Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2013 09:31 - Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 6602 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 30.03.2013 14:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Хронология на съобщенията

1. Първо съобщение от Великобритания, после от Германия и Русия беше, че тялото е намерено във ваната

2. Друго съобщение пак от Великобритания: Руският олигарх Борис Березовски може да е бил удушен

3. Друго съобщение пак от Русия: Березовски умрял от инфаркт, неотдавна е бил на лечение в Израел

4. Друго съобщение и тоя път от Русия: Березовски умрял като Уитни Хюстън - във ваната

5. Друго съобщение, от днес, отново от Великобритания: Руският олигарх Борис Березовски се е обесил


23 Март 2013:

image


 

Руският олигарх Борис Березовски се самоуби

Така на 23.03.2013 след обед гръмнаха световните медии.

Руският олигарх Борис Березовски, който през последните години живее в Лондон, се е самоубил. Това съобщи на своята страница във фейсбук неговият зет Егор Шупе, цитиран от РИА Новости.

„Борис Березовски почина”,

написа той.

Засега няма официално потвърждение на тази информация.

“Нищо не знам за Борис Березовски. Не съм имал контакт с него. Отдавна не сме се чували”,

каза адвокатът на Березовски Андрей Боровков, цитиран от РИА Новости.

Британската полиция започна разследване на смъртта на живеещия в изгнание в страната руски олигарх Борис Березовски, предаде ДПА-Германия, като се позова на нейно изявление. Имотът на Березовски в Съри, край Лондон, където той е починал, е бил отцепен от органите на реда.

Борис Березовски  бе открит мъртъв  във ваната в дома му в графство Съри, Югоизточна Англия, предадоха руските медии.
 

image Домът, близо до Лондон, в графство Съри, където е бил открит мъртъв руският олигарх във ваната си. Сн. от ВВC News
 

1. Първото съобщение от Великобритания, после от Германия и Русия беше, че тялото е намерено във ваната!

Но самоубил ли се е руският олигарх-милиардер Борис Березовски?

Кой знае, знай ли се?

Защото:

1. от епохата на Елцин се води жестока война между еврейските кланове в Русия!

2. евреин никога не посяга на живота си...

И действително: 25 Март 2013:

Два дни след като Березовски бе открит мъртъв, се появиха спекулации, че “великият комбинатор” може да е инсценирал смъртта си.

Олигархът бил вманиачен на тема сигурност. В охраната му имало бивши хора на “Мосад”. Манията дошла, след като през 2006 г. с полоний 210 в Лондон бе отровен бившият служител на КГБ Александър Литвиненко.

През 2008 г., на 25 км от дома на Борис, загадъчно издъхна приятелят му олигарх Бадри Патаркацишвили (52 г.). През декември 2012 г. по време на джогинг на 15 км от дома на Березовски почина друг негов близък - Александър Перепелични (44 г.).

Руският милиардер Борис Березовски е инсценирал смъртта си.

Тази хипотеза изказа руският депутат и политолог Вячеслав Никонов. Не мога да повярвам, че такъв човек като Березовски може да умре по такъв начин. Има толкова много сценарии, комбинации, допълни законодателят, който заявява пред руска медия, че няма да повярва в смъртта имигранта във Великобритания, докато не бъде установено, че тялото принадлежи на олигарха за чиято смърт бе съобщено в събота. Андрей Луговой, обвинен в смъртта на руския шпионин Александър Литвиненко, посочва, че в смъртта на Березовски има много заинтересовани лица.

Масло в огъня на спекулациите наля и Владимир Жириновски. Ексцентричният лидер на Либералнодемократичната партия на Русия заяви пред конгреса на водената от него политическа формация: Британските тайни служби са убили Березовски.

Руски депутат от Думата: Березовски е инсценирал всичко, жив е, инсценирал е смъртта си!

image Вячеслав Никонов Снимка: Уикипедия

Борис Березовски не е мъртъв, а само е инсценирал смъртта си. Такава версия издига руският депутат и политолог Вячеслав Никонов.

