Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2013 21:30 - Michael A. Hoffman: Еврейски комунисти по света
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 860 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.03.2013 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В книгата си Международните евреи (Interndtional Jеws), издадена през 1919 г в САЩ,  (Nearborn, MI) бащата на автомобила, Хенри Форд - Старши е написал:   "Не всички евреи са комунисти, но всички комунисти са евреи."
(б.пр.)  Много благодаря и за този списък на еврейски комунисти, който е изготвен от Майкъл Хофман
(б.пр.)
Мотото на Хофман:
Revisionist History: beyond the gatekeepers 
(Ревизионистката история: отвъд портиерите)

image Нistorian Revisionist and Рhilosopher Michael A. Hoffman
http://www.revisionisthistory.org/index.html
 

Ленин: върховен диктатор.

Леон Бронщайн (Троцки):
върховен главнокомандващ на съветската Червена армия.

Григорий Апфелбаум (Зиновиев):
изпълнителната власт, съветската тайна полиция.

Соломон Лозовски:
заместник-съветският външен министър.

Максим Уолах (Литвинов):
съветският външен министър.

Юрий Андропов:
режисьор, съветското КГБ, по-късно върховен диктатор на Съветския съюз. Андропов е евреин и по баща (Владимир Либерман) и по майка (Евгения Файнштейн. Баща му след революцията е  сменил фамилията си на Андропов.

Яков Свердлов:
първи президент на Съветския съюз. Свердлов нарежда избиването на семейството на царя-жени и деца, в град на име след Екатерина Велика, Екатеринбург (Свердловск преименуван през 1924 г. в чест на убиеца).

Яков Юровски:
командир, съветската тайна полиция. Yurovsky накара Death Squad, който е извършил за Свердлов за убийството на семейството на царя, включително bayoneting до смърт на дъщерята на царя. Къщата Ipatyev, когато в мазето, масовите убийства е станала, стояха непокътнати до 1977 г., когато шеф на местната комунистическа партия по това време, Борис Елцин, той осъжда разрушени, за да не се превърне в храм на антиеврейски настроения.

Лазар Моисейевич Каганович:
главен масов убиец на Сталин, подредени до смъртта на милиони и унищожаване на едро на християнски паметници и църкви, включително много от Катедралата Христос Спасител. Постоянният сред руините на катедралата, Каганович заявява: "Майка Русия се хвърля надолу. Имаме чудесен далеч си поли." (Н. Y. Таймс ", 26-ти септември 1995).

Михаил Каганович:
заместник-комисар на тежката промишленост, ръководител на робски труд, брат на Лазар. Роза Каганович: любовница на Сталин; сестрата на Лазар.

Паулина Жемчужина:
член на Централния комитет и съпруга на съветският външен министър Молотов.

Олга Бронщайн :
офицер, ЧК на съветската тайна полиция, сестра на Троцки, жена на Каменев.

Генрих Ягода:
ръководител на съветската тайна полиция, масов убиец Extraordinaire. (Еврейски поет Ромен Ролан, носител на Нобелова награда, написа химн на възхвала на Ягода).

Матвей Берман и Naftaly Frenkel:
учредители, ГУЛАГ смъртоносен  лагер на
Системата

Лев Inzhir:
комисарят за транзитната смърт в съветските  лагери и администрацията. 

Борис Берман:
изпълнителен директор на съветската тайна полиция и брат на Матвей.

K. В. Паукер:
началник на операциите, съветската тайна полиция НКВД.

Фарин,
Рапопорт,
Коган,
Жук:
комисари на лагери на смъртта и робски труд, контролирани масата смъртни случаи на работници по време на строителството на Бяло море-Балтийския канал.

M. И. Гей:
командир, съветската тайна полиция. 

Слутцки и
Шпигелглас:
командири, съветската тайна полиция.

Исак Бабел:
офицер, съветската тайна полиция. 

Лейба Лазаревич Фелдбин (Александър Орлов):
командир, съветската Червена армия; офицер, съветската тайна полиция. Feldbin беше началник на съветските сигурност в Испанската гражданска война. Той контролира избиването на католическите свещеници и селяни в Испания.

Йона Якир:
общи, съветската Червена армия, член на Централния комитет.

