Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2015 15:31 - Гаджалският предКоледен екшън и предНовогодишният отзвук в християнското българско стадо
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1644 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 29.12.2015 16:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Или

Криза в ДПС ли? Гаджалите се разцепиха по свирките на Путин и Ердоган!

Или още

Истинската причина за "сблъсъка" между Доган – Местан

 

Хрониката я знаете:

22 декември 2015, 17:27 Ахмед Доган наруши мълчанието: Не искам България да се превърне в жертва. И се започна: “Доган е велик политик!”, “Доган е по-българин от българските политици!” и прочие първосигнални реакции. За да разберете, защо го каза и какво става, ще трябва да изчетете всичко до края.

23 декември 2015.

24 декември 2015.

 

Иначе,

Тиквата Бойко Борисов ЩТТе заявил пред колегата си Ахмет Давутоглу, че няма да взима страна по конфликта в ДПС, съобщава източник от кабинета, цитиран от "Фокус".

Българският премиер казал, че помни добре как Путин му е размахвал пръст от Анкара. Той не бил забравил и антибългарската позиция по отношение на АЕЦ "Белене".

В разговора българският премиер е дал ясен знак на Давутоглу, че пред Местан и Доган избира България.

 

Иначе,

Трябваше бившия байТошов десидент Петър Бояджиев чак от Франция да напише:

 

image 

Петър Бояджиев

Още по темата

 

Петър Бояджиев, Франция

Точно около коледните празници елитът на ДПС привлече вниманието на обществото около крамолите си, опаковани този път в патриотарски целофан. И веднага поръчковите и дежурни, назначени от ЦК на БКП и Държавна сигурност, дрънкала плъзнаха по екраните на телевизиите, за да ни занимават с тези крамоли и да посочват кой е правият. 

Скандалът в ДПС обаче е проява на много лош вкус и голямо неуважение от страна на тези представители на мюсюлманската общност към християните. Но какво да се прави, след като още от началото зад създаването на тяхното ДПС стояха ДС и съветниците на мисията на съветското КГБ в София. Чест прави на участниците в реформаторския блок Касим Дал, Корман Исмаилов и други, които запазиха мълчание и с поведението си уважиха празника на християните и не се намесиха в клоунадата.

Но сега, след Рождество можем да погледнем и зад високопарните фрази на 

далаверата „ДПС“

За почетният им председател какво повече би могло да се каже. Струва ми се всичко вече е отдавна казано и написано. Аз също съм дал своят принос в тази посока. Издал съм и мемоарна книга, в която 2/3 са документи. Доган е едно нещастно дете, лишено от топлината на семейното огнище, намерило своето семейство в Държавна сигурност и по-късно осиновено в килиите на следствения отдел на същата Държавна сигурност от съветниците на КГБ в София. За българите, запазили здравите си сетива, знам, че проблемът с истинската същност на този човек е ясна. Но за много други българи и турци - това не е достатъчно.

Със свалянето на режима на Тодор Живков, руснаците (тогава още съветската империя СССР) поставят основите на нов политически модел в България. Модел, който тогава са принудени да приспособят към новите съотношения на силите в Европа и света. В кадъра на този нов политически модел, на Доган, вербуван няколко години преди това от тях, е отредена ролята да консолидира и постави под контрол мюсюлманската общност в България с цел използването й за реализиране на дългосрочните стратегически цели на Русия. За тази цел първото и задължително условие е разпалването на вражда и омраза между християнската и мюсюлманската общности, за да се предотврати евентуалната им обща борба за декомунизацията на страната. В този нов политически модел се вписва и псевдопатриотичната партия ВМРО на агента на държавна сигурност Красимир Каракачанов. Ролята, която е отредена на тази партия, е разпалването на омраза срещу съседите на България и срещу мюсюлманската общност. По-късно, поради недостатъчността на силата на ВМРО на помощ идва и създаването на "Атака".

