Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2016 19:02 - Майки искат линч за министър Москов
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1158 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 09.02.2016 19:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
СКАНДАЛЪТ С ВАКСИНИТЕ Майки искат линч за министър Москов image
Вкарват живак в кръвта на децата ни? Общество 26 яну. 2016, 12:00   автор:  Миа Ризова
Най-сетне една добра новина – прокуратурата нареди на здравното министерство НЕЗАБАВНО да унищожи всички опаковки от опасната ваксина срещу хепатит В „Еувакс”, внесена от Турция. Нека припомним: 100 000 дози от нея са доставени в България, независимо, че Изпълнителната агенция по лекарствата не е дала разрешение за употребата й. Това обаче не пречи на отговорните кадри в родната медицинска власт да наредят на докторите – Ваксинирайте с „Еувакс” малчуганите, за да отметнем мероприятието в борбата с хепатита и спазим Националния имунизационен календар! И те имунизират...Стоп!
 
Трябва да си истински изверг, за да наредиш подобна екзекуция на малките българчета. Защото ваксината „Еувакс” съдържа недопустимо голямо количество отровен живак. И не случайно тя е строго забранена в страните от ЕС. Но кой ти гледа! Скандалът около „Еувакс” бе подет и сериозно разнищен от ТВ-журналистката Валя Ахчиева, и вече месеци наред продължава да ескалира. Това принуди здравният министър Москов да обясни все пак скандалния случай. Но от празните му и усукани словесни врътки никой нищо не разбра. Той дори се опита да се измъкне по келифарски, като спомена, че ваксината е дарение от Турция и щяла да се дава само на бежанците.

Върховната касационна прокуратура /ВКП/ обаче образува проверка по сигнал за опасната ваксина. Ето резултатите:  Магистратите вече знаят къде е складирана, съобщиха разследващи. Сега се търси персонална отговорност от хората, допуснали „Еувакс” да влезе в България.

Докато обаче се „търсят” виновниците – дейност, в която не можем да се похвалим със завидни резултати, настъпи истински хаос. Хиляди родители на малки деца изпаднаха в паника. Те настояват  министър Москов веднага да бъде уволнен. Защото тъкмо той внесе в България ваксини за деца, които са задължителни по т.нар. Имунизационен календар, но съдържат 4 пъти повече от
нормите за химикала тиомерсал
.
 
Става дума за живачно съединение в „Еувакс”. Според българските допустими норми той може да бъде в количество не повече от 2 микрограма. Но ваксината, внесена от Москов, съдържа ... 8,7 микрограма, което прави около 400 % по-високо съдържание на живак. Това е отразено в доклад от анализ на внесените ваксини, направен в лаборатория за анализ и контрол към турското здравно министерство, писаха наши медии. Живакът може да разболее малчугана от мултиплена склероза и аутизъм. Тъкмо поради това в ЕС съдържанието на живак в подобни ваксини е нула. Макар че ваксината е внос от Турция, тя е произведена в Южна Корея. Опитът на Петър Москов да я пусне на пазара нарушава 3 забрани – на МЗ за допустимите количества тиомерсал, и на ЕС, строго забранила „Еувакс” на своята територия. И трето – липсата на разрешение от агенцията по лекарствата. Има данни, че е правен опит становището й да бъде променено  и ваксината да се използва безпрепятствено. Това, обаче не се е случило, защото никой в агенцията не е посмял да си сложи главата в торбата и да разпише документа. Експертите остават на твърда позиция, че „Еувакс”-ът за нищо на света не трябва да стига до българските пациенти и особено до децата.  
Какво обаче прави Москов? В доклад до правителството за внос на ваксини той заблуждава колегите си от кабинета. Замотава ги с ваксини срещу дифтерит, коклюш, тетанус и полиомиелит като пропуска да им каже, че в една от тях има... 4 пъти повече от допустимата доза живак. И министрите гласуват „да” за вноса и от Турция. Още едно безобразие: ваксините са придружени от листовка, в която се казва, че ако възникнат  проблеми при използването й, трябва да се потърси помощ от  структурата, отговаряща за тях в Турция. Това вече е повече от цинично, възмущават се детски лекари.

