Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2014 14:33 - Eвреите се активизират за Трета Световна Война
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1659 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.08.2014 14:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Eвреите се активизират за Трета Световна Война ANONYMOUS BULGARIA / април 28, 2013

Написано от Брат Натаниъл Капнър

image

СЪВСЕМ СЪЩИТЕ ЕВРЕИ, които ни донесоха лъжата за Оръжията за масово унищожение на Садам, отново се опитат да въвлекат Америка във война, този път със Сирия. Не отдавна написаха, че Израел има доказателство, че Сирия използва химически оръжия, написано е от евреите Дейвид Сангър и Джоди Роуден, Ню Йорк Таймс настоява отново да се изпратят безброй американски войници неверници към тяхната смърт и да се завърнат у дома в чували за трупове. 

(Евреите не изпращат от своите на смърт в техните войни.Нека Гоите кървят за нас!)

Евреинът собственик на Уошингтън Поуст не пропилява и момент да приглася с „В чест на Червената линия в Сирия над химическите оръжи Поуст (и всички неоконсервативни евреи в Foreign Policy Initiative /Инициативна Чуждестрана Политика/) твърдят, че от както Израел (и тенхните кукли, Великобритания и Франция) „заключават ”, че Асад „най –вероятно ” е използвал химически оръжия, и след това пресича „червената линия” начертана от Обама, предупреждавайки за Американска военна интервенция.

Може ли някой да ми каже как „най-вероятно” сценария решава, че Асад със сигурност е използвал химически оръжия? Това е еврейски ДВУЛИЧЕН/ЛИЦЕМЕРЕН език директно в лицето ви.

Но сега Руския външен министър Сергей Лавров отхвърля подстрекателството към война, натрапвана от кръвожадни продавачи на страх евреи. Лавров призовава за „разследване на място”, към което Асад ще се придържа – твърди той. Руският министър описва забавянето на мисиите на Обединените Нации, които да разследват докладите, като опит да се „политизира проблема” и да породи „Иракския сценарий” върху Сирия. Но всичко, което има значение за евреите е това, което е добро за геноцидната им Израелската държава.  По дяволите парите и изгубените животи на неверници, това ще е цената на нашата съсипана еврейска държава.

ДОБАВЕН КЪМ СПИСЪКА на дълбоко разочаровение е министъра на отбраната Чък Хейгъл… веднъж привестван като противник на Еврейското Лоби.

От тогава Хейгъл продаде душата си на евреите. Той е още един хрантутник смучещ жизнена сила от бедните евреи. За угодничеството на Хейгъл миналата седмица в Израел, заеквайки „Иран е заплаха, реална заплаха”, последвано от ”в известна степен на различна увереност, Американското разузнаване заключи, че Сирия е използвала зарин като оръжие”, новият шеф на Пентагона може да бъде добавен в списъка на сритващ еврейски задници.

 

Отново, еврейски НЕ ИСКРЕН език в лицето ви.

Може ли някой да ми каже как „в известна степен” на „различна увереност” посочва, че Сирия със сигурност е използвала химическо оръжие? Със сигурност ние всички сме изиграни като идиоти от водещите еврейски майстори и техните поставени лица в Капитол Хил.

Подслаждайки горчивият еврески пай от безкрайно подстрекателство, Хейгъл обеща еврейските антихристи, чиито крака облизва, нова, масивна безпрецедентна оръжейна сделка. Хейгъл се ангажира с „продажба” (да се чете „субсидирана от” америсканските данъкоплатци) КС-135 презареждащи самолети, които ще се окажат от жизненоважно значение за всеки удар на Израел срещу Иранските ядрени обекти.

Това променя играта”, хвали се Израелския Таймс. „” До сега Израел не е можел да инициира атака срещу Иран без чужда помощ. След като пристигнат танкерите, това вече няма е така.

С новата еврейска поръчка, момчето Чък Хейгъл, който също така обяви, че „Израел има право да атакува Иран”, евреите имат безплатен пропуск да сътворят още един ад на земята.

Вчера, Иранкия министър на отбраната обяви, че удряки Иран ще е „последната грешка”, повторено от Ирански пратеник във Франция, че атаката ще „доведе” до Трета Световна Война.

Китай и Русия също предупредиха, че ще защитават интересите си ( Русия никога няма да отстъпят военното си пристанище в Сирийския Тартус) в Близкия Изток.

Със сигурност, съвсем нова глобална война ще е добре дошла за Евреите, но ще е много лошо за всички останали. 

image

Източник:  Real Jew News




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6487946
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!