Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2014 16:58 - Престанете да плюете Кубрат бе, блюдолизни хейтъри, проституиращи журналя и антибългари, а да величаете украинската еврейска гнида Этинзон
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1680 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 18.11.2014 17:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В Русия: Кличко спечели нечестно срещу Пулев, полицията да разследва!

Ръкавиците на украинеца не отговаряли на изискванията за безопасност

Москва, Русия | Публикувано: 17 ноем. 2014, 20:35

image

Снимка: REUTERS

Победата на Владимир Кличко срещу Кубрат Пулев не е постигната по честен начин. Това твърди известният руски промоутър Владимир Хрюнов. Той призова полицията в Хамбург да разследва ръкавиците на украинеца и да се установи дали отговарят на изискванията за безопасност, защото според него те могат да причинят сериозна вреда върху здравето на съперника.

"Тема, която отдавна се обсъжда - това са ръкавиците на Кличко. След всеки удар на Владимир Пулев рухваше и падаше като домат. Мисля, че този факт трябва да се разследва, може би даже от полицията в Хамбург. Защото реалната ситуация е, че Пулев получи увреждане на своето здраве",

коментира Хрюнов, цитиран от няколко издания в Русия, сред които "Газета.ру" и "Советский спорт".

Както е известно, Кличко нокаутира Пулев в края на петия рунд на мача в Хамбург. Преди това българският боксьор отнесе и три нокдауна. Кобрата беше подготвил специални ръкавици с трибагреника, но промоутърската компания на Кличко, която организира срещата, не му позволи да излезе с тях на ринга и му връчи такива от марката на украинеца.

 

Засрамете се бе, блюдолизни хейтъри и антибългари и от една българска майка, блогърката kass , написала за българският боксьор Кубрат Пулев, без да разбира от бокс или от футбол, следното:

"Невероятните му двадесет победи в професионалния бокс, в тежка категория го направиха безспорен фаворит в българските, жадни за прослава сърца, но го и натовариха с огромни очаквания. Нали сме жадни за прослава, искаме винаги победи, категорични, безапелационни, красиви, дори виртуозни, подправени с великодушно поведение и благородство, от красиви хора с патриотичен дух. Абе изобщо - икони за целия свят. За да видят всички какви деца ражда майка България.
Чудесно, но защо всички забравят великите слова на Левски "Ако спечеля, печели цял народ, ако загубя - губя само себе си"? Не е ли така и с българският бокьор? Ако беше спечелил, щяхме да бършим радостни сълзи пред телевизорите, да пищим от гордост и да се задъхваме от чувството за величие. Но тъй като загуби, въпреки че загуби мача само той, а покрай мача и авторитет, и самочувствие, то доста хора приеха загубата му като лична.

 Тези хора ми приличат малко на моя син, когато беше шест годишен. Имаше успешна изява и аз реших да го възнаградя щедро. Заведох го в зоопарка, обядвахме в ресторант, купих му захарен памук, качи се на разни люлки и така цял ден глезотии. Но накрая се наложи да му откажа сладолед, времето беше хладно, пък и бяхме попрекалили с харчовете. И тогава... сълзи, сополи, сръдня, фръцкане... Целият всерадостен ден отиде на кино и сина ми си легна вечерта с чувство на обида. Само дето тогава беше шест годишен, а хората, които сега са толкова огорчени от представянето на Кубрат са големи мъже и жени, и е някак непристойно да се държат като шестгодишни хлапета.

Кличко бил размазал Кубрат. И аз бих си го помислила, ако не бях гледала трите загуби на Кличко, в които наистина имаше брутално насилие върху настоящият шампион и трите загуби са с нокаут, едната от които във втори рунд. Това попречи ли му да стане световен шампион и да не изпуска титлата вече десет години? Кличко изигра мача без много бокс, според мен, без да разбирам от бокс, разчиташе на грешка от страна на Кубрат, която да използва за да нанесе безпощадния си удар и го направи, и в първи, и пети рунд. Кубрат търсеше боя, но тактиката му не проработи и беше победен. Това е положението.

 Някой ще каже, че е било рано за този мач, но след двадесет победи без нито една загуба е задължително да атакуваш титлата. Е, добре де, може и да не е задължително, но е част от играта. Други недоволстват от публиката, държала се недостойно, може би, но постигна целта си, наистина успя да накара Кубрат да се почувства подкрепен, от единен и всеотдаен народ, който е зад него и в добро, и в лошо. Дано само сега не оставим друго чувство в него с безкрайните си коментари за кварталния побойник, защото всички знаем, че квартален побойник не може да спечели двадесет мача в тежка категория на професионалния ринг.
В заключение ще кажа само, че трябва да се гордеем, че вероятно следващите двадесет, а може би повече години ще говорим с носталгия за Кубрат, така както говорим с носталгия за футболистите спечелили четвърто място в света, защото в спорта рядко стават чудеса. В малка и чезнеща от демографски срив България трудно ще се намери втори като Кубрат Пулев...
"

А

Украинският скрит евреин Этинзон (Владимир Кличко) го тресеше яко шубе за дългоочакваната битка, която той сам отложи от 6 септември за 15 ноември. Седмица преди мача гнидата пред немската телевизия RTL за пореден път се заяде с Кубрат Пулев.

"Той е един обикновен боксьор. Пулев има силни страни, но не са достатъчни, за да постигне нещо голямо. Няма класа да бъде шампион. Трябва много да ме изненада, за да се получи интересен и равностоен мач. Такива като него съм ги срещал и преди. Много са силни на думи, но на ринга - нещата са различни",

заявил скрития Этинзон.

image 

Е и, Кобрата падна...

Злобейте и се радвайте...

image 

А тук, ако преди години, проституиращи украински журналисти, блюдолизни хейтъри или тъпи украини от стадото им, бяха написали нещо подобно за един от трите му позорни нокаута на фризирания евреин, то тия от “звездите” (по-долу от фотоса), щяха да им резнат главите от раз!

 image

 

image

от украинския фотос --- за неосведомените!
"Звездите" на днешна Украйна:

Петро Порошенко, скрит евреин (Вальцман)
Юлия Тимошенко, скрита еврейка (Капительман)
Арсений Яценюк, скрит евреин (Бакан)
Коломойский, скрит евреин (Коломойский)
Баткото, скрит евреин (Этинзон)
Олег Тяхнибок, скрит евреин (Фратман)

 
image Баткото Виталий (5-тия от фотоса), скрит евреин, сега лидер на партия "УДАР", а от 3 юни 2014 кмет на Киев



Тагове:   Пулев,   кличко,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. ivoki - Силна руска/еврейска мафия. . . . . ...
18.11.2014 18:19
Силна руска/еврейска мафия..... :-(
цитирай
2. fascindoo - ето го, ... и бацна -1!
18.11.2014 22:34
Поредния блюдолизен хейтър(ка), проституиращ журналист(ка), антибългарска подлога (пирустия), или просто чифут(ка)!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6493494
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!