Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2013 10:57 - Е, и как...? Ереинът Барозу срещу евреина Камерън?
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 779 Коментари: 0 Гласове:
1



Вчера на 1 февруари 2013 Ивайло Калфин и Каталин Иван, лидери на българската и на румънската делегация в Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент, подписаха писмо до президента на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу по повод достъпа до пазара на труда във Великобритания за работници от България и Румъния. Писмото е подкрепено с подписа на председателя на парламентарната група на социалистите в Европейския парламент Ханес Свобода.

"Изправени сме пред опасността, гражданите на най-новите страни членки да не бъдат в състояние свободно да упражняват правата си, гарантирани им от европейските договори. Нещо повече, смятаме, че вълната от враждебни изказвания, от началото на годината, цели стигматизирането на тези граждани като втора категория европейци, които представляват заплаха за социалните системи, просто защото искат да използват основните си права на свободно предвижване и работа. Вярваме, че вълната враждебни изявления от началото на годината има за цел да заклейми тези граждани като второкласни европейци, които представляват заплаха за социалните системи, само защото искат да упражнят своето основно право на свободно движение.",

това пишат евродепутатите в писмото до Барозу.


Във Великобритания, една от най-популярните за емигрантите дестинации, пресата предупреди, че от Румъния и България ще се стече „тълпа” от имигранти в Обединеното кралство. Лобистка група оценява, че 50 000 българи и румънци ще се преселват във Великобритания ежегодно през първите пет години след падането на ограниченията.
Дори се заговори за комуникационна кампания, която ще разубеждава потенциални имигранти българи и румънци.

Временните ограничения за двете най-нови и най-бедни страни-членки на ЕС ще бъдат премахнати в началото на 2014 година, което дава на техните граждани право да живеят и работят навсякъде в 27-членния блок.
.

В-к „Гардиън”: Българите са втрещени от британската антиимиграционна кампания

 

Сега ще се "втрещят" от евреина Ивайло Калфин тези:

 

imageЖозе Мануел Барозу, Председател, ЕВРЕИН

image Катрин Аштън, Заместник-председател, ЕВРЕЙКА, Върховен представител на Съюза по въпросите на външните работи и политиката на сигурност

imageВивиан Рединг, Заместник-председател, ЕВРЕЙКА, Правосъдие, основни права и гражданство

 

Същата Вивиан Рединг, която извади от гардероба идеята на Ленин, КАТО предложи да бъдат създадени Съединени европейски щати (СЕЩ).

 

image Зам.-председателят на ЕК и комисар по правосъдието и основните права Вивиан Рединг ОТ интервю за предаването на БНР „12+3”:


Репортер: В момент, в който Великобритания преосмисля членството си в ЕС и националния егоизъм расте, в редица страни, вие лансирате идеи за още повече интеграция, която да прерасне в Съединени европейски щати. Не сте изцяло срещу течението?
Вивиан Рединг: Не, според мен ... И ако наистина искаме следващите поколения европейци да имат думата за световната политика и икономика, трябва да създадем Съединени европейски щати. Не го казвам само, защото аз вярвам в това. ...
Репортер: Очаквате ли все пак сегашния ЕС постепенно да изчезне и да бъде заменен от по-фрагментирана общност с Еврозоната, като ядро, и всички останали, които гравитират около нея със собствена скорост?

Вивиан Рединг: Ясно е, че Еврозоната е центърът на това, което изграждаме. Но модела, по който е замислена и конструирана Европа не е модел на изключване, не е модел на едните и другите. Почти всички страни-членки, включително и България, имат за цел да приемат общата валута. Кога ще стане, е отделен въпрос. Целта обаче е поставена и посоката е ясна. Не можем да правим ЕС за тези, които използват еврото и друг отделен за останалите. Трябва да работим заедно и точно това имам предвид, когато казвам, че трябва да създадем Съединени европейски щати, че тези, които искат и трябва да са част от семейството са с равни права и отговорности. Това ще трябва да обясним и на хората в настоящата година на гражданите – накъде вървим и какво ни предстои. Ще трябва да им кажем, че например на следващите избори освен за национални ще гласуват и за европейски партии, с ясни платформи, и че скоро ще има европейско правителство, което се отчита директно на ЕП. Ще трябва да укрепим и договорите. И предполагам, че часа на истината ще дойде през 2018 или 2020 година. Тогава ще попитаме гражданите дали искат да са част от Съединените европейски щати. Тези, които отговорят с „да” ще са част от всичко това не само от отделни елементи от него.

 

Е, и?

Ереинът Ивайло Калфин, чрез евреина Свобода, срещу евреина Барозу и той срещу евреина Камерън?

И евреинът Камерън...

Както евреина Чърчил или евреина Дизраели!

Ако помним близката си 130 годишна, от 1300 годишната българска история!





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6502245
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!