Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2015 18:55 - Джон Колеман: "ТАЙНИТЕ НА ПСИХОТРОННАТА ВОЙНА"
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1236 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.03.2015 19:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ОТ КНИГАТА

"ТАЙНИТЕ НА ПСИХОТРОННАТА ВОЙНА"
на Джон Колеман

Откъс

УПРАВЛЯВА ЛИ СЕ СВЕТЪТ ОТ ТАЙНО ПРАВИТЕЛСТВО?

В Русия излезе книгата на бившия служител на британските спецслужби д-р Джон Колеман, която разобличава заговора на елитите срещу човечеството.

“Комитет 300”

Хората не вярват, че страните се управляват от президенти, премиери, председатели пр. други “видими” официални лица. Те подозират, че истинската власт – мощна и стабилна, но скрита – е съсредоточена в нечии други ръце. Например у масоните. Мнителни хора създадоха дори т.нар. “Световна теория на заговора”, според която светът се управлява от шепа хора. Те са богати, заемат високи постове, смятат се за избрани, а всички останали – за ненужни. И за да се избавят от човешкия баласт, разпалват войни, измислят нови смъртоносни болести, деградират народа с наркотици, алкохол, порнография. И в крайна сметка според злия замисъл след времето Ен на планетата ще остане само един милиард, който ще може щастливо и свободно да се наслаждава на всички блага, дадени от природата: чист въздух, прясна вода, натурални продукти.
Пълна фантастика, ще си помислят някои. Но английският разузнавач от спецслужбата Ми-6 (СИС) Джон Колеман в книгата си “Комитет 300. Тайните на световното правителство” доказва, че съществува секретна могъща организация.
Колеман твърди, че в кариерата си на кадрови офицер в британското разузнаване той неведнъж е имал достъп до строго секретни документи, чието съдържание е било крайно откровено. Той научил, че тази сила контролира и управлява правителствата в много страни. Това го възмутило и той решил да разкаже на света, който е в неведение.
Представете си могъща група, която не признава никакви национални граници, която включва банки, застраховане, въгледобив, търговия с лекарства, нефтена промишленост, които са отговорни основно пред членовете на тази група. “Комитет 300” е върховен контролиращ орган, който управлява света от 1897 г. Негов гръбнак са 300 най-влятелни хора на планената.

Могъщите заговорници

Според твърденията на Колеман за “Комитет 300” работят тайни организации и мозъчни центрове. Ето някои от тях:
Съветът за международни отношения (СМО). От 1921 г. той обединява най-влятелните хора в САЩ и западния свят, включва бивши и действащи президенти и функционери от ЦРУ. Съветът е създаден от американския банкер Морган. Контролира федералната система на резерва в САЩ, Нюйоркската фондова борса и водещи средства за масова информация.
През 1954 г. “Билдербергският клуб” (по името на хотел в холанския град Остербек, кадето се е състояло първото заседание) обединяма американския и европейския елит.
През 1973 г. се появява и третата важна структура “Тристранната комисия”, в която влизат представители на САЩ, Европа и Япония. Нейната цел е да “създаде механизъм за глобално планиране и дългосрочно преразпредление на ресурси”.
“Римският клуб” от 1968 г. е едно от основните външнополитически подразделения на “Комитет 300”. Обединява учени, глобалисти, футуролози и интернационалисти. Има свои частни разузнавателни агенции и освен това ползва информация от Интерпол, ФСБ и МОСАД.
Тези органиации са наблюдавани от милиардера Дейвид Рокфелер.

Ето и един непълен списък на помощниците на тези организации:

Кръглата маса, Групата на Милнер, Орденът на свети Йоан Йерусалимски, Германският фонд “Маршал”, Фонд “Чини”, Фабианското общество, Венецианската черна аристокрация, Обществото “Монт Пелерин”, Клубът на адския пламък и разбира се, масоните. Майка на всички световни мозъчни центрове и изследователски институции е “Тавистокският институт за човешки отношения”, на който в момента започва да помага Станфордският изследователски институт.
Според Колеман в “Комитет 300” са влизали и влизат кралицата на Англия, кралицата на Холандия, кралицата на Дания и кралските семейства в Европа, Джордж Буш, Едуард Картър, Хюстън Стюарт Чембърлейн, Уинстън Чърчил, Франсоа Митеран, Жан Моне, Ернст Опенхаймер и наследникът му Хари.
В средата на 90-те години в подготовката за установяване на единно Световно правителсво е поканена и Русия. “Борис Елцин използвал декретите на “Комитет 300”, за да наложи на Русия волята на управляващия елит в качеството на експеримент” – пише разузнавачът Колеман.

Световният ред според “Комитет 300”
За вождовете:

Ще има единно световно правителство и единна парична система при постоянни неизбираеми наследствени олигарси, които назначават лидерите от обкръжението си във форма, подобна на феодалната система през средновековието.

За законите

Няма да има средна класа, само управници и слуги. Всички закони ще бъдат унифицирани в рамките на юридическата система на световните съдилища, използващи един и същ кодекс от закони, за изпълнението на който ще следи полицията на Единното световно правителство, а обединените въоръжени сили на Единния свят насилствено ще внедрят законите във всички бивши страни, които повече няма да бъдат разделени от граници.

За религията

Ще бъде разрешена само една религия като църква на Единното световно правителство, която тайно съществува от 1920 г. Всички християнски църкви ще бъдат забранени.

За контрола

Всички хора ще имат идентификационни номера (ИН) и ще бъдат въведени във файл в комютъра на НАТО в Брюксел заедно с подробно досие.

