Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2014 12:39 - Падението на България с помоща на еврейските династии на Сакс-Кобург и Гота и Уиндзорите
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 3628 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 24.12.2014 17:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За династията Сакс-Кобург и Гота четем от Уикипедия, свободната енциклопедия, следното:обург и Гот България, Белгия, Великобритания, Саксония, Португалия и др.

image 

Информация

Страна Германия

Парентална династия Ветини

Титли Херцог на Сакс-Кобург-Гота
Крал на Белгия
Крал на Великобритания
Крал на Португалия
Цар на България

Основател Ернст I (херцог Сакс-Кобург-Гота)

Последен владетел Симеон II (България)
Филип (Белгия)
Едуард VII (Великобритания)

Настоящ потомък  Симеон Сакскобургготски

Основавана 1826

Разпадане 1918

Националност Немци, Българи

Кадетски линии Уиндзор
Браганза

Сакс-Кобург и Гота е стара германска княжеска династия потомци на легендарния саксонски род Ветини. Наследници на княжеството Саксония-Кобург и Гота, те са владели големи части от Европа и останалия свят, в това число и България.

Саксония-Кобург и Гота - това малко княжество (или херцогство) с площ 1977 кв. км, закътано в Тюрингския лес, според Ото фон Бисмарк, е било "ферма за разплод на жребци за цяла Европа". Най-известният принц-консорт от този род е Алберт, който през 1840 г. се оженва за братовчедка си Виктория, кралица на Великобритания и Ирландия, а впоследствие и императрица на Индия. След този брак британската кралска династия възприема името Сакс-Кобург и Гота. То обаче става фамилно име само на един крал — на Едуард VII, който царува от 1901 до 1910 г. Неговият наследник Джордж V през 1917 г. възприема името Уиндзор, за да се спаси от немско звучащата си фамилия по време, когато страната му води война с Райха.

Херцогството Саксония-Кобург и Гота се създава на базата на две съседни княжества. Саксония-Кобург е създадено за членове на семейството Саксония-Гота-Алтенбург през 17 век. Част от Саксония-Гота-Алтенбург, включваща град Гота, попада под контрола на династията през 1826 г. след смъртта на последния му херцог. Дъщеря му принцеса Луиза фон Сакс-Гота се омъжва за херцог Ернст I фон Сакс-Кобург-Заалфелд. Той се отказва от Заалфелд, за да получи далеч по-желаното херцогство Гота. Обединеното херцогство Саксония-Кобург и Гота се наследява от сина му Ернст II, но той умира бездетен през 1893 г. След смъртта му херцогският трон се поема от втория син на принц Алберт — британския принц Алфред. Единственият му син обаче умира през 1899 г. и херцогството пак остава без наследник.

След дълги консултации между кралица Виктория, принц Алфред и кайзер Вилхелм II династията се оглавява от британския принц Чарлз-Едуард (или Карл-Едвард), внук на Виктория. Той обаче губи владението си след края на Първата световна война. Работническо-войнишкият съвет на Гота го сваля от трона през ноември 1918 г. След неговата смърт през 1954 г. номинален глава на династията става принц Фридрих Йозиас. От 1998 г. на негово място е синът му принц Андреас. През последните десетина години той си реституира хиляди хектари гори в Тюрингия, които били национализирани от бившата ГДР.

През втората половина на 19 век Сакс-Кобург и Гота владеят Британската империя, Белгия, Бразилия, България, Португалия, Саксония и др. Днес династията е на власт в Белгия, а под името Уиндзорска династия - във Великобритания и други страни от Британската общност.

Цар Фердинанд е потомък на странична линия на Сакс-Кобург и Гота. Дядо му принц Фердинанд се жени за унгарската принцеса Мария-Антония Кохари през 1816 г. и създава католическата линия Сакс-Кобург-Кохари. Към нея принадлежат всички потомци от българската Сакскобургготска династия.

Изявени представители

Леополд II

Симеон Сакскобургготски

Външни препратки

Сайт на херцогската династия Сакс-Кобург-Гота

Категории:

Сакс-Кобург и Гота (династия)

Ветини

За династията на Уиндзорите четем пак от Уикипедия, свободната енциклопедия:

Уиндзор, наричана до 1917 г. Сакс-Кобург и Гота, е управляващата понастоящем английска кралска династия.

