Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2016 13:14 - Кубрат Томов. In memory на един истински българин!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1055 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
Кубрат Томов почина на 4 януари 2016  на 77 г.

 Кубрат Томов пред "Фрогнюз":  България има мисия пред света

- Г-н Томов, след като светът „оцеля” през 2012 г., независимо от пророчествата на маите, сега учените вещаят още по-апокалиптични картини за 2013 г. - слънчев апокалипсис и техногенна катастрофа. Ще ни успокоите ли или ще ни разтревожите още повече?

- Ще ви кажа, да не се тревожете много; тези процеси все още не ни застрашават, но каквото има да става, ще става, но проблемът е, че всички тези процеси могат да бъдат туширани само ако енергиите на хората се съберат, ако са кохерентни. Тогава те могат да тушират огромни тектонични процеси.

- Бяхте прогнозирали, че през 2012 г. извънземни ще кацнат на земята. Стана ли това, да не сме го пропуснали?

- Аз не съм го прогнозирал точно и твърдо, казах го като възможност. Това и сега остава възможно, и тази година, те непрекъснато летят над нас, имаше съобщения от много точки на земята, че са виждали летящи чинии. Извънземните са винаги около и над нас. За да се открият, за да застанат те лице в лице с нас, ние трябва да поумнеем и да се отървем от смъртоносната си болест, наречена безумен егоизъм и безумна лудост. Ето в това се състои проблемът на кризата на човечеството.

- С други думи, те не биха били опасни за нас?

- В никакъв случай! В никакъв! Проблемът е в нас!

- Кажете тогава, възможно ли е през настоящата година да има големи земетресения, от типа на Пернишкото, да речем.

- Възможно е да има още земетресения, понеже навлязохме в качествено нов цикъл на космическите енергични явления. В неговите рамки се очакват наистина активни геотектонични процеси, на места могат да бъдат и разрушителни. Земята се променя, наклонът на земната ос бавно и упорито се променя, а Земята е жив организъм, който има свои цикли на еволюция. От учените обаче се смята, че България се намира в една зона, която минава през Балканите и отива на изток към Иран. Тя ще бъде най-устойчива в тектонично отношение, а другите зони на Земята ще бъдат много по-подвластни на земетресения.

- Кажете нещо за ядрената устойчивост. Предстои референдум за АЕЦ „Белене”. Вълнувате ли се от темата?

- По принцип референдумите, така както ги готвят и ред други обществени прояви, са нещо несериозно. Думата трябва да имат професионалистите, а не политиците и простосмъртните хора. Трябваше в общественото пространство да излязат специалистите и да изредят плюсовете и минусите, т.е. да стане дискусия между професионалисти, а не между хора, които нито знаят, нито разбират нещата. Това е глупавият начин за провеждане на референдум.

- Независимо от това, референдумът ще се проведе. Вие какво ще препоръчате – да се гласува ли, как?

- По принцип се очертава, че няма да има достатъчен брой гласували и референдумът очевидно няма да е валиден. Но, според мен, ако се вземат необходимите предпазни мерки, ядрената енергетика трябва да продължи да се развива. По-важно е обаче да има план-програма за стратегическо преминаване към възобновяеми енергийни източници – слънце, вятър, топли води, слънчеви панели и т.н. Това тлябва да бъде генералната линия, а не ядрената. Сега искам да напомня, че в събота ние провеждаме национална среща под мотото: „Настоящето и бъдещето на България и света и нашата лична отговорност и мисия”.

- Издайте вкратце какво се очертава бъдещето на България в параметрите на широкия свят?

- България има мисия пред широкия свят. Мисията й е да даде точната диагноза на кризата на цивилизацията, която досега не е дадена, въпреки прехваления световен управленски елит. Ние трябва да дадем точната диагноза и начините за ликвидиране на причините на кризата, както и да поемем личен пример в този път. Аз съм подготвил за печат една книга със заглавие „Безумието на съвременния човек”. Нали сте съгласна, че човечеството в този си вид е безумно?

- Правилно ли Ви разбрах, че едва ли не България има месианска функция, че е страната, която ще спаси човечеството?

- Без „едва ли не”! Така е. Не си ли задавате въпроса как така целият свят досега не е намерил точната причина за кризата. А ние тук я намерихме, аз в моите научни монографии съм я посочил ясно, обоснавано и безусловно. Но по-важното, соча и решението.

