Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2016 09:53 - Клекна ли Путин за Сирия? И пред кого?
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 4074 Коментари: 11 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Руският президент Владимир Путин нареди от днес, 15 март, да започне изтегляне на основната част от руските военни от Сирия, предадоха световните агенции.

Кремъл поясни, че решението за изтеглянето е било съгласувано със сирийския президент Башар Асад в телефонен разговор между него и Путин. В изявление на Кремъл по повод разпореждането на Путин се посочва, че президентите на Русия и на Сирия Владимир Путин и Башар Асад са съгласували да се осъществи изтеглянето на основната част на военнокосмическите сили на Руската Федерация, намиращи се в Сирия.

Путин заяви, че се надява, че изтеглянето на по-голямата част от руските военни от Сирия ще бъде стимул за намирането на политическо решение на сирийския конфликт.

Руският президент подчерта, че руските сили са изпълнили до голяма степен целите, които са си поставили в Сирия и затова е наредил изтеглянето. Той похвали руските военни в Сирия за проявения професионализъм при изпълнението на поставените им задачи. Според Путин руските военни в Сирия са създали условията за мирния процес в страната.

Президентът поясни, че част от оставащите в Сирия руски военни ще контролират спазването на прекратяването на огъня. Той каза, че руската военноморска база в Тартус и руската военновъздушна база в Хмеймим ще продължат да работят както преди започването на руската операция в Сирия.

Руският министър на отбраната Шойгу поясни по повод думите на Путин, че руските сили в Сирия са изпълнили до голяма степен набелязаните задачи, че те са успели да унищожат в Сирия над 2000 терористи, дошли да се сражават там от Русия. Сред тях е имало и 17 полеви командири.

Путин пък каза, че е поръчал също така на руския външен министър Сергей Лавров да засили руската роля в организирането на мирния процес в Сирия. Самият Лавров каза, че започналите днес в Женева преговори за Сирия не са лесни.

По повод обявеното изтегляне сирийският президент Асад е благодарил в телефонния разговор с Путин за свършеното от руските военни в Сирия, за оказаната от тях помощ в борбата с тероризма, както и за оказаната хуманитарна помощ от Русия на сирийския народ.

Асад е изразил надежда, че преговорите в Женева ще доведат до конкретни резултати.

По повод нареденото от Путин изтегляне от Сирия говорителят на Белия дом Джош Ърнест каза, че САЩ на настоящия етап не могат да правят прогнози как то ще повлияе на преговорите за уреждане на сирийската криза.

По публикацията на Василия Пейчева


А иначе
,

Владимир Путин си е крипто-евреин по "матери с именем Шаломовна"!!!

image Демонстрация в Москва, 2004 - Източник...


 

 



Тагове:   сащ,   Русия,   Турция,   путин,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. olivie - вярвам го
15.03.2016 11:58
разменна монета с/у признаването на анексията на Крим и Донбас и спиране разрастването на НАТО в Украйна. Нали Обама трябва да сдаде властта "чиста".....
цитирай
2. bgman13 - Напълно възможно е руснаците вече ...
15.03.2016 13:45
Напълно възможно е руснаците вече да са разбили ислямистките части и сега Сирия ще се справи и сама. А пък кюрдите вече понеже няма с кого да воюват, пресната провокация им отваря дотрепване от Турция. Ама въпросът е кой я е извършил, щото си мисля, че кюрдите не са го извършили тоя атентат.

Другият въпрос е с каква цел? Може би целта е да бъде отделен кюрдистан, като отделна държава. А е възможно, целта да е, кюрдите да бъдат изтрепани, преди следващата атака на джихададжиите.
цитирай
3. bgman13 - разменна монета с/у признаването ...
15.03.2016 13:52
olivie написа:
разменна монета с/у признаването на анексията на Крим и Донбас и спиране разрастването на НАТО в Украйна.


Чини ми се, че ти признаваш че има някаква анексия на Крим и Донбас. Освен това май си мислиш, че НАТО има възможности да влезе по мирен начин в Украйна. НАТО вече е влязъл в Украйна, посредством цветна революция. И работи, работи. Той и Хитлер веднъж беше влязъл на същото място.
цитирай
4. zaw12929 - Путин иска войната да спре в Сирия, ...
16.03.2016 02:54
Путин иска войната да спре в Сирия, Ислямските бойци са се източили към Европа и тук ще се води войната. Днес има сражение в Брюксел и докато не съсипят Европа няма да спрат, а вие си блейте за Путин...
цитирай
5. zaw12929 - Още- Владимир Путин е евреин по м...
16.03.2016 03:01
Още- Владимир Путин е евреин по майка, но за всяко дете генът се дава от бащата- майката е само "калъпа" и какво, ако е евреин?! Боже, не можете ли да мислите добро и весело за себе си?! Путин- не ви дава настроение. За да сте здрав е важно да си мислите какво добро ще се случи на вас, а не да мечтаете, какво лошо ще се случи на Путин, защото, тогава и на вас няма да ви е добре!!!
Приятна вечер!
цитирай
6. olivie - к.3
16.03.2016 14:49
За анексия американците могат да пледират само за Крим. Донбас засега е само клевета. А за Крим се знае, че от край време /от преди Хрусчов си е руски/. А между другото по време на ставане на Украйна член на ООН Крим НЕ Е бил в състава й. Последното обезсмисля всякакви претенции от украинска страна. Имаше една много съдържателна статия в блог.бг-то, че е правило всички инициативи на американските президенти да се финализират и да не се "завещават" на следващия президент. Явно това не го знаете и плещите "чини"зми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6474144
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!