Този замислен в лабораториите на КГБ политически модел спъва развитието на страната и ѝ определи мястото на 

най-бедната и най-корумпирана държава в Европа.

 

В кадърът на този нов политически модел, наложен от руснаците, се вписват и фалшивите “пророци“ като Андрей Райчев, Валерия Велева, Елена Йончева и още някои залязващи бивши звезди на провалящата се ДС прослойка. Тяхната роля е да хвалят агента на Русия Доган как добре разбирал процесите в Европа и новите геополитически реалности. Хващам се направо за стомаха от смях. Този човек не знае дори един чужд език. Не си спомням някой да го е приемал в западната част от Европа и да е разговарял с него. Той стои като прилеп в златната клетка, която руснаците му изградиха, но за която плащат българските данъкоплатци. За това сега Прилепът от Сараите ни сугестира, че имал достъп до специални информации, знаел най-добре какво се случва в Европа и как Европа щяла да пропадне, а Русия да възроди силата си от времето на СССР.

Въпросът КОЙ какво е направил за просперитета на България е на масата и всеки може да го види. Фалшивите пророци не са в състояние да посочат на българите едно добро дело, извършено от агента на Русия в полза на Българския интерес. Те не са в състояние да посочат дори нещо добро, сторено за електората на ДПС. Напротив, тази общност е поставена в условията на неофеодално съществуване и в зависимост от криминалните интереси и прищявки на Доган и неговите обръчи от организираната престъпност, карикатурно наричани "фирми".

Аз обаче съм благодарен на Доган, че с казаното на 17 декември 2015 г. помогна на нашите 26-годишни усилия да покажем негова проруска роля. Това показва също и в каква дълбока криза навлезе изграденият в лабораториите на Москва посткомунистически политически модел в България.

Защо говоря за криза. В българското правителство надделява тенденцията за разбиране на важността на добросъседските ни отношения с южната ни съседка Турция. Важността на тези отношения се отчита и в Брюксел и действията са видими. Само през втората половина на годината интензивността на политическите връзки на най-високо ниво са очевидни за всички. Нещо повече - те са развиват в условията на пълно пренебрежение на тъй наречения почетен председател, който преди време се опитваше да създава впечатление, че е назаобиколим фактор в процесът на отношенията България -Турция. Това негово игнориране намалява изключително много неговата значимост пред Русия. Та

за какво ѝ е на Русия Прилепът от Сараите,

след като се оказва изолиран от този толкова важен за нея процес. Процесите, видени през този ъгъл, обясняват агресивността и бруталността при отстраняването на Местан. Доган няма време за чакане. Корабът му потъва. Той е изолиран от много процеси. Трябва да се опита да използува позициите си в системите за сигурност и в прокуратурата, за да спре процесът на затъване в блатото. За Доган сривът и загубите на Русия са равнозначни на това, което значеше за режима на Тодор Живков сривът на СССР. И нещо повече - преди време Доган се опита да обърне палачинката, както навремето и Живков се мяташе като риба на сухо между Китай и Бавария, но и от двете посоки тогава му отговориха, че не им е нужен и го оставиха да се пържи в собственият си сос. Доган за сега също получи подобен отговор – стой си с руснаците, с които си вече 30 години, ние можем и без теб – това е мълчаливият отговор на Запада.

За отношенията България - Турция не е без значение да добавим, че дори комунистическият диктатор Тодор Живков , е отчитал тяхната значимост за страната и въпреки съществуването на двата военни блока е полагал огромни усилия в рамките на възможното да ги поддържа на добро ниво.

Неговата историческа грешка с провеждането на тъй наречения Възродителен процес е плод на една група псевдо академици, които галеха лакейски собственото му его да остане в историята като голям политик. Живков беше осъзнал провала си, но провалът си е провал, но той ще тегне още дълги години над страната.