„Когато чух, че Березовски е мъртъв, първата ми реакция беше: Не вярвам!" -

казва Никонов пред руския Първи канал. И допълва:
 

„Той имаше толкова инсценировки, толкова различни сценарии, схеми, планове. Това е дяволски ум, за който не мога ди си представя, че може да си отиде от живота просто ей така. Да си отиде от живота в собствената вана, тове не е в стила на Березовски. Затова докато няма твърди доказателства, че това е той, аз лично ще се съмнявам, че нещо е е станало с него."

Руският депутат и политолог Вячеслав Никонов шокира с хипотезата си, че руският милиардер Борис Березовски е жив и само е инсценирал смъртта си, съобщава държавната телевизия OPT.

„Не мога да повярвам, че такъв човек като Березовски може да умре по такъв начин - във ваната. Това не е по березовски. Той е автор на толкова много сценарии, комбинации и схеми“,

коментира Никонов. Той каза още, че няма да повярва в смъртта на олигарха в Лондон, докато не бъде установено, че трупът е на Березовски, за чиято смърт беше съобщено в събота.

 Пари и имоти, легализирани в чужбина от покойния бизнесмен Борис Березовски, които са придобити от незаконна дейност, са под прицела на руските разследващи. Руската главна прокутатура проверява дали може да изземе състоянието на олигарха, съобщава “РИА Новости”.Адвокатът на покойника Дмитрий Аграновски е обяснил, че няма проблем наследниците му да плащат дълговете му, ако той им е прехвърлил въпросното имущество. Прокутатурата се надява и на помощ от чужбина във връзка с наказателни дела, за да може да наложи запор на имуществото на олигарха зад граница. След това то може да бъде пренесено в Русия. 

Адвокати обясняват, че това може да стане, ако Русия има договорка със съответната страна. Не е проблем да бъдат иззети активи, намиращи се в Русия.

Междувременно версиите за смъртта на Березовски продължават да се роят. Както БЛИЦ вече съобщи, бившият депутат Сергей Марков заяви, че британското разузнаване е ликвидирало противника на Путин.

Депутатът от Думата Вячеслав Никонов пък беше категоричен, че олигархът е жив. Също като във филма “Олигарх”, където главният герой Платон инсценира смъртта си, покрива следите си и се спасява от преследване. За прототип на Платон се смята самият Березовски.

Той бил вманиачен в опазването на живота си. В охраната му имало бивши служители на “Мосад”. Страховете му се увеличли, след като през 2006 година в Лондон беше отровен бившият служител на КГБ Александър Литвиненко.

2. Друго съобщение пак от Великобритания: Руският олигарх Борис Березовски може да е бил удушен

Великобритания, 25.03.2013, от: btvnews.bg

Причината - близо до тялото на бизнесмена е бил открит шал

Руският олигарх Борис Березовски може да е бил удушен. Това смята един от приятелите на починалия внезапно милиардер. Причината - близо до тялото на бизнесмена е бил открит шал, съобщи интернет порталът на британския вестник "Гардиън".

Според Николай Глушков, приятел на олигарха, на мястото, където е открит Березовски, е била допусната съпругата му Галина и по нейните думи край тялото е имало шал. "Не вярвам Борис да се е самоубил, той е бил удушен", подчертава Глушков.

Березовски почина в събота на 68-годишна възраст. Тялото му беше открито от охранители в дома му в графство Бъркшир, но и досега няма информация за причините за смъртта му.

Полицията съобщи в неделя, 24 март, че ще бъде извършена аутопсия на тялото, но датата за това още не е оповестена.

  Но Борис Березовски е олигархът, който се покая преди да умре

Борис Березовски беше обявен за “враг номер едно” на Русия. Снимка от телевизионния екран

Британската полиция е завела смъртта на руския бизнесмен като необяснена. Разследването е в много начален етап. Според различни източници 67-годишният Березовски е бил открит мъртъв тази сутрин в банята си.

3. Друго съобщение пак от Русия: Березовски умрял от инфаркт, неотдавна е бил на лечение в Израел.

Близкият приятел на Березовски Демян Кудрявцев разказва, цитиран от РИА, че сърцето на Березовски е спряло. Той отхвърля появили се твърдения, че става дума за самоубийство и посочва, че няма никакви външни признаци за това.