Едуард VII (1901-1910) - единствен носи името Сакс-Кобург и Гота

Джордж V (1910-1936) - променя името на династията на Уиндзор

Едуард VIII (1936)

Джордж VI (1936-1952)

Елизабет II (1952)

 

А издънката на еврейската династия Сакс-Кобург и Гота Фердинанд Лисицата е доведен в България през 1887 г., за да стигнем до първата национална катастрофа през 1918-та.

Дори историците мълчат за предателската му роля...

image Фердинанд в масонски одежди.

Преди повече от 102 г., на 5 октомври 1912 г., България, заедно с Гърция обявяват война на Османската империя. На 7 октомври се включват Сърбия и Черна гора. В същия ден Българската  Войска започва военни действия с едновременно настъпление на 1-ва и 2-ра армии. Започва Балканската война!

Една победоносна наша война би объркало плановете на Синедриона за вече планираната бъдеща Първа световна война. Война, в която е отредено България да не бъде победител, макар незагубила нито една битка.

Кратката хронология показва това:

  •     29 февруари 1912 г. — Балканска война: Подписан е българо-сръбски договор, поставящ основите на Балканския съюз.
  •     17 септември 1912 г. — Балканска война: Страните от Балканския съюз започват да мобилизират своите войски
  •     4 октомври 1912 г. — Балканска война: Османската империя обявява война на Балканския съюз.
  •     5 октомври 1912 г. — Балканска война: България и Гърция обявяват война на Османската империя.
  •     6 октомври 1912 г. — Балканска война: Българите Радул Минков и Продан Топракчиев извършват първата в света бомбардировка на гара Караагач край Одрин.
  •     27 октомври 1912 г. — Балканска война: Българската Седма рилска дивизия достига Солун.
  •     8 ноември 1912 г. — Балканска война: Българският миноносец Дръзки, командван от командир мичман I ранг Георги Купов, торпилира турския крайцер „Хамидие“.
  •     10 януари 1913 г. — Балканска война: Младотурците извършват държавен преврат в Турция и подновяват военните действия в Балканска война.
  •     13 март 1913 г. — Балканска война: Българската войска превзема Одринската крепост.
  •     17 май 1913 г. — Балканска война: Подписан е мирен договор в Лондон, с който се слага край на Балканската война.

И Световните кукловоди променят хода на Балканския плацдарм.

Защо?

Бъдещата Първа световна война е вече планирана на състоялия се Таен Световен Еврейски конгрес в Лондон през 1905 г.. Тогава се вземат две важни за Световната история решения:

Първо -  преместване на световния паричен център от Лондонското сити на Уолстрийт в Манхатън, Ню Йорк;

Второ -   подготовка на бъдеща война за разпределение на току-що откритите и функциониращи петролни полета в света.

За целта трябва да се принуди Османската империя да освободи земите в Близкия изток, богати на петролни залежи, дори и с цената на нейното унищожение. Както и става с помощта на  младотурците през 1923 г., но подготовката е започнала в периода 1908-1913 гг.

И трето - Балканския регион да бъде дестабилизиран и да стане прелюдия за бъдещата планирана война, останала в историята като Първа световна война.

А неговия внук... или Европейско-еврейска дипломация през 1998 пред лицето...

image

...и зад гърба на Дякона...

Иначе
Той идва от Испания

Мадридският Пришълец - Шимон Кохари


 
imageimage

Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) - космополит авантюрист, без националност и образование, но затова пък член на три масонски ложи.

По линия на дядо му Фердинант в жилите му тече еврейска кръв на рода Кохари – богата еврейска фамилия, която си купува благороднически титли. Според “Католическата енциклопедия” том XIII, Ню Йорк, 1912 г. и някои по-стари немски книги от XIX и XX век, родоначалника на фамилията Сакс-Кобург и Гота – Ернст Благочестиви бил със саксонска, френска и еврейска кръв. Самият Симеон Сакскобурготски (Кобург-Кохари) в свое интервю пред израелското списание “Фар” потвърждава своя еврейски произход. Фердинанд и Борис III също са били масони, а Фердинанд е бил още сатанист и окултист. Публична тайна, е че е бил бисексуален и двуфазен педераст (каквото и да означава това).

