Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2014 15:51 - Идиотията се бълва сега пък от Австрия - Делян Пеевски сега поръчал Цветан Василев, който сега пък се криел във Виенски хотел
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1190 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 23.06.2014 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


От 14 юни медиите гърмят - сабственикът на Корпоративна търговска банка Цветан Василев в опит за атентат срещу Делян Пеевски. И полиция, и ДАНС, и Манс влезли вкупом в офисите на собственика на Корпоративна търговска банка Цветан Василев.

Твърдението на разследващите било, че Василев е поръчител на убийството на ДПС-депутатат Делян Пеевски, за което разполагала със СРС-та (Цацаровски обаче), от които обаче това не ставало безусловно ясно.
Арестуваните били 3-ма: Георги Христов, Венцислав Върбанов и Красимир Методиев.

  Съдът, който пък проведе на другия ден (неделя???, 15 юни 2014) заседанието си в реанимацията (???) на МВР-болница, е решил, че няма никакви доказателства, които да предполагат подготовка или извършване на престъпление и освободи без да наложи каквато и да било мярка на тримата задържани и обвинени от прокуратурата в опит за убийство на депутата от ДПС Делян Пеевски.

 

Съдът (неделя??? -15 юни 2014) е преценил, че няма никакви основания или доказателства, от предоставените от Цацаровската прокуратура СРС-та и затова е разпоредил задържаните да бъдат освободени незабавно.

 

Според прокуратурата, (пак неделя??? -15 юни 2014), планираното покушение обаче така и не е било осъществено...

 

В постановлението за привличането им като обвиняеми, пишело, че престъплението е останало неизвършено поради независещи от тримата арестувани причини, казаха пак днес от Цацаровското ведомоство

По неофициална информация ДАЖЕ още преди 3 месеца е имало сигнал, че се планира убийството на Пеевски...

image

 

"Поръчаното" изчадие...


 image (поздравления за председателя на ДАНС, юни, 2013)

...става "Поръчител"!

 

Австрийската полиция иска ареста на българския депутат Делян Пеевски. Това става ясно от материал в брой си от днес, 23 юни, на австрийския вестник "Der Standard".

image

Изданието цитира съобщение от ДПС депутата до банкера Цветан Василев, изпратено миналия вторник. Давам ти последен шанс. Знам къде си. Не ме карай да правя глупости. Ще те намеря", гласи съобщението.

image
"Поръчан"|"Поръчител" - "Поръчител"|"Поръчан"

Според изданието това не е първата заплаха, която мажоритарният собственик на КТБ получава. Вчера на 22 май, банкерът бил получил обаждане в хотела си във Виена, за да го информират, че Делян Пеевски търси да наеме убиец срещу 5 милиона евро.

След втората заплаха трети отдел на австрийската федерална полицейска служба, който се занимава с организирана и обща престъпност, се е активизирал и е изпратил молбата до българската прокуратура. От полицията са отказали да потвърдят информацията пред "Der Standard". Говорителят на полицията Марио Хайл, цитиран от изданието, е заявил, че не дава информация за непублични издирвания.

image българската цацарка

 

Прокуратурата (не австрийската, а от Цацаровското ведомство) отрече да е получила искане за задържането на депутата от ДПС. „Ако такова искане има, то трябва да дойде в МВР или в Софийския градски съд", коментираха от офиса на Сотир Цацаров пред Club Z. От МВР също отрекоха пред Money.bg да имат информация по австрийското запитване.

"Der Standard" припомня, че Делян Пеевски и Цветан Василев са били партньори в продължение на десет години и са работили заедно по ключови проекти като „Южен поток". Бях сляп. Сега си плащам цената", коментира пред вестника Василев.

 

Изданието пише още, че Виена изглежда намесена в битката между двамата бизнесмени, „при която става въпрос за повече от спор за изискуемост на кредити от трицифрени милиони - газовият проект "Южен поток", независимостта на българската съдебна система и намесата на правителството в различни успешни приватизационни сделки и спечелени обществени поръчки за двамата бизнесмени".