Източник на медиата твърди, че става дума за инфаркт и че неотдавна Березовски е бил на лечение в Израел.

Руският олигарх Березовски напусна Русия през 2000 г., малко след като се появиха сведения, че ще му бъде предявено обвинение по т.нар. дело за Аерофлот - за присвояване на държавни средства. Бизнесменът твърдеше, че причина за възбуждане на делото конфликтът му с руския президент Владимир Путин.

През 2003 г. Березовски получи политическо убежище във Великобритания. Сп. “Форбс” оценяваше състоянието му на 1,3 милиарда долара, но Березовски беше осъден от съпругата си да й плати 220 млн долара при развода, а наскоро загуби и дело срещу Роман Абрамович за подялбата на “Сибнефт”. Източници от обкръжението му споделят, че той е бил почти разорен.

Березовски е руски предприемач, роден през 1946 г. в академично семейство на руски евреи. Следва математика в елитни съветски учебни заведения. През 1989 г. създава компанията “Логоваз”, като смесено руско-швейцарско предприятие. През ноември 1994 г. става председател на управителното тяло на новооснованата телевизия ОРТ. По-късно придобива телевизионния канал TV6 и три ежедневника.

През 1996 г. Березовски придобива изключителните лицензи за износ на стратегически важни суровини. Заедно с Роман Абрамович придобива контол над нефтения гигант “Сибнефт”. Президентът Борис Елцин го назначава за известно време и за заместник-секретар на Съвета за сигурност. В това качество той е натоварен да координира и руската политика в Чечения. През 1997 г. е освободен от тази длъжност.

С издигането на Владимир Путин позициите на Березовски отслабват. От ноември 2000 г. той живее извън Русия. През януари 2001 г. продава 49% от акциите на ОРТ на Роман Абрамович, а половин година по-късно продава и акциите си от Аерофлот. От 24 март 2002 г. Березовски не може да напуска Великобритания, тъй като Русия иска неговото екстрадиране. Според някои източници Борис Березовски е финансирал с огромни средства т.нар. Оранжева революция в Украйна.

Дмитрий Песков, говорителят на руския президент, заяви, че Борис Березовски е написал писмо до руския президент Владимир Путин преди няколко месеца, в което е помолил да му бъде простено, както и да получи разрешение да се завърне в Русия.

26 февруари 2012 г.: Писмо-покаяние до Путин през (забележете, чрез Facebook)

Публично е известно обаче покаянието на Березовски поместено точно преди година във Фейсбук, в което той моли за прошка, че е довел Путин на власт и го нарича “тиранин и узурпатор”.

Следва текстът на “Покаянието” на Березовски.

До днес не планирах да си отворя Фейсбук, не исках да живея в социалните мрежи. Вчера, на Простена неделя, се реших на покаяние и исках да го публикувам в своя блог на “Ехото на Москва”. Покаяние пред народа на Русия за грешките, които направих. Обаче - беше ми отказано. Струва ми се напълно недопустимо, че на православния човек в днешна Русия му забраняват публично покаяние. Нямам никакви претенции към главния редактор на “Ехото на Москва” Алексей Венедиктов, обратното - благодарен съм му. Той се държа до край, като ми позволяваше да водя блог. Сега използвам последната независима медия в Русия - Фейсбук. Марк Зукърбърг не могат да го извикат Кремъл и да го принудят да продаде своята социална мрежа на “Газпром” под заплаха, че ще го пратят в “Матроска тишина”.

“Да се отвърне всеки от лошия си път и поправете пътищата си и делата си”, пророкува Господ чрез пророк Еремия и затова именно днес, на Простена неделя, ви говоря.

Годините в изгнание ми позволиха да погледна различно към моя живот, към живота на моята Родина и да осъзная по-ясно, че без покаяние, без признаване на грешките от миналото, без смелостта да се гради бъдеще, няма развитие. Нито за мен лично, нито за всеки един от вас, нито за страната.

Живея дълъг, ярък живот. И по своя път съм извършил много постъпки, и неизбежно съм бъркал. Неправедни дела съм извършвал съзнателно, а още повече – без да знам какво правя. Както се казва в молитвата за покаяние - “със знание и незнание, волю и неволю”. Знам, че много от моите дела се осъждат от вас, народа на Русия, част от която съм, и в чиято съдба, по Волята божия, изпълнявам отредената ми роля.