За семейството

Браковете ще се отменят. Децата ще бъдат вземани от родителите в ранна възраст и ще се възпитават в специални учреждения като държавно имущество. Свободният секс ще стане принудителен.

За децата

Ако жената забременее след това, когато вече е родила две деца, принудително ще направи аборт и ще бъде стерилизирана.

За ресурсите

Само членовете на “Комитет 300” и техните избранници ще имат право да се разпореждат със земните ресурси. Селското стопанство ще бъде основно в ръцете на “Комитет 300”, а производството на хранителни продукти строго ще се контролира.

За социалната политика

Четири милиарда “безполезни гладници” ще бъдат изтребени до 2050 г чрез войни, организирани епидемии от смъртоносни, бързопротичащи болести и глад. Електроенергията, храната и водата ще се поддържат само на ниво достатъчно за оцеляването преди всичко на бялото население в Западна Европа и Северна Америка, а след това за другите раси. Населението на Канада, Западна Европа и САЩ ще се съкрати по-бързо отколкото на другите континенти, докато световното неселение не стигне управляемото ниво от 1 милиард, от които 500 милиона ще бъдат китайците и японците, избрани за това, че те в течение на много векове са подлагани на строга регламентация и са свикнали безпрекословно да се подчиняват на властите. От време на време изкуствено ще се създава дефицит от храна, вода и медицинска помощ, за да се напомня на масите, че тяхното съществуване изцяло зависи от добрата воля на “Комитет 300”.

За парите

Няма да има никакви налични пари. Всички сметки ще бъдат с дебитна карта. Всеки, който наруши нормите и правилата на “Комитет 300”, ще бъде наказан със спиране на дебитната му карта за време, зависещо от характера и тежестта на постъпката.

“Комитет 300” днес

Колеман твърди, че днес привържениците на Световното правителство усилено промиват мозъците на хората, пренаписват историята, създават “идеални” хора и работят над намаляването числеността на населението.
“Профилирането” е метод, разработен през 1922 г. по заповед на “Кралския институт за международни работи”. Той е залегнал в основата и на днешното невролингвистично програмиране, с което може да се влияе върху мислите и постъпките на хората. Моделът е използван от майор Джон Риз, британски военен специалист, върху 80 хиляди “опитни зайци” от британската армия и върху пленени войници, подложени на много видове психотестиране. По-късно към университета на Съсекс е създаден специален център по промиване на мозъците, но вече върху цивилно население. Това суперсекретно учреждение е наречено “Изследователски институт за научна политика” (ИИНП).
Фондът на Рокфелер е субсидирал дейността по създаването на идеалната история на обществото след края на Втората световна война, където естествено победители се оказват англоамериканските войски.
В секретните лаборатории също с парите на Фонда на Рокфелер на базата на разшифроването на генома на човека се създават генетични карти на качествата на идеалния човек с цел в бъдеще да се раждат гении и послушни неуязвими войници.
На една от конференциите на Световното правителство е одобрена програма за регулиране чилеността на населението в света. Главната й цел е да се намали раждаемостта в страните, които не се отнасят към западната цивилизация. Програмата обхваща около 100 държави, предвиждат се дори мерки по насилствено стерилизиране на мъже и жени.
Според плановете персоналният състав на Световното правителство ще се определя на секретни заседания на структури като “Билдербергския клуб”, СМО, “Тристранната комисия” и “Римския клуб”. Те подготвят условията за преминаване към единна световна система. За целта се създават т.нар. национални филиали в стратегически най-важните държави в света. Изработват се паралелни структури на властта, които се състоят от действащи и перспективни бъдещи политици, журналисти, интелектуалци, финансисти, аналитици. Тяхната задача е да обработват общественото мнение преди проектът на Световното правителство да бъде широко обнародван.


Мнения

Владимир Никофоров, бивш подполковник в КГБ на СССР, старши офицер от Първи отдел на Пето управление на Комитета по външноикономически връзки

През 80-те години наблюдавах Югоизточна Азия, работех в Лаос, Виетнам, Камбоджа, Китай. Естествено, там се срещах с колеги от разузнавателните служби, сътрудничих с чиновниците на тези държеви. И неведнъж в лични разговори ми говореха за съществуването на Световно правителство. Всички президенти се съпротивяват на неговата диктатура, но знаят, че отдавна са станали марионетки в тази единна управленска система, в която влизат само 2% от населението на земното кълбо – най-богатите хора. Това т.нар. Световно правителство е подкупило всички. Под маската на големи държавни интереси и сигурност те разпалват войни и измислят изкуствени болести като птичия грип, за да управляват хората и да ликвидират “баласта”. В крайна сметка това тайно правителство щяло да създаде управляема маса хора. Центърът на тази организация се намира в Ню Йорк на Пето авеню, в голям храм, недалеч от мястото, където бяха разрушени кулите на търговския център през 2001 г. Те се събират там от време на време.

...

КНИГАТА РАЗКРИВА ШОКИРАЩИ ФАКТИ ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ НАД ХОРА, ПРОВЕЖДАНИ ОТ СПЕЦСЛУЖБИТЕ НА САЩ И СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ. ОПИТИТЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЧОВЕКА ЧРЕЗ ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ ВОДЯТ НАЧАЛОТО СИ ОТ НАЦИСТКА ГЕРМАНИЯ. ДНЕС ТОВА СТРАШНО ОРЪЖИЕ ВЕЧЕ Е В РЪЦЕТЕ НА ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ.

...

...Д-р Армен Викториян: БЪРКАТ НИ В МОЗЪЦИТЕ, КАТО ДА СМЕ ОПИТНИ МИШКИ...



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6501343
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!