И когато говорим за отношенията България, Турция, Русия да не забравяме че на 21 декември 1944 г. с телеграма, написана на руски език ръководителят на Международния отдел на ЦК на Всесъюзната комунистическа партия (болшевики), съветският гражданин от български произход Георги Димитров дава от Москва указание до ръководството на БРП (к) в София относно действията на съдебните състави от т. нар. Народен съд: „Никой не трябва да бъде оправдан“. „И никакви съображения за хуманност и милосърдие не трябва да играят каквато и да е роля...“.

В изпълнение на тези указания на 1 февруари 1945 година, само 4 месеца след окупацията на България от съветския шмайзер, се поставя началото на бруталното използуване на българския съд във престъпната война срещу интелекта, разумът и мъдростта на българската нация. Подчертавам - руският гражданин от български произход, а не турският гражданин от български произход. Така че, ако ще се връщаме към времето на отоманската империя , нека преди това уредим наследството и проблемите ни със съветската империя, защото те са много по-пресни за да ги заобикаляме.

До тук за великия патриот Доган

Проблемът пред изгоненият председател на ДПС е по-сложен. Защита не евроатлантическите цености - добре, но как това се връзва със 19-годишното слугуване на модела „Доган“. Местан пазеше и косъм да не падне от главата на шефа. Как новата роля на еманципиращия се Местан се съвместява с една организация, която в рамките на няколко денонощия го лиши авторитарно от всички постове в нея и дори го изключи. Нещо повече – обвиниха го в национално предателство. Ако имаха още малко влас, сигурно щяха да окачат бившият си шеф на бесилото, както навремето комунистите сложиха примката на Трайчо Костов. Каква е тази организация ДПС, която е създавал и ръководил този председател, и в чиито ценности се опитваше да ни убеди? Как сега да обясним на непокварения българин, че г-н Местан е искрен и истински защитник на евроатлантическите ценности. Направо ще ме обвинят, че или патка ми е изпила акълът, или и аз съм се оплел в паяжините с доларови изображения на Пеевски и Доган. Няма спор, че този, който знае и прикрива престъпления, се нарича по целия свят съучастник на престъпниците. Ако Местан иска да не е съучастник на тази мафия - трябва да приказва, без страх, без да се притеснява, че ДПС владее прокуратурата и службите. Местан е депутат с имунитет. Освен това е добре познат и в Брюксел, и в САЩ. Ако е искрен и верен на евроатлантическите ценности, да върви и да каже истината, да наруши закона на омертата, който се налага от Сараите в продължение на години. Иначе всичките му приказки във подкрепа на евроатлантическите ценности увисват във въздуха.

В крайна сметка Местан е част от ръководството на ДПС дълги години. Той говори за митологеми, свързани с имиджа на ДПС и за своят принос за разбиването им. Но тук не става въпрос за митологеми, а за реална политика на ДПС с години във полза на руските стратегически интереси и във вреда на националния български интерес. Този минал период трябва да бъде осветен и осъден по подобаващ начин, за да се отвори новата страница.

През този минал период по инициатива или под чадърът на Доган и сие са извършени много сериозни престъпления срещу България и българското общество. Местан трябва да свидетелства за тях, ако иска да получи доверието на обществото. Другото е просто игри на мафията.

 

А Стадото да поблее и следНовогодишно..., и да пие една студена вода
image



Тагове:   ДПС,   Доган,   местан,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. staler - за предател като бояджиев е напълно ...
29.12.2015 17:30
за предател като бояджиев е напълно нормално български депутат и водач на партия и парлам. група,да се крие в чуждо посолство.....доган може да е всекакъв ама до там не е паднал.
цитирай
2. fascindoo - хубаво,
29.12.2015 20:49
staler написа:
за предател като бояджиев е напълно нормално български депутат и водач на партия и парлам. група,да се крие в чуждо посолство.....доган може да е всекакъв ама до там не е паднал.


Доган до там не е паднал, а докъде е паднал?

Знаете ли докъде падат двойните агенти?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6474623
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!