Покайвам се и моля за прошка за алчността. Копнеех за богатство, без да се замислям, че това е във вреда на другите. Прикривах греха си с “историческия момент”, “гениални комбинации” и “смайващи възможности”, а забравих за съгражданите си. И това, че не само аз постъпвах така, не ме оправдава. Простете ми.

Покайвам се и моля за прошка за потъпканата от мен свободата на словото. Като се оправдавах със стремежа да спася Русия от червено-кафявата чума, аз, когато определях политиката на главния информационен рупор на страната, пренебрегвах демократичните ценности. Моите действия поставиха началото на унищожаването на независимата журналистика. Така постъпвах не само аз, но това не ме оправдава. Простете ми.

Покайвам се и моля за прошка за това, че доведох на власт Владимир Путин. За това, че бях длъжен, но не успях да видя в него бъдещия на алчен тиранин и узурпатор, човека, потъпкал свободата и спрял развитието на Русия. Мнозина от нас не го разпознаха тогава, но това не ме оправдава.

Простете ми.

Няма за какво друго повече да се обвинявам пред Русия.

Разбирам, че покаянието - не е само слово, а и дело. И то ще последва.

Борис Березовски,
26 февруари 2012

4. Друго съобщение тоя път от Русия: Березовски умрял като Уитни Хюстън - във ваната

Богаташът стигнал дъното, наскоро искал 5000 долара за самолетен билет от свои познати

Публикувано: 23 март 2013, 19:29

Москва, Русия

 

Руският олигарх Борис Березовски е бил открит мъртъв като Уитни Хюстън, която се затри с наркотици - във ваната на дома си в графство Съри. Това са разкрили източници от близкото обкръжение на милиардера. Известният адвокат Александър Добринский твърди, че са му съобщили по телефона, че Березовски се е самоубил. Във Фейсбук Добринский размишлява: "Току-що ми позвъниха от Лондон. Борис Абрамович Березовски се е самоубил... Сложен човек беше. Жест на отчаяние? Невъзбожност да живееш беден? Серия от удари? Боя се, че никой никога няма да узнае истината…"

По думите на адвоката, Березовски "напоследък бил ужасно състояние - само дългове, на практика той е бил разорен, продавал картини и какво ли още не". Добровинский разкрива, че неотдавна Березовски е опитал да вземе заем. "Искал е от наши общи познати 5 000 долари за самолетен билет", твърди адвоката. Олигархът започнаб да разпродава имуществото си. През март той предложил на търг картината "Червеният Ленин" на култовия американски художник Анди Уорхол. 

Информацията за смъртта на олигарха потвърди и познаващият го добре Демян Кудрявцев. Той обяви, че Березовский е бил открит в дома си в Лондон в 11 ч. местно време. Друг от адвокатите му - Марк Фейгин, заяви, че за смъртта му съобщил близкият приятел на олигарха Александър Голдфарб.

От 2003 г. Березовский живееше в Лондон, където получи политическо убежище.  През януари тази година лондонски съд замрази активите на Березовский (317 млн. долара), след иск на бившата му съпруга Елена Горбунова.
 

Мистерия около смъртта на Березовски

Неделя, 24 Март 2013 10:49

Самоубийство, инфаркт или убийство-още няма точна причина за кончината на бившия олигарх изгнаник

Също като него във ваната преди време бе открита мъртва и известната американска певица Уитни Хюстън, но се оказа нещастен случай.

За кончината на 68-годишния магнат, който през последните години живееше във Великобритания, първа съобщи РИА Новости, позовавайки се на кратка бележка на неговия зет Егор Шупе в туитър.

"Борис Березовски почина", написа той. Шупе твърди, че в последните месеци Березовски бил в дълбока депресия и почти не общувал с роднините и приятелите си.

Не са известни подробности около смъртта на милиардера. Сред адвокатите му настъпи разнобой, след като се разчу новината.