Димитри Шмидт:
общи, съветската Червена армия.

Яков ( "Yankel") Kрайзер:
общи, съветската Червена армия.

Мирон Вовси:
общи, съветската Червена армия.

Дейвид Драгонски:
общи, съветската Червена армия, Герой на Съветския съюз.

Григорий Щерн:
общи, съветската Червена армия.

Михаил Chazkelevich:
общи, съветската Червена армия.

Шимон Kirvoshein:
общи, съветската Червена армия.

Арсени Раскин:
заместник-командир, съветската Червена армия.

Хаим Фомин:
командир на Брест-Литовск, съветската Червена армия. Най-малко сто съветски генерали са еврейски (срв. канадски еврейски новини, 19 април, 1989).

Генерали, които не се бяха еврейски често са еврейски жени.
Сред тях са:
Маршал Ворошилов, маршал Булганин,
маршал Peresypkin и
генерал Павел Sudoplatov
(Sudoplatov убити стотици християнски лидери, включително украински католически архиепископ Теодор Romzha). Този еврейски съпруга "застрахователна полица" и на членовете на Политбюро, като
Андрей Андреев и
Леонид Брежнев
.

Сергей Айзенщайн:
директор на комунистическата пропаганда, филми, които изобразени християнин селяни (кулаци), както е отвратителен, пари-вземете паразити. В кулаци след това са били убити. (Вж. например Айзенщайн"s Bezhin ливада).

KOMZET:
Комисия за разрешаване на еврейски комунисти на земята, конфискувани от убити християни в Украйна, финансиран от еврейско-американски финансист Юлий Rosenwald.

Иля Еренбург:
министър на съветската пропаганда и разпространителя на анти-немски мразя материал датираща от 1930-те. Еренбург подбуден съветската Червена армия изнасилване и убийство на немски цивилни граждани. Като се позовава на немски жени, Еренбург gloated настъпващите войски на Червената армия ", че блондинка е в кошмар за лошо време."

В брошура, адресирана до съветските войски, Еренбург пише: "... на германците не са човешки същества ... нищо не ни дава толкова много радост, немски трупове." (Anatol Goldberg, Иля Еренбург, стр. 197). Голдбърг признава, че Еренбург "... винаги не харесват германците ... сега, че е имало война, той се обърна старите си да се засягат в предимство." (Пак там, стр. 193).

Друга публикация разпределени на Червената армия, този път като войниците приближи Данциг, е описана от един историк: "Милиони листовки бяха спуснати от въздуха на войски със съобщение, съставен от пропагандист Иля Еренбург и подписано от Сталин:" Войници на Червената армия! Убий германците! Убий всички германци! Убий го! Убий го! Убий го! " (Christopher Duffy, Red Storm на Райха).

Съветското ръководство признава, че Еренбург иска унищожаване на цялото немско хора (срв. Правда ", 14 април, 1945. [Правда" се публикува в идиш издание, Einikeyt). Еренбург спечели поръчка на Ленин и Сталин награда. Той склонен си документи, за да музей на израелското Яд Вашем "Холокост".

Соломон Mikhoels: Комисарят на съветската пропаганда.

Съветската пропаганда - филми: 
Марк Donsky,
Леонид Луков
Юли Reisman,
Василий Гросман,
Евгени Gabrilovich,
Борис Volchok
и
Лилиан Хелман
(стари филми са написани от нея да продължи да бъде излъчен по американската telelvision).

Съветски пропагандист: Евгени Khaldei които инсценирало снимка на издигането на сърп и чук знаме над Райхстага в Берлин, 2 май, 1945. След това специален самолет чакаше да лети Khaldei, най-ТАСС Сталин фотограф, за в лабораторията Москва, където неговата снимка беше doctored (плячката показани на една от китките на съветски войник бе премахната в отрицателна и Khaldei добавя и облаци дим в сцена за драматичен ефект (вж. снимка на Khaldei и любимата му флаг в ляво). Khaldei продължи да работи като премиер Съветски пропагандист до пенсионирането си през 1972 г. от Правда. Неговата комунистическа пропаганда е гордо, изложена в Еврейския музей в Ню Йорк и Еврейския музей на Сан Франциско. Ню Йорк Таймс "писател Вики Голдбърг exulted в набирането на кръв облян от съветски флаг, емблемата на клане на милиони селяни и християни, описвайки го като" ... един национален (и света) символ на триумф, справедливост и отмъщение. "(31ви януари, 1997 година, стр. Б-26).

