Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2014 23:10 - Непознатият Путин ли? Поредната ротшилдова пионка за пред световното Стадо!!!
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 1390 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Непознатият Путин

Автор: moniboneva

image

Наскоро четох статията на Иван Кръстев за Путин в медиапол под заглавие ""Светът на Путин"" и останах много изненадана, че всъщност Путин си остава непознат дори за политолози и анализатори въпреки, че вече 14 години е на власт в Русия.След като в анализите на Иван Кръстев Путин се е променил цитирам:  Западът днес живее в света на Путин. И това е така не защото Путин е прав, нито защото е по-силен, а защото той държи инициативата. Путин е "див”, докато Западът е "отегчен”. И макар европейските и американските лидери да виждат, че световният ред преживява драматична промяна, те не разбират в какво се състои тя. Те продължават да са объркани от преобразяването на Путин от Главен изпълнителен директор на Русия ООД в идеологически подплатен национален лидер, който няма да се спре пред нищо, за да възстанови влиянието на своята страна...  Представете си излича, че Путин е изненадал запада със своята непредсказумост вместо да си дадат ясна сметка, че не го познават! На изток познават Путин и за никой ходовете му не са изненада. Затова реших да кръстя този пост в блога ми Непознатия Путин! На запад виждат Путин като мачо който язди петниста кобила ,ходи на риболов и кара самолет ,снима се с тигри,майстор по джудо. Да и това е Путин - светският му образ. Първоначално по западен модел разнасяше със себе си съпругата си в Еворпа и света, също като маймунка или танцуваща мечка.Само, защото Горбачов наложи този западен модел.Путин се опита да се приспособи да се хареса на запада. Но Путин това е един от всички лидери на изток.ЕДИН ОТ ВСИЧКИ!

 image

Когато се провеждат срещите на Азиатските страни няма да видите Путин суетно да е излязъл отпред ,дълго ще го търсите на снимката сред останалите азиатски лидери.Това е знак ,че не е доминиращ лидер, а е сред равни. Никаква хегемония или доминация  на Русия или опит за натиск на тази голяма страна над другите азиатски държави не се долавя.Ще останат много изненадани всички от Европа които постоянно пищят ,че Путин и Русия  ги мачкат и пресира. Русия е неузнаваема гледана от Изток.Тя се държи по съвсем друг начин  и това е истинското и лице! Изобщо не се долавя нито сянка на доминация и опит да пресира някого.Когато не е застрашена и притисната до стената Русия е миролюбива страна. На изток няма да познаете, че това е Русия такава, каквато тук я знаем!Там номера на Путин с язденето на кон или магаре въобще  не минава за атракция.Нито  с кого спи:дали това е Алина Кабаева, или въобще ляга ли си нощем да спи Путин или го прави когато може да си позволи сън- този въпрос  не интересува никой в Азия. За изтокът личният живот  на  лидерите е нещо което засяга само тях самите и не представлява обществен интерес.Не бих го нарекла табу ,но не е прието да се  наднича под чаршафите на хората.Още повече ,че една част от страните са мюсюлмани, други будисти, трети православни християни.Това което представлява интерес за едните при другите народи е без съществено значение. Например няма да ги изненада Путин ,че има умения по джудо ,защото източни бойни изкуства са разпространени  по съвсем разбираеми причини на изток.Изобщо ценностите са различни и многообразни от западните. Когато се съберат Азиатските страни погледа е изцяло насочен относно решаването на икономическите и политически въпроси които вълнуват страните-така както трябва да протича равнопоставена среща на държавите от един континент.Без да се долавя неравноправие и категория присъединени и утвърдени държави. Не се делят на големи държави и малки страни.На тези срещи са поканени представители и от други страни на света.

.image 

Азия не е затворена общност както Европа се изолира от останалия свят. Ако Европа допуска някой в своя клуб,  това са само и единствено САЩ. Като естествено в ЕС доминират големите страни учредителки на Римския договор.  Запазват си правото  на ""първа категория"" в общността, другите  присъединени включително и България са ""втора категория""- макар да не казано в прав текст. Ние сме необходими като някаква буферна зона.Това се знае от анализаторите и е било казвано многократно през годините не някаква е тайна. Владимир Путин е една изцяло източна персона.Там той е скромен и ненатрапчив.

image

Той  разбира се правеше опити да бъде светски човек и прозападен лидер в началото. Да гради имидж както е модерно на запад.Да се интегрира към западния модел и да присъства заедно със съпругата си през първият си мандат навсякъде из Еворопа и света ,така както правеше Горбачов.На изток съпругът или съпругата на президента не са  обществени фигури. Те могат да се включат в някой  мирни или културни инициативи, но не е задължително да се изявяват публично. Защото не те са били избрани да носят политическа отговорност!Разбира се, те имат своята спомагателна роля, но ето случват се и разводи или нови бракове- семейният статут е променлив. Затова не е нужно да си утежняват живота като го правят публично достояние и обект на всевъзможни коментари.   В  един момент на Путин му писна и свали маската- показа своята естествена източна същност. Не се е променял, само отказа да играе по правила които не съответстват на негова натура. Всеки е силен когато е самият себе си... и неизбежно става слаб ,когато се опитва да бъде някой друг! Понеже Иван Кръстев си задава въпроса на който и запада няма отговор на къде се е устремил Путин ще му подскажа.Путин отказа да бъде западен човек! А когато е обърнал гръб на запад /или те са му обърнали гръб/ естествената посока която му остава е източната, където той си е на мястото и не го е напускал от 14 години

.image 

 

Това е написал Иван Кръстев...

А кой е Иван Кръстев?

Един от създателите на Think-tanks мрежите у нас и черният кардинал на българския преход...

Мозъчните тръстове се занимават и със скрита дипломация, като канят правителствени лица на своите работни срещи и конференции и така им организират неформални срещи. Прякото лобиране за срещи с държавни лица също се практикува. Още преди кризата от 1997-ма Световната Банка и Международния валутен фонд са натискали правителството на Жан Виденов да въведе валутен борд. По този повод Евгени Дайнов е опитвал да организира среща на Джордж Сорос с Жан Виденов, като паралелно се оказвал натиск със заплахи, че чужденците ще си изтеглят капитала и ще предизвикат криза. Жан Виденов не се съгласява на среща със Сорос …

Think-tanks мрежите у нас - Мозъчни тръстове или тръстове за мозъчно задръстване?

image

Иван Кръстев, черният кардинал на българския преход, основател и ръководител на мозъчния тръст "Център за либерални стратегии". Всеизвестен "бивш" специалист по всичко, но вече живее във Виена...

Путин бил "див”, докато Западът ПЪК бил "отегчен”..., твърди соросовеца-гном.

Шменти-капели на соросовеца Иван Кръстев, живеещ вече в баровски квартал на Виена от 4 г.
--- Изначално Путин е евреин по матери ---
и просто... еimage Поредната ротшилдова пионка за пред световното Стадо!!!


  /Плевен онлайн портал
д-р инж. Никола Тодоров, доцент



Тагове:   Путин,


Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6513846
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!