Березовски се е самоубил, написа във фейсбук адвокатът му Александър Добровински. "Току-що ми позвъниха от Лондон. Борис Березовски се е самоубил... Беше сложен характер. Жест на отчаяние? Невъзможност да живее в бедност! Серия удари! Страхувам се, че никой няма да узнае истината", написа Александър Добровински в профила си във фейсбук. В ефира на тв канала "Русия 24" той припомни, че руският магнат в последно време бил в ужасно състояние.

"Имаше огромни дългове, на практика беше разорен, продаваше картини и какво ли още не", разказа той. Добровински разкрива, че Березовски на практика бил стигнал дъното. Неотдавна опитал да вземе заем. "Искал е от наши общи познати 5000 долара за самолетен билет", твърди адвокатът.

"Нищо не знам за Борис Абрамович. Не съм имал контакт с него. Отдавна не съм се чувал с него", каза пък адвокатът му Андрей Боровков пред РИА Новости.

През последната седмица Березовски е претърпял няколко сърдечни удара, съобщи снощи руският "Първи канал". Снощи РИА новости цитира близък до магната във Великобритания, според когото той бил получил инфаркт, докато бил в своя къща близо до Лондон. Според източника неотдавна магнатът пътувал до Израел да се лекува, след което се прибрал във Великобритания.

Неочакваната смърт на Березовски обаче веднага породи и версии за насилствена смърт. Той преживя множество опити за покушение, включително бомбен атентат, при който неговият шофьор бе обезглавен, припомня Би Би Си.

Според информациите в последно време руският магнат имал сериозни финансови проблеми. Не му вървяло в бизнеса, а освен това през 2012 г. загуби огромно съдебно дело от собственика на футболния клуб "Челси" Роман Абрамович. През януари тази година лондонски съд замрази активите на Березовски в размер на 317 млн. долара след иск на бившата му съпруга Елена Горбунова.

Олигархът, който имаше огромни дългове, започна да разпродава имуществото си. През март магнатът предложи на търг известната картина "Червеният Ленин" на култовия американски художник Анди Уорхол. Платното бе продадено за 202 хиляди долара, много над първоначално обявената цена.

Съобщено бе, че Березовски закрива офиса си в престижен квартал на Лондон и уволнява част от служителите си. Известно бе и че възнамерява да продаде няколко от градските си къщи, както и да изложи на търг притежавания от него ролс-ройс от 1927 година. През 2008 година американското списание "Форбс" оцени състоянието на Березовски на 1,3 милиарда долара, припомня Лента.ру.

От 2000 г. Березовски живееше в Лондон. Той беше близък приятел на руския дисидент Александър Литвиненко, който бе отровен с радиоактивен плутоний 210 в Лондон през 2006 г. Друг близък приятел на магната, който също беше член на известния "Лондонски кръг" на влиятелните руснаци в изгнание, беше Ахмед Закаев, срещу когото също бе организиран опит за убийство във Великобритания.

Първоначално Березовски подкрепяше Владимир Путин. В края на 90-те години обаче той влезе в остър конфликт с новия руски президент и поиска политическо убежище във Великобритания през 2000 г. Получи го през 2003 г.

Руският магнат емигрира, след като се появява информация, че следствието се готви да му повдигне обвинение по така нареченото дело "Аерофлот" за злоупотреба с държавни средства. Самият той твърдеше, че причина за делото бил конфликтът му с президента Владимир Путин.

Борис Абрамович Березовски е роден е на 23 януари 1946 г. в семейство на руски евреи. Той е доктор на техническите науки и член-кореспондент на Руската академия на науките от 1991 г. Завършва Московския лесотехнически институт и механо-математическа специалност в Московския държавен университет, доктор е на физико-математическите науки.

През есента на 1999 г. заедно с Роман Абрамович придобиват 2/3 от руската алуминиева индустрия. С издигането на Владимир Путин позициите на Березовски обаче отслабват. През януари 2001 г. магнатът, вече извън Русия, продава 49% от акциите на ОРТ на Роман Абрамович, а половин година по-късно продава и акциите си от "Аерофлот".

От есента на 2000 г. е политически опонент на Путин в президентската му кампания. Руското правосъдие го обвинява в редица икономически престъпления.