Еврейския антифашистки комитет (JAC):
нова форма на болшевишката YEVKOM, Сталин набиране на канал за финансиране на пари, доставки и политическо влияние за Съветска Русия от световното еврейство, както и разпространение на газ пропаганда камера жестокост (срв. Черната книга) .

Николай Бухарин:
главен теоретик на Ленин.

Самуел Agursky:
комисарят.

Карл Радек:
член, централен комитет.

Михаил Gruzenberg (Бородин):
комисарят.

A.A. Yoffe:
комисарят.

Дейвид Ryazanov:
съветник на Ленин.

Лев Левин Grigorievich:
лекар, отровител на враговете на Сталин.

Лев Розенфелд (Каменев):
член на Централния комитет.

Иван Maisky:
съветския посланик във Великобритания.

Itzik Solomonovich Feffer:
комисарят, съветската тайна полиция.

Авраам Sutskever:
Съветската терористични надпартийни.

Марк Osipovich Reizen:
Съветската пропагандист, носител на три награди на Сталин.

Лев Леополд Trepper:
шпионаж съветски офицер.

Бела Кун (Kohen):
върховен диктатор на Унгария през 1919 година. Кун е по-късно главен терористични на Сталин в Крим.

Zakharovich Mekhlis:
Най-палач за Сталин.

Henrykas Zimanas:
лидер на литовски комунистически терористи, касапин на християните.

Моше Pijade (понякога написани Piade):
командир, Югославска комунистическа народна армия. Началото на Тито касапин на стотици хиляди хърватски християни. Pijade-късно служи като президент на югославската комунистическа парламент. Най-малко осемнадесет генерали в армията на югославската комунистическа народна са евреи. В Югославската комунистическа партия изпратени пратки на оръжие за масово еврейски бойци в Палестина през 1940-те.

В следвоенна Полша, че нацията е изцяло доминирана от еврейски комунисти: мъчителя Яцек Rozanski, началник на тайната полиция, а командир Politboro Яков Берман и комисари Minc, Шпехт (Olszewski) и Spychalski. Тези мъже, убити или депортирани в Колима и други смърт Арктика лагери, десетки хиляди католически поляците.
Според еврейската изследовател Джон чувала, "През 1945 г. много поляци чувствах (и не без основание), че евреите се завтече Службата на Държавна сигурност ... началника на Службата бе Яков Берман, евреин, както и всички или почти всички ръководители на отдели са евреи ". Чувала съобщава, че 75% от служителите на комунистическата тайна полиция в Силезия са евреи. Той отбеляза, че много евреи през комунистическия апарат терор в Полша променя имената си на полски някой подобен Общи Romkowski, полковник Rozanski, Капитан Studencki и поручик Юрковски. (срв. Йоан Sack, The New Republic, 14-ти февруари 1994, стр. 6. чувала в тази статия също отхвърля някои калпав изследователската дейност, извършвана от Даниел Йона Goldhagen, автор на желаещи палачите на Хитлер, който в двоен стандарт, типични за еврейски манталитет, отказва да приеме за доказан факт, че евреите се завтече полската комунистическа тайна полиция, дори когато твърди Goldhagen расистките мит, че целия немски народ е виновен за геноцид. Чувала прави добра работа на доказване Goldhagen погрешно за Полша).
В Полша, "... несъразмерно голям брой от комунистите са евреи. През 1930 г., в апогея си, 35% от членовете на партията са били евреи. В комунистически младежки организации, еврейски членство е още по-висок, а комунистите от еврейски произход заети голямата част от местата в Централния комитет. комунизма да обжалва, тъй като някои евреи против антисемитизма по-енергично, отколкото всяка друга страна полски ... еврейски комунисти достига апогея си в годините непосредствено след Втората световна война, когато партийното ръководство е напълно в ръцете на ръководството, че преди войната комунистическата отврати антисемитизма. " (Шелдън Kirshner, канадската еврейски Новини, 5-ти ноември, 1992, стр. 16).

