиращи се в гробницата му в Хеброн, Израел, могат да бъдат действително тези на  индуското божество Рам или Брахм.

"Изгубените племена" никога не са се "загуби". Те са отишли ​​в Северна Индия. Точно сега, те са принуждават Израел да ги върнат в светите им земи. През 1994 г. научихте новината по телевизията и вестниците.

Християнскиянските проповедници-фундаменталисти вече може да спрат да "пророкуват", че почти всеки евреин на земята ще умре някой ден в кървавата "Война на Армагедон", като останат само 144 000 живи. Тази война е приключила преди повече от 4000 години. Ще разберете в тази книга също как християните се появиха да объркат исторически събития на Човечеството с "пророчества" си.

3. Християнство = Първата Универсална* 

Религия на Човечество

 

image

23 декември 2005

Надявам се, че тази книга ще помогне на всички хора да разберат какво точно е будизмът, Кету-лока/Ketuloka или Криштая/Krishtaya и прилагат принципите им, в съответствие с уникалността и нивото на съответните им разбирания, за да напредват в животът си.
Християнството/Универсализмът е първата и най-стара световна религия на Човечеството. Според авторът Джийн Матлок,  съвременното ристиянство само "влиза в обувките" на една древна религия със същото име. Християнската църква не е започнала да се нарича "християнска" до двеста-триста години след създаването си.


Преди Потопът, Криштайана/Krishtayana е дошъл до Индия от Източен Сибир(Уйгурската Империя от наследница на потъналитя  континент в Пасификът- "Му") от високо цивилизования Туранско("Му"-анско) племе Курус/Kurus или Криштайа/Krishtaya. Курус/Kurus** е първата в света високо-развита цивилизация, предхождаща Индия, Египет и Су-Меру/Sumeria. След завладяването Индия, Курус/Kurus продължили да завладяват света, включително Мезо-Америка. Карибски индианците заявили пред испанските завоеватели, че техните богове са от Курус-Румани/Kurus-Rumani. Почти всички индиански племена на двете Америки  заявяват, за техният "Турански"-"Уйгурски"("Му"-ански) и Северно-Индийски произход, ще намерите описано в тази книга. Но какво се е случило, че Турция(Тураните)  не е получила кредит като "основател на всички човешки цивилизации", както и "първа религия"?


"Християнството-Първата в света Вселенска/Универсална* религия!" разкрива много загадки и показва, че Исус Христос наистина е всичко, което на  християните е било казвано за Него.
-----------
* Гръцката дума "Католически" καθολικός (katholikos) означава "Вселенски/Универсален". Тука е употребен само етимологическият произход, а не - Смисловият на Католическата Църква с нейните грешни разбирания и действия.
**
Куру = гуру. Етимологията на Куру е многостранна е предхожда гуру, но смисълът е еднозначен. "Куру" има значение на "възвишение" и "светина"(Ур, ГрΟὐρανός-"Уран"). Произходът иде от Туранските езици, наследници на УйГУРската Империя в Северо-Източен Сибир, която е наследник на Му, потъналият континент в Пасифика. На Фински, част от Алтайските езици, "куру" е вид "каньон", като и на Шумерски "Кур" е "планина". на български добаваме и епитетът "здрав", което идва от "кур"- "кур-ав".
"Гуру" е заместило смислово "куру", като "възвишен учител, носещ светлина".
На Санскрит  сричките "Гу-ру" са съответно- "тъмнина" "gu" (गु) и "светлина" -"ру" ru (रु) Смислово означава "учител, който разсейва мракът със светлина".

image

Куру- "корона"   Гр.-κορώνα, Нем-"Krone" , Иврит е "Кетер".

 

image

Куру-Сурйа:
мудра за отдаване на почит
на РаВи(Раджа Вивасван)-
Слънчевият култ

При Слънчевият култ и Слънцето и Луната са САТва, но няма "равенство" между тях, а 
игра(раса-лила), като водещ е Слънцето, а Луната е спътница, но не и робиня!
("Радха-Кришна" =Голока Вриндавана-виж "
Ведическа космогония"). 
Кришна  е Слънчев аватар от Лунната династия на Йаду.
Когато Луната бяга от Слънцето и е опърничева наричаме това "Лунен култ", където мъж и е "невидмият Сатурн"( духовете/бхутас на Шива). Радха става Майа
Луната става в Тамас, както е Сатурн(Шива).
Това са религиите на Абрахам, или Луният култ на упаданлите брахмани
(в илюзия, в майа) от династията на Йаду(йадавите) на синовете на Йуда.

 

image

Едно-рогът е кон, а конят е символ на кшатрията-Слънчевият култ.
Има ли два рога-това е Лунен култ.
Защо Овен, бидейки Слънчев знак и "Слънцето в Овен е в екзалтация", е ЛУНЕН култ?..
Овенът "изчиства кармата" си в Козирогът. Овенът, макар и Слънчев трябва да стане Козирог за
да се класира за Слънчев култ. Това е странно, тъй като на Лъв такова мероприятие не му предстои.

продължава Част 4...

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6497796
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!