Първото наказателно дело срещу Березовски започва през 1999 г. при правителството на Примаков. От 20 септември 2001 г. той е издирван в Русия по обвинения в измама, пране на пари и опит да завземе властта. От 24 март 2002 г. Березовски не може да напуска Великобритания, тъй като Русия иска неговото екстрадиране.

5. Днес пък, пак съобщение от Великобритания, от Скотланд ярд: Руският олигарх Борис Березовски може да се е обесил 
...
  И так далее... докато се замъгли всичко достатъчно добре.


image
 Емил Роберт Коен – бивш председател на фондация “Толерантност” (поддръжка на секти и хомосексуалисти).
Защото инсценировката за собствена смърт е широка позната, особено в еврейската диаспора. Относно и главно за политически или финансови мистерии. Дори и за такива малки и нищожни личности, като българския евреин Емил Коен, напр., които открадна няколко млн. във валута от ЦСКА, избяга във Франция и там инсценира смъртта си при автомобилна катастрофа през 2010 г.


 Ще посоча само този, но зашеметяващ за световната история, пример.
Как Хитлер живее след "смъртта" си

 

image Абел Басти с книгата си


 

"Хитлер в Аржентина" е отлична работа по разследване, чиято основна цел е да докажа, че Хитлер не се е самоубил в Берлин, а това, че вероятно е избягал в Аржентина.
 


 

Книгата не преведена у нас и Русия, и никога няма да се преведе.


 

По тази тема, разследващият журналист, Абел Басти е събрал голям брой данни, най-вече от свидетели и много документи, с които цели да докаже, че смъртта на нацисткия лидер в неговия бункер в Берлин е голяма лъжа , а е бил поддържан жив повече от шестдесет години ...

 

Предговор на автора

За повече от петнадесет години, след получаване на свидетелства от няколко свидетели, аз имах възможността да разследвам обстоятелството Адолф Хитлер да е живял в Аржентина, където тази нацистки идеолог може да е намерил мир и защита, след като е избягал от Берлин.

Лично като журналист и пионер в публикуването на статии на тази тема в няколко вестника, както и интервюта с хора, които са споделили моменти с Хитлер след Втората световна война, аз се убедих в достоверността на това. Всеки нов къс информация, някои разпространявани и чрез национални и международни информационни агенции, са били основа за книги, документални филми и по-нататъшни проучвания.

 

Въпреки това, в много случаи, след като бяха цитирани в контекста на общото разследване, придобивт значението, че тази работа, която, като ги представя заедно с нова информация под формата на пъзел парчета, могат да си пасват перфектно. 


След като изпълних тези работи, последното от които е моята книга "Барилоче нацистки", в който аз потвърждавам, че Хитлер избягал и, че официалната версия за самоубийство си е измама, създадена със значителни противоречия. 
Това, което исках да кажа е, че с течение на времето от идеята, че Хитлер не е допуснал почетено самоубийство, а в действителност, като квалифициран магьосник, изчезва пред световната публика, която никога не е успяла да научи окончателния трик, е една проверка, нужна повече от всякога. 

Разследванията, представени в книгата, се състоят от резултатите на една по размер титанична работа, за да се знае, какво наистина се е случило. Всички тези изследвания се извършвани в Аржентина; това е причината тези изследвания се основават само на факти, намерени в тази страна, които да покажат, че Хитлер оцелява касапница.


Основната цел в това разследване е да се съберат най-голямото количество доказателства за пребиваването на нацисткия лидер в Южна Америка след Втората световна война. Очевидно е, че няма абсолютни и дирекно забелижими улики и доказателства за пребиваването на Хитлер в Южна Америка , а че има заговор за мълчание сред засегнатите сектори, което носи сериозни трудности при разследването на случая. Бягството му, най-напред от бункера си в Берлин до един европейски град, а след това дълго пътуване до Южна Америка, не са обхванати в тази книга. 

Някои автори вече постигнаха напредък в тази последна тема и е ясно, че в по-близко бъдеще материалите ще бъдат на разположение да покажат, че бягството е станало. 


Истината, какво ме мотивира в тази работа, е да дам някои разкриващи части в общия принос за наследство на човечеството. Документацията, която е класифицирана като «Строго секретно» и принадлежащи на световните сили, които са участвали във войната, ще бъде много полезно, ако се разсекрети. 