Разбира се, когато една среща на въпроса за евреите, комунистите и католиците в Полша през Създаване медиите или университети днес, масови убийства на полски католици в ръцете на евреите, комунистите никога не е повдигнат. Вместо това, малка атака срещу евреите от полските селяни разярени в ролята на евреите в комунистическия терор, който се появи през юли, 1946 в Киелце и който е дошъл да се нарича "Киелце погром" ще бъде центърът на "дискусия." Мотивацията за атака, обикновено не се споменават. По-скоро, селяните католически са боядисани в условията на "дяволски bigots", чиято "сляпо, ирационална омраза", за "бедните, преследвани евреи" доведе до "още едно мъченичество на избрания от Бога."

Но католически примас на Полша по това време, кардинал Hlond, смел архиерей в партия традицията на християнската съпротива срещу еврейската тирания в Полша, толкова различен от предателски Philo-юдаизъм на текущата Понтифекс, заяви, че нападението в Киелце стана, защото на) негодувание ", дължащи се на юдеите, които днес заемат ръководни постове в Полша (комунистическото правителство и се стремим да се въведе правителствена структура, че мнозинството от поляците не желаят да имат." (пак там, Kirshner).

Както Пьотр S. Wandycz на Йейлския университет отбелязва "Средната полюс могат, но не и информация в сталинската епоха, че двете най-силни мъже в страната-Берман и Minc-и двамата еврейски както от страховитите официален Rozanski сигурност." (Н. Y. Преглед на книги, 18-ти август, 1983 година, стр. 51).

С този албум е интересно да се отбележи, че полските обитател на папа Йоан Павел II, последователно отпусна авторитета и присъствието му в canonizations и честването на годишнината от политически коректни жертвите на нацизма. Никъде направи това дъх папата дума за открито еврейски, полски комунистически убийства на католици, испански католици, хърватските католици, литовските католици-той беше прекалено зает, intoning на Шоа, позовавайки се на наследниците на фарисеите, като "старейшина нашите братя в Вяра "като официалното признаване на израелската държава, която дори много православни, Haredi равини считат за богохулство и гнусни субект, и атакуване на немския народ като" образа на звяра. "

Соломон Морел: комендант на следвоенните комунистически концентрационен лагер за германците в Полша. Сталин съзнателно поставени евреи, които отговарят на тези лагери. Морел измъчван и убит хиляди германци, понякога с голите си ръце (срв. "Гневът на Соломон" Village Voice, 30 март 1993 г. и Джон чувал, око за око). Морел е удобно esconsed в Тел Авив. Немски оцелели от лагера Морел"s поискаха той да бъде съден като военнопрестъпник, но за създаване медиите и фалшиви, пристрастни, "човешки права" групи, като Морел до правосъдие е просто без проблем. В края на краищата, той е убил безпомощен германците, така че какво е проблемът?

Юлий Хамър, MD:
Ню Йорк abortionist и съосновател на Американската комунистическа партия.

Арманд Хамър:
набирането на средства и финансист на Ленин и Сталин, син на Юлий.

Лев Давидович Ландау:
сталинисткия физик, съ-бащата на съветската атомна бомба.

Клаус Фукс:
помогна крадат атомни тайни бомба за Сталин.

Рут Вернер:
полковник, Червена армия GRU разузнаване, подпомага Фукс.

Юлиус и Етел Розенберг:
открадна американската атомна бомба тайни за Сталин.

Морис Коен (Питър Kroger):
подпомогна Rosenbergs.

Маркус Волф:
началник на немски комунистическа тайна полиция ЩАЗИ.

Хауърд Бърза:
Американски комунистически пропагандатор на Сталин.

Дейвид Dubinsky:
съюзник на Сталин, шеф на американския Международен Дамски облекла работници съюз.

Наум Голдман:
основател, Световен еврейски конгрес, комунистически пропагандатор.

Равин Моисей Росен:
агент, румънски комунистическата партия.

Виктор Ротшилд:
Най-шпионаж британски агент за Сталин.

