Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2017 21:50 - Aбе, kой е тоя Кемил Ахмед Рамадан и отде се пръкна?
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1299 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кемил Рамадан: Свадата Доган-Пеевски ще завърши с жертвата Грухчо

15.08.2017 - http://frognews.bg/novini/kemil-ramadan-svadata-dogan-peevski-shte-zavrashi-jertva-gruhcho.html    

image

 

Кемил Рамадан

Ахмед Доган е изгонил Делян Пеевски от ДПС. Поискал му е 2 млрд. ресто, като му е дал 6 сметки на чужди банки, по които да ги приведе. Това каза пред Фрог нюз бившият кандидат-президент Кемил Рамадан.

 

По думите му Пеевски  се крие в Судан и оттам се опитва да оправи нещата. „Открил е една банка, през която се перат  парите от контрабандата на цигари за ИДИЛ , както и на българските олигарси-мафиоти. Той е изолиран“, категоричен е Рамадан . Според него Доган  искал Пеевски  да не излиза на светло, за да може по-успешно да върти далаверите. След като около името му се разшумя  нездравословно, почетният председател на ДПС  решил да го елиминира. „Доган  не си е направил сметка, че като пусне прасе в кочината си, рано или късно ще изяде всичко около себе си, барабар с него и Бойко Борисов. Тази свада ще завърши с жертва. И жертвата ще е Грухчо, категоричен е Рамадан.

A kой е Кемил Ахмед Рамадан, който заплаши президента Радев и Корнелия Нинова?

image40474 | 3 юни 2017 | 12:06http://epicenter.bg/article/Koy-e-Kemil-Ahmed-Ramadan--koyto-zaplashi-prezidenta-i-Ninova--/129004/2/0

 

Днешните политици са продажници, а не патриоти! Партиите, които управляват, са мафиотски организации, които източват България, твърди Рамадан в блога си

 

Кой е човекът, който отправи заплахи със Свещена война към президента на България Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова?

 

Както първи Епицентър.бг съобщи, това е Кемил Рамадан от Пазарджик. Бивш кандидат за президент. Изповядва радикален ислям.

 

Вчера той беше задържан след акция на ДАНС, признал е за заплашителните СМС-и, които е изпращал на Нинова, и е пуснат на свобода.

 

За президентските избори през 2016 г. под № 20 ЦИК вписа кандидатпрезидентската двойка на ПП „Балканска демократична лига" Кемил Рамадан (кандидат-президент) и Момчил Добрев (кандидат-вицепрезидент). На първи тур на изборите получава 6089 гласа, или 0,16%.

„Бизнесмен, собственик на автокъщи и автомивки "Маджестик", фондация "Мериям", "Хейло" ЕООД, "Лайт Клининг", "Маджестик Ауто", вилни селища "Маджестик Хаузес", международен сайт за аукционни стоки и е най - големият производител на пъстърва в Европа с производство над 50 млн. пъстърви на сезон“, така определя себе си кандидатът за президент.
 

Роден е на 22 септември 1974 г. във Велинград в семейство на помаци. Баща му е имам в Костандово. 

Заявява, че се познава лично с президента на Чечения Рамзан Кадиров и собственика на „Манчестър Сити“ шейх Мансур, който е упълномощил Кемил да бъде представител на най-богатия фонд в света - "Абу Да Би Инвестмънт".
 

Зам.-председател е на Политическа партия „Българско национално обединение“. Семеен с едно дете.
 

Учил е в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА. Изповядва радикален ислям, гласи информация от службите. Бил е кандидат за президент. 

Твърди, че има висше образование – магистър по право.
 

Самият той твърди, че е страстен почитател на изкуството и колекционерството. Колекционер е на картини, в колекцията му включва творби на Владимир Димитров-Майстора, Генко Генков, Светлин Русев, Величко Минеков и други именити класици. Колекционер е и на антики, като е собственик и организатор на аукционен сайт.
 Адреналин си доставял чрез карането на спортни коли, в гаража му са едни от най-бързите коли на света, но ги кара само по писти с възможност да се развие техния потенциал. По пътищата на България е джентълмен на пътя. 

Пак според самия него,
 политическите му убеждения са консервативни и десни. 

Кемил Рамадан поддържа собствен блог. В него се изкава по различни теми - от урана във водата на редица хасковски села, до предизборната кампания за парламентарните избори.

 

За изборите той твърди, че всички партии обещават на народа пари за пенсии и заплати, но не казват откъде ще ги вземат - от по-високи данъци, с които ще задушат дребния и среден бизнес."Днешните политици са продажници, а не патриоти! Партиите, които управляват са мафиотски организации, които източват България", твърди Рамадан в блога си. 

Според Рамадан Бойко Борисов е "дълбоко посредствен, дори тъпоумен оцеляващ интригант, съвсем в примитивните политически традиции на региона", "Негодникът от Банкя", "вирус, изпуснат от някоя от биологичните лаборатории на ЦРУ", а "На Борисов и обкръжението му мястото му е в БЕЛЕНЕ!!!" 

От риториката на Рамадан е ясно, че негови врагове са всички политици и партии в България. В този смисъл, заплахите на въпросното лице срещу президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова никак не изглеждат безобидни...

 

Пред БТ той заяви, че е възмутен от поведението на президента, защото на дадената от него вечеря ифтар е имало и агенти на Държавна сигурност. В есемеса към Нинова пък се казва, че политиците са безделници и Аллах ще ги погуби. Рамадан е бил задържан вчера сутринта, но е освободен, след като е подписал предупредителен протокол. В ефира на БТВ министърът на вътрешните работи Валентин Радев обяви, че риск за президента и Нинова няма.

 

Aбе, kой е тоя Кемил Ахмед Рамадан и отде се пръкна? 
И кой го изфабрикува? !!!



Тагове:   Кемил Рамадан,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6475066
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!