Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2015 21:19 - Абе цесекари, гламъри ли сте или глъмари, че още дундуркате и вярвате на Сашо Апашо - Лупи
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 381 Коментари: 0 Гласове:
2




 За да няма недоразумение, едно пояснение в началото:

- глбмър - от англ. Glamour [gl۸mər] = блясък, чар, привлекателност, обаяние, очарование, сексапил

или - glamorous man = обаятелен човек (от glamorous = glamour [глбмър] = блясък, чар, привлекателност, обаяние, очарование, сексапил

image 

 

Тихи скандали тресат „червените“, има съмнения за нова далавера на Александър Томов с акциите на ЦСКА

image

 

Сдружението „ЦСКА Завинаги” размаха заплашителен пръст срещу президента на ЦСКА Александър Томов дни след провала на емисиите с акциите на „червените”. От организацията призоваха Сашо Апашо да даде отчет пред запалянковците и миноритарните акционери за случващото се в Борисовата градина, както и да бъде даден разчет на вероятния дефицит, за който трябва да се намери финансиране. „Инфонюз” публикува пълния текст на декларацията на сдружението „ЦСКА Завинаги”:

Каква е истината за желанието на сдружението „ЦСКА завинаги” да получи акции във „ПФК ЦСКА” АД от мажоритарния собственик „Лира нивестмънт“, като жест срещу направеното на стадион „Българска армия”.
На приливи и отливи при обтягане на отношенията между Сдружението и ръководството на футболния клуб (по необясними за нас причини) излиза сакралния въпрос за какво са му на Сдружението акции и това не е ли в разрез с неговите цели.
До сега не искахме да влизаме в полемика, но явно не можем да отлагаме повече разясненията по въпроса.
Сдружение „ЦСКА Завинаги” финансира дейността си от дарения и членски внос. С инвестициите, които прави, Сдружението на практика изпълнява задълженията на „ПФК ЦСКА” АД по договора му със собственика на базата – държавата в лицето на министерство на младежта и спорта.

При аналогични случаи – когато определени лица изпълняват задължения на „ПФК ЦСКА” АД към трети лица, било пряко или чрез мажоритарния собственик, срещу това те са получавали акции от „Лира“. С какво дарителите на Сдружението са по-различни?
В тази връзка е и настояването на Сдружението да получи от мажоритарния собственик определен брой акции, които в последствие да разпредели пропорцианално на ДАРИТЕЛИТЕ си, т.е на всички учредители и дарители на сдружението съгласно направените от тях дарителски вноски. Надяваме се, че все пак независимо от протакването до този момент Сдружението ще получи като дарение съответния брой акции. Уместно е да се отбележи, че уговорената цена на придобиване на акции е 3 лв (ед. цена на акция).
По този начин се достига желания за немалко привърженици на „Червената идея” двоен ефект – да видят какво се изгражда с техните пари и че те стават част от любимия клуб. Акционерното им участие ще ги направи много по-съпричастни в преодоляване на бъдещите трудности, пред които несъмнено клуба ще бъде изправен.
Тук е момента да поставим и другия въпрос – въпроса с направените вноски на наши членове и дарители по неуспялото IPO на акции на клуба. Представената от г-н Томов възможност срещу върнатите след 2 юни пари да се придобива акции от „ПФК ЦСКА” АД (несъмнено той има предвид „Лира” да прехвърли свои акции на новите акционери) за съжаление не дава гаранция, че получените от „Лира” пари ще бъда използвани за неотложните нужди на клуба.

Доказали с делата си изпълнението на нашите цели и имайки предвид неотложната нужда от инвестиции във връзка с лицензирането на стадиона, апелираме към нашите дарители, учредители и симпатизанти, на които предстои да бъдат възстановени вноските по неуспешното записване на акции, ако смятат че е правилно и уместно – да ги насочат като дарения на „ЦСКА Завинаги” които на следващ етап (съгласно договора с „Лира Инвестмънт“) ще придобият акции от любимия клуб.
Накрая призоваваме акционерите на „ПФК ЦСКА” АД на предстоящото след няколко дни Общо събрание да обсъдят финансовото и организацинно състояне на клуба и да излязат на специално организирана за целта Среща при затворени врати на привържениците на ЦСКА с конкретни разчети за нуждите на клуба, възможностите на мажоритарния собственик и вероятния дефицит, за който трябва да се намери финансиране. Само така акционери, симпатизанти с финансови възможности и фенове, готови да дадат всичко за любимия клуб ще могат да очакват следващия сезон и предстоящите евротурнири спокойни и усмихнати. (infonews)



Тагове:   ЦСКА,   сашо апашо,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6493679
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!