Марк Зборовски:
"... счита от историците на съветските операции, ужас, че е най-страшното ... (СССР) шпионин на всички времена" (Стивън Шварц, напред, 26-ти януари 1996). Zborowski, медицински изследовател, убит дисидент с отровен портокал в съветски план болница в Париж. Zborowski беше замесено в няколко други убийства през 1936 и 1937. През 1940 работи както на Американския еврейски комитет и на КГБ. През 1960 Zborowski е работил като изследовател в медицински хълма Сион болница в Сан Франциско. Той обучи много психиатри и медицински специалисти в Bay Area. Умира през 1990 г. (срв. "Странният случай на доктор Zborowski и мосю Етиен" от Филип Videlier, в "Льо Монд дипломатик", декември 1992).

На 16-ти октомври, 1948, 50000 еврейски комунисти оказа на Червения площад в Москва да посрещне първия израелски делегация в Москва. Сталин подкрепя ционизъм"s 1947 Палестина дял план, даде решаващо значение признаване на новосъздадената държава Израел и гласуваха за допускане на Израел в ООН.

През 1951 г. комунистическото и марксистките партии роди двадесет и три места в израелския Кнесет. В кибуц система е най-мощно движение в страната и най-силните лидери кибуц бяха почти всички марксисти. Най-големите израелски празник е Първи май, отбелязван с митинги, шествия, червени знамена и червени песни.

Още през 1987 г. израелците бяха предоставяне на КГБ с американските тайни разузнаване (срв. УПИ изпращане от Ричард продажба, 13-ти декември 1987 година и градът книга [Вашингтон, окръг Колумбия], 15-ти януари 1988 година). Джонатан Джей Полард е част от един такъв пръстен шпионин. Британски предател и комунистически шпионин Ким Филби е бил подпомаган при получаване на сигурно убежище в Съветския съюз от израелската Мосад (срв. "Сънди Телеграф" [Англия], 16 април, 1989). Това е най-подходяща, тъй като манипулатор Филби"s КГБ в Москва също е евреин.

Комунистическия режим в Румъния получи изгодни сделки от страна на САЩ в продължение на години, поради израелски натиск върху Конгреса в негово име (Ню Йорк Таймс ", 18-ти януари 1992, стр. 23). Идеята, че ционистките евреи движение е анти-комунистически е заблуда. Истината е по-сложна. Имаше ляво крило и дясното крило в рамките на ционизъм. На десните, като терористите Jabotinsky и Стърн, взе фашистки подход. Леви ционисти като Дейвид "Аз съм болшевик" Бен-Гурион се възхищавал на съветски образец на еврейската власт и иска да го включи в политическата икономия на израелската държава.

"Национална и расовата шовинизъм е следа от човеконенавистен митнически характерни за периода на канибализъм. Антисемитизъм, като крайна форма на расова шовинизъм, е най-опасният помен от канибализъм ... съгласно законодателството на СССР активно антисемити са отговорни на смъртното наказание. " (Сталин, събрани произведения, кн. 13, стр. 30).

Африканският национален конгрес (ANC) в Южна Африка се ръководи от двама комунистическа евреи, Albie Сакс "един от неговите всичко интелектуалци" (Лондон "Сънди таймс", 29-ти август 1993 год.) и Yossel Mashel Слово (Джо Слово).
Слово е роден в shtetl в Литва и израснал говори идиш и изучаване на Талмуда. Той се присъединява към терористични крило на ANC"s, на Umkhonto Sizwe ние, през 1961 г. и в крайна сметка става неин командир. Той е обявен за генерален секретар на Комунистическата партия Южна Африка през 1986 година. ( "Джо Слово" еврейски хроника, 13-ти януари 1995 г).

Слово е била "Планер на много от терористичните атаки ANC, включително автомобил 1983 бомба, която уби 19 души и раниха много други ... Слово, които са пътували в Съветския съюз много пъти, е наградена с медал на съветската 60-та си рожден ден ... Слово е обявен за комунист, марксист ленински без морал от всякакъв вид, за който брои само победата, независимо от човешката цена, независимо от кръвопролития ... Слово спорове малка част от неговия образ като "комунистически ръководител" зад въоръжената борба ANC"s. За него опасенията на бялото на Южна Африка са както мярка за нарастващата популярност на ANC и решаващ фактор в ожидате това, което той счита, ще бъде неговата последна победа. революционно насилие създаде вдъхновяваща роля, която имахме предназначение, и тя спечели за ANC водещата си позиция, "Слово каза." ( "Бунтовник стратег Стреми се да Край апартейд," LA Times, 16-ти Август, 1987, стр. 14). Когато Нелсън Мандела ANC пое Южна Африка, Слово е обявен за министър на жилищното строителство.

