Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2015 21:43 - Георг Спартански - машата на Радан в Плевен - тази вечер не издържа, направи пищна заря на площада като бъдещ кмет
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кандидат-кметът с позорни коментари,
а пък в тандем със Зеленогорски като бивш кмет
дадени на прокурор заради скандална схема със златна общинска земя в Плевен

... иначе кой е той?

от интервю на Поля ТОМОВА

Георг Спартански роден на 4 юли 1963 г. в Луковит

- Г-н Спартански, откъде идва вашето име Георг?

- Дядо ми се казваше Георги, в целия род са все Георгиевци и баща ми явно е решил малко да го промени. Доколкото и той се казва Леонид, моето име не е прецедент в нашата фамилия. Синовете ми пък се казват Ленард и Максим. Дъщерята е Цвета, съпругата Жасмина. Така че във фамилията има и традиционни и недотам традиционни имена.

А БЛИТЦ писа преди изборите:

Лакеят на Иван Костов - Радан Кънев е пуснал машата си Георг Спартански да клевети първите държавни мъже Бойко Борисов и Росен Плевнелиев. Скандалният кандидат-кмет на Плевен не се свени да обижда по най-примитивния начин министър-председателя, но в същото време твърди най-нагло, че няма нищо против ГЕРБ.

Вчера Спартански получи неочаквана подкрепа от Димитър Цонев, който му предостави ефира на уж националната телевизия, за да наплевателства и заблуждава обществото колко честни и почтени са намеренията му, пише ПИК.

Всъщност истината е съвсем друга и Спартански се опитва да я прикрие с елементарни похвати.

За да активира анти-ГЕРБ привържениците си, във фейсбук той определя Борисов като "Банкянско пожарникарче", а Плевнелиев нарича "теле".

Той не спира да линчува във фейсбук политици и общественици, потресени са плевенчани. Явно обаче политическото лицемерие и перверзия не им пречи и за да се домогнат до властта са готови да понесат просташко отношение и към тях самите.

Единствено пощаден е неговия идол Найден Зеленогорски, който никога не присъства в бруталните му коментари във фейсбук, в които министър Христо Иванов е наречен "малоумник", президентът е "пребозало теле," министър Бъчварова е “абе другарко”. Метаморфозите нямат край и от отявлен критик на министри от Реформаторския блок днес той е техен пръв блюдолизец.

Радан Кънев вчера проплака в социалната мрежа, въпреки унизителните коментари по негов адрес, в защита на любителя на водката и бирата. Тотална безпринципност доведе Кънев до подкрепа на ДПС, БСП и всякакви екзотични кандидати в името на властта. Същото се случва и в Плевен, където реформаторите пропълзяха до местните червени барони с обещания за тлъсти постове в администрацията, с което разгневиха достойните привърженици на столетницата.

Междувременно от статуси на Спартански става ясно, че когато му е удобно е против БСП, когато му изнася е с тях. Подобна е участта и на реформаторите, които от “протестърчета” днес са уважавани партньори. Въпросът е възможно ли е Меглена Кунева, поставена от любителя на високо градусови напитки Спартански „в поза партер”, да си избере такъв политически развратник за кандидат за кмет? Ето още от злостното перо на бонвивана в личния му профил:

Georg Spartanski

4 март · Редактирано ·

МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - опит за асоциация

Eто,това е-една голяма Тиква-началник,а около него няколко по-малки кратуни,репи,кочани,мамули,лукови глави и тук-таме по някое плодче...И всичко това - в насипно състояние...

 

Georg Spartanski

18 февруари · Редактирано ·

Немало пари,та не можем да управляваме, казва новоизпеченият вице-премиер Бъчварова...Ами преди три месеца не знаехте ли, че "пАри нЕма",абе другарко Бъчварова?

 

Georg Spartanski

10 октомври 2014 г. ·

Докато функционираше, коалицията БСП - ДПС успя да нанесе нокаутиращ удар върху Бойко Борисов. Всичките комисии, анкети, проверки, на които бе подложено управлението му, са трайно деформирали неговия образ. Той избегна наказателното преследване...