 

В края на материала се припомня неуспешният избор на Пеевски за председател на ДАНС и последвалите протести, както и задържането и освобождаването на тримата души, които той наричаше „моите убийци".

"Нямам абсолютно никаква комуникация с лицето Цветан Василев от месеци и това може лесно да се докаже.
В момента се прожектира един пошъл турски сериал за отклоняване на вниманието. Крадецът вика дръжте крадеца, или по-скоро Убиецът вика - дръжте убиеца!", заявява междувременно по този повод Делян Пеевски пред "ПИК", цитиран от "24 часа".

Според него Василев действа първосигнално, банално. Отклонява обществения фокус от изнесените по медиите факти за източване към свързани с него фирми на КТБ.

"Става дума за суми от милиард и нещо - както виждате, банката е пред национализация. Вместо да се върне и да даде честно всички отговори тук, пише сценарии за сериалчета във Виена с неговите платени приятелчета клакьори...
Повтарям - не съм пращал такъв есемес, не съм отправял никакви заплахи към Василев, отдавна нямам никакви контакти с него. Няма и да имам", казва още Пеевски за
австрийския вестник "Der Standard".


Тьпо, тъпо, тъпо, та тъпо - по ЕвроЦацаровски!


_за Плевен онлайн портал/

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. olivie - Че как няма да е тъпо, като е съшито с бели конци?
23.06.2014 17:00
Припомнете си милионите на Чорни, дето ги завлякоха навремето. За да видим истината трябва да си отговорим на въпроса "Чии пари в момента са в КТБ и ще ги хване липсата, без да има виновник /дори и държавата-БНБ/. КТБ щяла да бъде национализирана е последният анонс, усмиряващ свинята преди да я колят/ограбят. И никой не задава въпроса такава процедура аджеба дали е възможна в страна-членка на ЕС. Е, според мене НЕ Е и свинята ще бъде заколена. Само че тоя път свинята не се казва Чорни, нито пък Вежди, оказва се че има и по - малка свиня ведно с първата - ВТБ инвестициите. Като припамних, че Дянкофф е член на надзорния съвет на последната, кучешкият хор зави че от днес бил. Да, ама е от най - малко 2 месеца - достатъчен срок за да спретне подобен номер. А Василев вероятно ще се срещне утре лично с Путин /дали и той няма участие в ВТБ, а?/ Големият губещ обаче ще е май МАЖОРИТАРНИЯТ СОБСТВЕНИК НА 80% ОТ ВТБ, който уверявам Ви, не е нито Василев, нито Пеевски и ЕДИН БИВШ ЕМИР ОТ КАТАР май. Сега борбата за това сочене с пръст кой е виновен на практика е конкурс за номинация кой да бъде поръчан /защото поне е сигурно че тоя път поръчан наистина ще има/
Перфектен театър! Но....тъп! Хубува работа, ама циганска....
цитирай
2. fascindoo - Парадоксът на СВИНИ-ТЕ! Тъпо, тъпо, та тъпо, тъпиий Цацаров!
23.06.2014 18:18
"Таен" фонд от Оман, който държи около 30% от капитала на Корпоративна търговска банка, е поискал да се разговаря днес 23-ти, понеделник, с управителя на БНБ Иван Искров, един много долен гном и РУШИТЕЛ.

Оманците са пратили писмена позиция, че са готови да подкрепят банката. Засега не е ясно дали имат намерение да я купят.

Тъпиий Цацаров, къде си днес!!!
цитирай
3. olivie - На Бойко парите
23.06.2014 19:31
били депозирани в Оман, така че те нямало да загубят нищо, като си ги вземат. СВИНСКИТЕ ЧЕРВА СА СИ НАШ ПАТЕНТ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6475089
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!