Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2015 18:28 - Клифърд Шек: Беше ли бабата на Обама една от Рокфелер?
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 679 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Was Obama"s Grandma a Rockefeller? Беше ли бабата на Обама една от Рокфелер?, този въпрос задава Клифърд Шек, като уточнява: " Mадлин Лий Пейн Дънхъм (26 окт. 1922 - 2 ноем. 2008 ) е американската баба по майчина линия на Барак Обама, настоящият 44-ти президент на САЩ. Тя и нейният съпруг, Стенли Армър Дънхъм, отгледаха Обама от десетгодишна му възраст в техния апартамент в Хонолулу, Хавай."

image Бабата Mадлин с бъдещата майка Ан Стенли Дънхъм  

imageБъдещата майка Ан, дядото Стенли и бабата Мадлин


Барак Обама-старши от Кения, т.е. бащата на Обама, и майка му Ан Стенли Дънхъм, са регистрирали официално своя брак през февруари 1961 г. Но до днес оригиналното свидетелство за раждането на Обама на територията на САЩ не беше показано. Не беше показано и свидетелството за брак между кенийския Обама-старши и Ан Дънхам. Може да се предполага, че баща му се е оженил за майка му принудително или временно по време на следването си в САЩ и веднага щом се е появила възможност ги е изоставил. Майката на Обама се е заела с личния си живот като е оставила детето на баба му и дядо му, с които Обама е живял до 1967 г., когато майка му се е омъжила втори път за индонезиец и е заминала с мъжа си за Индонезия. Известно е, че детето не е могло да се интегрира в тази страна към новия семеен живот и е било върнато на Хаваите на баба му и дядо му. Там той е живял до постъпването в Колумбийския университет в Ню Йорк. Странно е, че архивът за следването на Обама в Колумбийския университет не беше показан по време на предизборната кампания. Още по-странно е как Обама в най-полицейската държава на света е успял да живее цели 48 години без да остави никъде пръстови отпечатъци.

По време на предизборната кампания не бяха показани и снимките на Обама с неговите братя от втория му баща, с братовчедите и сестрите, с родствениците на дядото и бабата, т.е. детето е било игнорирано от семейството от страна на майка му и на бащите му.
  image
Младата майка с малкия Обама

image

 Порасналият тийнейджър с дядо Стенли и баба Мадлин

  

Имайки предвид мълниеносното издигане на внука й до президентския пост на САЩ, корените на Мадлин са съмнителни . Нейните "предполагаеми" родители, Рол Чарлз Пейн (1892-1968) и Леона МакКъри (1897-1930), са живели във ферма, и въпреки че семейство Пейн не са били земеделски производители, те се радват на един "скромен доход". Как, като неземеделски производители, живеещите в една ферма в Канзас, са печелили за своето "скромно съществуване"? Е, добре, той е оцелял от доста рентабилната аренда на земята си, получавана от Standard Oil Company на Джон Д. Рокфелер, от управлението на петролния лизинг за Standard Oil в Оклахома и Канзас. Чухте го добре. Рол Пейн се препитавал чрез "петролно-лизингова аренда и лицензионни възнаграждения", а също и като счетоводител в Standard Oil.

 


Възниква въпрос. Беше ли Мадлин наистина дъщеря на Рол и Леона? Съществува възможността, че един от Рокфелеровите, Джон Д. Рокфелер младши може би, докато надолу в Канзас дейност за семейната компания , радва дъщеря на земеделския производител , ако щете, и Paynes бяха любезно помолени да се повиши в резултат на тази среща . Резултатът е бебе Madelyn Lee . Не е необичаен мисъл по две причини . Madelyn прилича на Рокфелер и внука си стана президент на САЩ , който е собственост на Рокфелер , тъй като те са съсобственици на частната централна банка компанията, известна като страна на Федералния резерв . Изглежда, най-вероятно , че " Junior " баща на Мадлин като синовете му бяха съвсем млади въпреки че някои от тях наистина са били физически достатъчно зрял, за да бъдат бащи .


A question arises. Was Madelyn indeed the daughter of Rolla and Leona? The possibility exists that one of the Rockefellers,John D. Rockefeller Jr. perhaps, while down in Kansas on business for the family company, enjoyed a farmer"s daughter,if you will, and the Paynes were kindly asked to raise the result of that encounter. The result being baby Madelyn Lee. Not an outlandish thought for two reasons. Madelyn looks like a Rockefeller and her grandson became president of the U.S. which is owned by the Rockefellers as they are co-owners of the private central bank company known as the Federal Reserve. It seems most likely that "Junior" fathered Madelyn as his sons were quite young though some of them were indeed physically mature enough to father a child.

 

Доказателството е в пудинга. Съдя за себе си, ако съществува такава възможност, че Барак Обама има Rockefeller-ова кръв.
(The proof is in the pudding. Judge for yourself if the possibility exists that Barack Obama has Rockefeller blood.)

image

 

 

 

image

 

Джон Д. Рокфелер младши беше на 48 години през 1922 година


image

 

 

 

image

 

Най-големият син на Джон младши, Джон III е на 16 год. през 1922 година

 

image

 

 

 

image

 

Лоурънс е 12 годишен през 1922 година


image

 

 

 

image

 

Нелсън беше на 14-годишна възраст към момента на зачеването на Мадлин


image

 

 

 

image

 

  Дейвид беше на около 7 год. по време на зачеването на Мадлин

 

И така.

Стенли Дънхем е дядото по мйчина линия на Обама. За разлика от съпруга си Стенли Армър Дънхам, който е евреин, както пише Хенри Makoу, Мадлин Пейн Дънхъм, която не е еврейка, не е свързана с нито един еврейски президент на САЩ, но забременява от наследник на еврейската фамилия Рокфелер, както отразява това Клифърд Шек . 
Несъмнено човек с толкова сложно детство като Обама има проблеми със самоидентифицирането най-напред дали е бял или черен. Вижда се, че той е повече бял, отколкото черен, тъй като майка му е бяла и е възпитан от баба и дядо в бяла културна среда. Той е далеч от истинските американски афроамериканци, да не говорим за оригиналните африканци.

Наивно е да се предполага, че хората, заложили на Обама сега или преди години, не са разполагали с информацията за неговото минало.

Вариантите са два.

Първият е, че американската върхушка е напълно луда и подкрепи чернокож кандидат за президент, чието поведение може да се окаже непредсказуемо заради сложното му и неизяснено минало. Този вариант е невъзможен.

Вторият вариант е, че американската върхушка знае, че новият 44-ти президент на САЩ е контролируем в 100 процента и ако се опита да излезе от контрол имат ефективни средства да го върнат на мястото даже чрез физическо ликвидиране.

Така че Барак Обама е с Рокфелерова кръв

По: henrymakow.com


Хенри Makoу пише още:

image


"Ако в Google въведете ключовата фраза "America"s First Jewish President First" (Първи еврейски президент на Америка), ще намерите линкове към много еврейски издания "kvelling" (за хвалба според идиш говорящите) за това как Барак Обама е спонсориран от евреи и той е "един от нас"



според Източниците:

Нenry Makow, Ph.D. - "Obama - A Jewish President Fights Israel"s Wars"

Clifford Shack - "Was Obama"s Grandma a Rockefeller?"


частични преводи:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент



Тагове:   Рокфелер,   Барак Обама,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473228
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!