В пресата обаче излезе едно интригуващи, разбира се неофициално съобщение, че турският завод „Мефар” е свързан с имената на турски големци от високите етажи на властта. Това е същият завод, който изпрати в България като дарение и другите скандални петвалентните ваксини „Пентаксим”. Те също не са регистрирани у нас и нямат разрешение за употреба. Не са преминали през контрола за безопасност в европейска лаборатория. Но от месеци се поставят на българските деца, което е повече от престъпление.

Скандалът „ваксини” продължава с пълна сила. Свалят неудобно за някого предаване по БНТ на Ахчиева, ДАНС влиза в телевизията и  взима материала на журналистката. В далаверата се преплита още една сюжетна линия, която ако се развърже е на път да бръкне дълбоко в джобовете на някои междудържавни далавераджии. Оказва се, че България пък е дарила на южната ни съседка ваксини срещу туберкулоза, изработени в държавната фирма „Бул Био”. Според неговия управител д-р Любомир Димитров, висш държавен служител от МЗ му дал листче с адрес на посредник в Одрин. Тъй че преди камионът с ваксините да стигне Анкара, трябвало да се отбие при него.Защо ли – много просто – една БЦЖ ваксина струва на „Бул Био” 1 евро, но премине ли в Турция – скача на 8 долара. Като умножим по 5 млн. дарени български ваксини, се получават 40 млн. долара.
Казано иначе – дарение срещу дарение или бартерна сделка. От която при всички случаи някой ще се облажи. Т.е. двете дарения май са нещо като неубедителен бартер, който  ще е меко казано изгоден за някого. Затова и почнаха безпрецедентни уволнения на служители в „Бул Био”, дръзнали да изнесат навън неудобната информация за БЦЖ-ваксините. Двама души от 5-мата свидетели вече са получили предизвестие, че от 1 февруари не са на работа. Вече е повече от очевидно, че тези хора са на път да издадат тайни схеми и да провалят печалби за милиони. Единствената утеха е, че ВКП е започнала да нищи и  кой притиска свидетелите за безобразията в грандиозния скандал „Ваксини”. магистратите ще проверят дали и други длъжностни лица в МЗ не оказват подобна репресия върху служителите си.

От интернет форумите:
 
Нана: В момента с ваксината „Еувакс” се имунизират децата в провинцията. Който не вярва да провери какви ваксини са изпратени в Петрич. Това ще се види и в компютрите на лекарите, и в отчетите им за здравната каса.

Дарин: Москов става опасен за цялата нация. Такова безобразие през последните 25 години. Възможно ли е правителството да допусне подобен геноцид спрямо българските деца! Позор, позор, позор!

Майка на 2 деца: През трупа ми ще мине всеки, който се опита да ваксинира двете ми деца срещу каквато и да е болест! Нямам вяра вече никому. Хайде да видим как ще ме вкарат в затвора!





Гласувай:
5


Вълнообразно


1. fascindoo - или българския д-р Йозеф Менгеле,
09.02.2016 19:15
а за неговите подчинени е
Пепи Готиното!
Иначе е здравната ни еврейска гад!
цитирай
2. bojinkata - Не само москов - цялото правител...
09.02.2016 21:14
Не само москов - цялото правителство начело с мутрата са опасност за българския народ!!!
цитирай
3. fascindoo - Of course!
09.02.2016 22:07
bojinkata написа:
Не само москов - цялото правителство начело с мутрата са опасност за българския народ!!!

Че кой освен мутрата го номинира и го направи здравен министър?
Нима тая еврейска гад ще внесе "Еувакс" и то с живачно съединение без съгласуване с мутрата?
Абсурд!
Той и затова го държи и няма да го смени!!!
Докато той стои на власт
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6473123
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!