 

Georg Spartanski

18 ноември 2012 г. ·

СЛЕД ИЗБОРИ 2012Г. - ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ МОМЕНТА,В КОЙТО НЕ САМО б.б.,НО И ОСТАНАЛИТЕ ДВАМА СМЕШНИЦИ ЩЕ ГЛЕДАТ КАТО ПРЕБОЗАЛИ ТЕЛЕТА ИЛИ КАТО ТОДОР ЖИВКОВ НА 10.11.1989Г.!

 

Georg Spartanski

13 ноември 2012 г. ·

ЗА МИЛИЦИОНЕРСКАТА ДИКТАТУРА НА ГЕРБ И ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ КАТО КОНТРАПУНКТ НА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА-ВАЖНО Е ДА СЕ ПРОЧЕТЕ!!!"

 

Иначе:

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Скандалният Георг Спартански пробва да спечели служебно изборите

image

Проваленият председател на общинския съвет в Плевен Георг Спартански се опитва да спечели служебно балотажа, алармираха пред ПИК наши редовни читатели.

От няколко часа протежето на Радан Кънев и Найден Зеленогорски е пуснало във фейсбука си, че води с 55 на 45%, като си е послужил с плоския номер и е заменил процентите с атмосферно налягане. (https://www.facebook.com/georg.spartanski?fref=ts)

На всичкото отгоре Спартански сипе интриги срещу коалиционните партньори на Реформаторите - ГЕРБ, като ги обвинява, че купуват ромски гласове. Отвратителните клевети се пускат в края на изборния ден и целят да дестабилизират обстановката в областния град.

Припомняме, че Спартански се опозори като председател на градския парламент и е обвиняван в далавери с наеми на земеделски земи, от които общината е загубила колосални суми.

Сега Спартански иска да избере черните петна и се представя като честен и почтен реформатор.

Плевенчани, обаче разкриха пъклените му планове да ги яхне и ограби.

 

Иначе:

ИЗВЪНРЕДНО в ПИК! Гърми изборна бомба! Тандемът Зеленогорски-Спартански даден на прокурор заради скандална схема със златна общинска земя в Плевен (документи)

Автор: Ивайло Крачунов

 

image

Босовете на община Плевен Найден Зеленогорски и Георг Спартански са обект на мащабна прокурорска проверка заради злоупотреби при сключване на договори за ползване на земеделски земи, научи ПИК.

И докато Зеленогорски в момента е намерил сиурно убежище зад депутатския си имунитет, то Спартански няма как да се спаси от действията на магистратите, които проверяват десетки договори сключвани по времето, в което той е бил председател на общинския съвет в ревюлюционния град.

От сигнал на началник сектор "Земеделие и гори" Десислава Ангелова до Главна прокуратура става ясно, че са налице сериозни съмнения за извършване на престъпления.

"Констатирани са случаи на платени наеми, които не отговорят на цената записана в договора", категорична е Ангелова.

Държавната служителка давма и конкретни примери. От тях става ясно, че по редица договори са платени по-малко пари, които не са потърсени от Община Плевен. На всичкото отгоре общината не си е потърсила законната лихва по просрочените плащания. Според Ангелова, такива са случаите с Валентин Луканов, Венетна Атанасова, Денимир Денчев Тодор Томов и редица други земеделски производители

"В сектор "Земеделие и гори" е извършен вътрешен одит. Констатирано е подписването на 9 договора за пасища и мери с фирма "Престиж-09". Получена е справка от Областна дирекция "Земеделие", че въпросната фирма не е регистрирана като отглеждаща животни. Към договорите няма приложени задължително изискуемите документи - анкетна карта за регистрация като животновъд, справка за броя животни по вид и категория заверена от ветеринарен лекар при РВМС-Плевен.

още:...




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6486477
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!