Саксофонски: Бидейки, мисля, че реално погледнато...без бомбастика

При опит на психиатри да преведат изказванията Му от саксофонски на български, науката се е предала безуспешно.
--- Кукуригу, кукуриГо... Но обра горите на Рила... Само от олимпиадата в Атина спечели от износ на дървесина 2 млрд. €.
--- Кукуригу
, кукуригу... пак!
Но обра горите на Рила... Само от олимпиадата в Атина през 2004 спечели от износ на дървесина 2 млрд. €.
!!!

Шимон Кохари Кобург е от стар юдо-хазарски род. Прабаба му графиня Кохари е от най-богатия юдо-хазарски род в Австро-Унгария. Родът на Кобургзите също има еврейска кръв. Самият Шимон е заявил пред израелско списание, че е евреин.
Тайната на сфинкса:
При научен опит, с цел да установят характера на мозъчната дейност в главата на Саксофонски, докторите са успели да запишат характерен звук: "Бзззз-ззз-бррррррр-рррррр". Скенерът е показал траекториите на движение на 14 бръмбара и 2 конски мухи.

image

Малцина знаят, че истинската фамилия на Симеон, която е носена до Фердинанд е Кобург-Кохари. Богата фамилия покатоличени евреи, които са купили благородническата си титла от австроунгарския двор. През 1816 г. дядото на Фердинанд се жени за богатата наследница Мария-Антоанета принцеса Кохари, чиито баща е един от най-богатите хора в Европа и е свързан с клана Ротшилд във Виена.
В свое интервю пред израелското списание "Фар", Симеон Сакскобурготски изтъква своя произход. Същото той прави и пред наши сънародници-емигранти в Мадрид през 90-те години на миналия век. Затова не бива да се учудваме, че в плана за докарване на Симеон в България и безогледното му лансиране във властта се включиха хора като Уилям Монтгомъри, Яков Джераси, Линдел Грей, равин Хаим Асса, Емил Кало и др., както и масоните Гиньо Ганев, Георги Марков, Стоян Денчев, Любен Гоцев, Васил Гоцев, Илия Павлов, Стоян Ганев и др.
Дедо Хазар(т)

 
image  Опит за размисъл за...дали относно:

ФЕРДИНАНД - "СЪВЕТИ КЪМ СИНА"
Или: kanatangra.wallst.ru/sydyrjanie.php - Българите - палестинците на Балканите

 

А

Уиндзорите през Втората световна война не бомбардираха ли България?

На 19 октомври 1943 тлъстата еврейска свиня Чърчил, потомствен граф на династията Сакс-Кобург и Гота и потомствен лорд на Уиндзорите, издава нареждане България да бъде бомбардирана:

image

"Аз познавам българите от 30 години. Те са грешен народ, който заслужава да му бъде предаден строг урок. София трябва да бъде бомбардирана колкото се може по-скоро."

Започват бомбардировките на България, продължили от 20 октомври 1943 г. до 17 септември 1944 г. Бомбардирани са жестоко и градове в Македония и Източна Сърбия (вкл. Скопие, Ниш и Белград, след предварително съгласуване с Тито), очевидно считани за български.

От есента на 1943 англо-американските военновъздушни сили започват стратегически бомбардировки над големите административни центрове - София, Пловдив, Русе и др.

Убити са около 1720 души. С подписването на примирие (28 окт. 1944) се слага край на "Символичната война".

 

А какво е днес? Обременената еврейска династия на Уиндзорите има

наследници на британската корона -

потомци на Дракула - Влад ІІІ Цепеш

image

новия наследник Джордж-Александър-Луи 

image баща му принц Уилям , майката – херцогинята на Кеймбридж Кейт

Не вярвате,

Но Родословието е обявено тук:

Дядото Чарлз призна, че е 16-то коляно потомък на Влад ІІІ Цепеш-Дракула. Братовчедът Симо - мълчи!

