Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2013 14:02 - OFFNews: Племенникът на печатаря на ГЕРБ организирал подслушванията
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 702 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.05.2013 14:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Станислав Бончев, племенникът на собственика на печатницата „Мултипринт“ Йордан Бончев, е част от веригата за незаконни подслушвания. Това стана ясно, когато излезе втората порция записи с Бойко Борисов – се казва в днешна публикация на сайта OFFNews.

 

Ето какво пише още OFFNews:

 

Името на Станислав Бончев, по-известен като Хакера, излезе наяве от писмо, пратено и до електронната поща на OFFNews.

Семейството му, баща му и чичо му са близки до Цветан Цветанов, имат няколко фирми, сред които Мултипринт (печатат бюлетините и бланките за администрацията) и Поликарт (архивните материали, папките и пликовете), двете фирми са основните доставчици на администрацията, МВР и службите за сигурност за хартиени консумативи, пишеше в писмото.

Станислав Бончев е част от веригата за незаконни подслушвания. В писмото се твърди, че традиционните подслушвания, т.н. бръмбъри, и следенето, се организират от Генади Трайков, бивш служител на ДС в МВР чрез фирма “Трио Старс”, която охранява много обекти и има изградена система от хора и коли.

Техническата част от процеса – разкодирането, проникване в електронната поща, изтегляне на информация от компютри, хакване на телефони и устройства, компютърно наблюдение и др. сложни операции, са организирани именно от Станислав.

OFFNews  публикува и целия текст на писмото, за да преценят читателите автентичността му:

“тъй като следя от близо скандала с подслушванията от последните няколко седмици и след като Б Борисов обеща да се отрече от Цветанов ако има доказателства, a и преди малко видях че са го викнали на разпит, реших да ви пиша това което знам от работата си в системата на МВР, проверете тези факти до колкото можете за да разберете истината за подслушванията и да се предпазите доколкото може от подслушване.

Подслушването и следенето на политици, бизнесмени, журналисти и хора от съдебната система ставаше и още продължава, една част през дирекцията СДОТО на МВР (и ДАНС в малка степен), но също така и през външни кръгове и структури. Проблема за поръчителите е че винаги остават документи, записи, архиви и др които могат да бъдат използвани като доказателства за незаконното подслушване, затова цялата система за следене, подслушване и изтегляне на информация от компютри на медии, партии и неудобни беше частично изнесена към малка група хора и фирми близки до властта. За къщата в Бояна която стана известна е вярно че там се събират на срещи организаторите, но не може да се каже че е имало център или “частен ГДБОП” а по скоро затворен кръг от хора които го организираха по поръчка на ГЕРБ и провеждаха редовни срещи всяка неделя в 5 часа. Повечето от шефовете на дирекции на МВР знаеха за ставащото но не искаха да се замесват, от СДОТО оказваха често помощ и съвети, понякога дори подслушването на телефони става чрез тяхната система за изнесено подслушване (или акаунт) но като цяло особено на медиите, опозицията и бизнеса се правеше и продължава от външни хора с много добри познания в тази сфера които подслушват телефоните на интересни за ГЕРБ хора и следят чрез 6-7 коли за София и региона. Освен това правят записи, архивиране и подготвят доклади, все неща лесни за доказване и затова считам че лесно могат да бъдат проверени и уличени за да разбере обществеността за ставащото, а след като вече са ги изолирали предполагам че тези унизителни подслушвания ще спрат тъкмо на време за да може да има честни избори. Повечето от тези хора са бивши служители на МВР или службите за сигурност, излкючително запознати с техниката за подслучване чрез мобилни телефони и методите на разработка, няколко човека са близки до власта и свързаните с нея фирми чрез които се финансираше цялата система. Мога да потвърдя на 100% че Крайслер-а на Ивайло Койчев наистина се използваше за подслушване, като мога да намеря номерата на другите коли, но ще ми трябва малко време и подходящ момент. Например като колата на този Ивайло Койчев, не я използваше той въобще, както се писа за да си купува банички пред БСП, а беше я предоставил за ползване на 2-ма човека на които знам само първите имена – Мартин и Свилен и които съм срещал веднъж в Банкя на обучение за класифицирана информация, въпреки че не бяха служители никъде.

Още преди 2-3 години разбрахме с колеги че традиционните подслушвания, т.н. бръмбъри и следене организира Генади Трайков, бивш служител на МВР чрез фирма Трио Старс, охраняват много обекти и имат изградена система от хора и коли. Тъй като повечето подслушвания бяха чрез мобилните телефони те минаваха през операторите – Виваком, Мтел и Глобул и поставени хора при тях които проверяват на коя клетка е свързан абоната и правят записите. Разкодирането (ако се използва 3G мрежа или друга криптирана връзка), проникване в ел. поща, изтегляне на информация от компютри, хакване на телефони и устройства, компютърно наблюдение и др. сложни технически неща бяха организирани от Станислав Бончев, по известен сред тях като Хакера, който поради някаква причина преди няколко месеца го бяха изкарали лудо влюбен с карта на ДАНС да сваля бременна аптекарка, омъжена и по възрастна от него. Понеже ни се стори много съмнително това което излезе по медиите го проучихме, за да видим какво е станало тъй като бегло го познавахме по работа и разбрахме че нещо повече става. Той се оказа един от най-добре информираните за подслушването и следенето на интересни за ГЕРБ хора, без да има нужда да се минава по стандартната процедура – разрешение от прокурор и последващия контрол на съда. Семейството му, баща му и чичо му са близки до Цв. Цветанов, имат няколко фирми, сред които Мултипринт (печатат бюлетините и бланките за администрацията) и Поликарт (архивните материали, папките и пликовете), 2-те фирми са основните доставчици на администрацията, МВР и службите за сигурност за хартиени консумативи. Друг много добре запознат е Димитър Тончев, техн. служител на МВР в София който е контакта със СДОТО, често взимаше коли за подслушване не по каналния ред, но сега след като излезе резултата от проверката работи изцяло с колите на групата, всички регистрирани на частни лица. Тъй като ГЕРБ в момента официално не са на власт, подслушването и следенето стават през тази групичка, пак по неофициалния ред като в СДОТО и понеже са инвестирани много пари и време, предполагам че тази групичка от около 20 човека ще продължат да подслушват медии и партии и след изборите ако не бъдат спрени.”*

.

——————————————————————————-

* Писмото, за което OFFNews казва, че е получило на мейла си, изглежда е публикувано така, както е било изпратено, без никакви правописни корекции. Така е препубликувано и тук.


Източник:eurochicago



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6502446
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!