- Сега е моментът да го кажете!

- Решението на кризата е: първо – да се създаде и приеме на ниво ООН Харта на човешките ценности с правилна йерархия. Цивилизацията е смъртоносно болна, защото хората се управляват от погрешни йерархии на ценностите. Всичко е обърнато с главата надолу. Тази Харта трябва да се приеме от ООН, от всичките държави и да влезе в живота им. Как така повече от 60 години вече никой не пита къде е Хартата на човешките задължения, която ще осигури липсващият баланс. Е, аз я създадох и нея. Заедно с Хартата на правата и задълженията, аз създадох и проект за Световна конституция. Двете Харти и проекта за конституция аз изпратих още през 2008 г. на 49 посолства в София, на представителството на ООН и на това на Ватикана с писмо – ето ви хартите и конституцията, приемете ги. Проблемът обаче се състои в това, че елитът е продажен и слугува на световната мафия, начело със САЩ. Ето това е тъжната истина.

- Значи пак опряхме до световната конспирация...

- Но картината наистина е ужасяваща. Само ще маркирам – знаете ли, че в САЩ има многомилионни лагери, приготвени за хората, тогава, когато те се вдигнат. Знаете ли това нещо?

- Не, за пръв път чувам. А Вие как го разбрахте?

- От време на време излизат някои публикации, но не ги разпространяват. Не пишат за това. Не ги коментират. Но тук-таме излизат такива книги по света. Дори един американски публицист написа книга за разбойническата държава – Съединените щати...

 

Кубрат Томов пред "Всеки ден": Людмила Живкова е убита!

В интервюто, което направихме в края на 2011 г., Кубрат Томов отговори на въпроса защо Людмила Живкова не е успяла да обедини хората с развити духовни сетива в България.

По-скоро не й позволиха. Според мен е много вероятно да е убита и това не позволи налагането на духовни общества и високи нравствени ценности у нас. За мен Людмила Живкова е голяма личност и заслужава да влезе в пантеона на най-видните българи.

А защо се разпадна дружеството по психотроника, което създадохте още в началото на 90-те години на миналия век и което обединяваше хора с развити духовни сетива?

Защото възникнаха лидерски амбиции. А мен ме обвиниха, че съм злоупотребил със средства на дружеството. Доказах с документи, че не е така, но дружеството се разпадна.

Вие позволявали ли сте си да използвате силата на мисълта си, за да влияете, да въздействате на друг човек, на други хора?

Не, не бих могъл да си позволя такова нещо. То противоречи на основни закони за ненасилие.

Каква е ролята на България през 21-ви век?

Тук, в България, е бил раят на Земята - райската градина, където федерацията на извънземните цивилизации създава живота на Земята и човека на Земята. И първите племена и хора, които са били създадени, са българите. След това - евреите. Но ако добре прочетете, ще видите, че има твърде много разлики между бог Тангра и техния бог Йехова. Въпреки това обаче българи и евреи имат най-висок коефициент на интелигентност, най-висок генетичен потенциал. Само искам да добавя - Аспарух с прабългарите не са дошли случайно тук. Аспарух е бил посветен, много добре е знаел, че води народа си в прародината му.

Има хипотеза, че в древността владетелите са търсили жреци и пророци, които да са българи.

Такива българи са известни из целия свят. Да, търсили са ги. Хората с отворени канали, екстрасенсите, все едно наименованието какво е - те са едно от най-големите богатства на всяка държава. Според моите научни изследвания екстрасензорните качества са ядрото на творческия потенциал на всеки човек.

 

Кубрат Томов e енциклопедист, философ и езотерик. Основател на Българско дружество по психотроника, на ПУНК (Първи университет за нова култура), на ДНК (Движение за нова култура). Автор е на десетки книги и монографии, на хиляди лекции в цялата страна в продължение на 44 г. Почина на 4 януари 2016  на 77 г.



Тагове:   кубрат томов,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. zahariada - Да
09.01.2016 13:57
Познавахме се.
Бог да го прости!
цитирай
2. fascindoo - И Бог ще го запази
09.01.2016 14:25
zahariada написа:
Познавахме се.
Бог да го прости!

през вековете!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6501851
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!