"В моите жили тече трансилванска кръв. Генеалогията свидетелства, че аз произхождам от Влад ІІІ.",

заявява Чарлз, по повод прочутата лондонска изложба "World Travel Market 2012".

Вестник "Дейли Телеграф" добавя, че уелският принц е 16-то коляно потомък на прочулия се със своята кръвожадност княз.

image

Би Би Си отбелязва, че "принц Чарлз обича Румъния и често я посещава".

image

През 2006 той даже си купува къща в областта Трансилвания. Уелският принц също така активно участва в работата на сдружението "Михай Еминеску", което възстановява румънски селища, намиращи се в дълбоката провинция. Британският престолонаследник е радетел на опазването на трансилванските гори, които изобилстват и днес от много диви животни.

Сакскобургготската фамилия във Великобритания през Първата световна война е преименувана в Уиндзорска династия. Двете монархически фамилии имат родословно дърво произхождащо от брата на Дракула – Влад ІV.

imageбрат"чедът Симо обаче оттогава мълчи и още мълчи, а Бойко не беше още Тиква...

imageвероятно дядо му Фердо е пазил дълбока тайна!

Тъпотата на династията продължава и днес -

от дядо Чарлз към внука Джордж

Принц Джордж си има нов приятел - дух на 400 години
Родителите му се нанесли в дома на призрака


imageПринц Джордж си има нов приятел - дух на 400 години
Сн.: Reuters


Малчуганите често имат измислени приятели, но компаньонът на малкия принц Джордж, първородния син на херцозите на Кембридж, в новия му дом, може и да не е толкова въображаем, макар и да е безплътен призрак на повече от 400 години, пише в. "Дейли експрес".

Според легендата духът на Свети Хенри Уолпол обитава стария му дом Анмър Хол в Норфолк, където се нанесоха преди няколко седмици принц Уилям, съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин и първородният им син, принц Джордж.

Призракът е забелязван в градината на имението. Местни жители твърдят, че дори чуват неговия зов, когато задуха вятър.

През лятото на Анмър Хол беше направен основен ремонт за 1,5 милиона лири, за да се осигури удобство на кралската двойка.

Говори се, че херцозите на Кембридж са толкова влюбени в имота, че обмислят да го превърнат в своя главна резиденция. Анмър Хол е част от имението Сандрингам на кралица Елизабет Втора и е подарък от нейно величество за Уилям и Кейт.

Преди столетия обаче имотът е принадлежал на семейство Уолпол. Хенри приема католизицма, въпреки че религията е сурово потъпквана от Короната, и е ръкоположен за йезуитски свещеник. Той учи в чужбина, но въпреки опасността от преследване, през 1590 г. се връща в Англия, убеден, че ще може да проповядва свободно в Норфолк. Лошото време обаче отклонява лодката му и той акостира в Йоркшир, където е арестуван. Хенри Уолпол е отведен в лондонския Тауър, където е подложен на продължителни и жестоки мъчения. През 1595 г. свещеникът е върнат в Йорк, където на 37-годишна възраст е обесен и удавен, а тялото му е разчленено. През 1970 г. е обявен за светец. И въпреки че умира далече от Норфолк, духът му броди из земите на стария му дом.

Как приемат херцозите на Кембридж факта, че къщата им е обитавана от призрак? Според кралски източник те са били предупредени, преди да се нанесат, че ще си имат призрачна компания, но са реагирали шеговито с думите: "Никой стар дом не е пълен без своя дух".

(БТА)


По публикацията работи: Мария Нестерова, 22 дек 2014 20:46

 

/За Плевен онлайн портал:
д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. fascindoo - последствията от кръвосмешението са явни и днес!!!
24.12.2014 15:06
Принц Алберт фон Сакс-Кобург-Гота се жени на 20-годишна възраст през 1840 г. за първата си братовчедка, кралица Виктория!!!

(трансилвански гори, призраци, духове, пришълци, характерна мозъчна дейност в главата... "Бидейки, мисля, че реално погледнато...без бомбастика..." и так далее)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6500572
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!