Съществена част от моята работа е била направена, докато бях кореспондент на «Dyn», «Diarios Y News” и агенция «Noticias” в град Барилоче, където живея от 1978 г., и вестник «La Maсana del Сур», принадлежащ към “Ambito Financiero» в Буенос Айрес. 


В продължение на няколко години са търсили следи от Хитлер, а аз и сега продължавам с това начинание. Трябва да призная, че с всяки нов къс информация, която е известна, а това се случва постоянно, дори и по време на редактирането на книгата, ме учудва напълно. 

Езикът, използван в тази книга е журналистически, защото това е работа на репортер и по всяка глава някои неизвестни събития, които не са част от официалната история, са приведени към светлината. 

Книгата е незавършено изследване, тъй като хора и ситуации, както и класифицираната официална документация трябва да бъде допълнително изследвана, така че най-накрая да се разкрие най-добре пазената тайна на 20-ти век. 

Абел Басти
Сан Карлос де Барилоче
Аржентина
30 март 2006 година
__________________________________

 

image"Хитлер в Аржентина"
Hitler En Argentina
Author: Abel Basti
Publisher: A. Basti
Publication Date: 2006-01-01
Language: Spanish
Format: Book
ISBN-10: 9874395125
ISBN-13: 9789874395122
Product ID: EPID60703891

__________________________________

  image Хасиендата в Аржентина  

 image Хитлер и Ева

_________________________________ превод: д-р инж. Никола Тодоров


И така – мъртъв или жив е Б.Б.:

Независимо от всичко, какъв беше смисъла на неговия живот?

  • Да стане през 90-те "сив кардинал" на Кремъл още при управлението на първия президент на Русия, след разпадането на Съветския съюз, Борис Елцин, ли?
  • Да емигрира през 2000 г. във Великобритания, след като се появява информация, че следствието се готви да му повдигне обвинение по така нареченото дело Аерофлот за злоупотреба с държавни средства, ли?
  • Да изпадне в немилост при наследника на Елцин Владимир Путин и да стане обект на множество съдебни разследвания, ли?
  • Да получи политическо убежище през 2003 г. във Великобритания, ли?
  • Да оцени американското списание "Форбс" състоянието му на 1,3 милиарда долара през 2008 г., ли?
  • Да обяви награда през 2010 г. на онзи, който "арестува опасния престъпник Путин" (и негов съплеменник, добавям аз), ли?
  • Да плати през декември 2011 г. съдебните разноски в размер на 35 милиона лири стерлинги (56 милиона долара) по загубено дело срещу друг руски олигарх-евреин, Роман Абрамович, ли?
  • Да напише (забележете, чрез Facebook), писмо-покаяние до Путин на 26 февруари 2012 г., ли?
  • Да бъде намерен мъртъв във ваната, удушен, обесен или от инфаркт в лондонското му жилище на 23 март 2013, ли?
  • Или да живее накъде инкогнито по света (най-вероятно в необятна Русия)?

 

Какво значение има.

Много доводи за това - не какъв е смисъла на живота вообще - а какъв е бил смисъла на неговия живот (или бъдещия му в необятната Русия, или където да е по света), на които доводи, аз като християнин – не мога да си отговоря.

 

Може би такъв е смисъла на живота на еврейските олигарси, държащи съдбите на милиарди хора и богатства на Света!

 

Може би отговорите са в тяхната Талмуда?

 

Още по темата:

Березовски се е самоубил?

Днес е аутопсията на Борис Березовски

Аутопсията на Борис Березовски е от 16 часа днес

Приятел на Березовски: Бил е удушен с шал

Животът и бизнесът на Борис Березовски

Борис Березовски в последното си интервю: Не ми се живее

Руски депутат не вярва в смъртта на Березовски: Може да е инсценировка

Березовски може и да е удушен, твърди приятел

Березовски - човекът, който сваля и качва лидери

Спецекипи разследват смъртта на Березовски

Милиардите на Березовски се стопиха през последните години



/за плевен онлайн портал:

Д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 
 



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6502423
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!