Нелсън Мандела и Джо Слово даде поздравявам стисна юмрук в предната част на кръв облян от сърп и чук флага на еврейския болшевизъм.
Слово, един идиш говори литовски евреин, е генерален секретар на Комунистическата партия Южна Африка и директор на военното крило на ANC, които извършени множество атентати срещу терора бели цивилни.
Мандела бе приветстван като голям държавник от кралица Елизабет II на Великобритания в нея 1996 Коледа съобщение на царството.
Когато погледнем към тези страшен личности, които са само върхът на айсберга, че е еврейски съветския комунизъм и които са отговорни за смъртта на нагоре от тридесет милиона души, а когато ние осъзнаваме колко малко е писано или филмиране за престъпленията си, ние започваме да осъзнае, че изключително се съсредоточи върху престъпленията на германците, реални и въображаеми, е функция на пропаганда.

Ако фактите за еврейски комунистически холокост срещу селяни християни и на Русия и Източна Европа бе дадена публичност масивна, предполагаемата "специални злото" на германците да се кандидатира изложени като расистки измами.
Немски действия по време на Втората световна война трябва да се разглеждат във вакуум, за Новия световен ред за предварително своите тайни цел на еврейската надмощие.

Когато нацистките действия са поставени в контекста на еврейски комунизъм отвратителни престъпления срещу християнски народа на Русия и Източна Европа, обществеността ще започнете да разбирате, че Хитлер и нацистите са били реакция, обаче небалансирани и прекалено, за еврейски комунистически геноцид срещу милиони на селяни християни и на Изток.

Ето защо от решаващо значение факти за еврейския комунизъм никога не трябва да се документират в холивудски филми, обсъдени в университетски курсове или снимката в съвременните списания новина. Ето защо книгата Малкълм Muggeridge"s, очевидец сметка на еврейската комунистическа холокост срещу християни, Зима в Москва, е бил плътно потиснат.

В Лондон Телеграф неделя (, Англия: 18-ти ноември 1990 година) въпросът е попитал: "Защо тогава го е (Зима в Москва) никога не са били преиздадени? Отговорът може да се намират в работа Muggeridge на това, което беше наречен" еврейския въпрос ."... Зима в Москва е остро, занимаващи се с евреи ... Това е, разбира се, случай, че много несъразмерно брой от началото на болшевиките са евреи и по този начин на комисари и apparatchiki ... "

Кампанията за радикална истината в документацията, История на тези забранени факти представлява главен мотивация за подтискане на тези опити на комунистическата цензура групи като ADL и Центъра Симон Визентал. И на тези организации би, ако те биха могли да имат този писател затвора за публикуване на документацията, тук в Германия, Франция или Австрия. Те редовно снабдяване "разузнаване файлове" на тези правителства на про-християнски и про-немски писатели. През 1995 г. ADL иска да съдейства на прокуратурата от 69 годишният американски писател Ханс Шмид, който е в затвора в Германия за публикуване на бюлетин във Флорида. Тези еврейски цензурата би искала да има подобни закони, приети в световен мащаб, в резултат в затвора повече от писатели и изследователи, които няма да пръст линията на партията и се поклони на златния телец.

За да се даде на другата страна на историята, ревизионисти страна да даде глас на беззвучни милиони мъртви жертви на еврейски комунизъм-се считат като "омраза" от ционисти, които напразно търсене на себе си правото да повръщат изложени ежедневно бараж на канализационни върху свещената памет на нашите баби и дядовци и прародители.
За да се защитят срещу dishonoring на нашето наследство и нашите предци, е сигурно не мразят, това е правото на самозащита срещу психологическа война.
 
Източник...

Превод: д-р инж. Никола И. Тодоров, доцент

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6500345
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!