Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2016 00:38 - 22 юни 1941: "Единственото ново нещо на този свят е историята, която още не знаете"
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 716 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.06.2016 00:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Точно преди 75 г. на 22 юни в 02 ч. средноевропейско време, Хитлер напада СССР.                                                                                                                            

 

На днешна дата бе даден стартът на Великата Отечествена Война или операция "Барбароса" при която - който както иска да го отчита - но Света отчете 50 000 000 човешки жертви за нечии интереси!

Да, точно така, употребявам СТАРТ, защото е най-точната дума за започване на нещо, което е подготвено, наредено, подредено и играчите чакат.

"Нещото", отдавна планирано и трябваше да стартира...
Било е крайно време...

Или как се генерира "бъдеща" история?

 

А "Нещото" е казано далеч преди това, още през 1932 г.!

imageВж. книгата в оригинал...

Introduction

ORIENTATION

The only new thing in this world is the history you don’t know.” (page XIII)

— PRESIDENT HARRY S. TRUMAN

"Единственото ново нещо на този свят е историята, която още не знаете",

неслучайно казва още през 1932 г. пред своите бъдещи конгресмени, късният ционист и бъдещ президент на САЩ, евреинът Хари Соломон Труман [1] (от вицепрезидент встъпва в длъжност президент, чак след смъртта на Франклин Делано Рузвелт през април 1945 г.).
          Проф. Ентъни Сатън във въведението от неговата книга "Уолстрийт и възходът на Хитлер" (WALL STREET AND THE RISE OF HITLER) казва  за "неизследваните аспекти на нацизма":

"От началото на 1920  г. различни мнения са се разпространявали в смисъл, че не само немски индустриалци, но също така финансисти от Уолстрийт, са имали роля - вероятно съществена роля - за възхода на Хитлер и нацизма. Тази книга представя доказателства, непубликувани преди това, съпътствани с голяма част от досиетата на Нюрнбергския военен трибунал и в подкрепа на тази хипотеза. Въпреки това, цялостното въздействие и достоверността на доказателства не могат да бъдат намерени при четене на подобни теми в някакъв обем от световната литература. В две предишни мои книги в тази поредица, а именно, Уолстрийт и болшевишката революция [2] и Уолстрийт и Рузвелт [3], са описани ролите на много фирми, а често и на същите лица и техните колеги, режисиращи действията, а и твърде умели в манипулиране на работа и подпомагане на болшевишката революция в Русия през 1917 г., даващи рамо на Франклин Делано Рузвелт в кампанията му в изборите за президент в Съединените щати през 1933 г., както и подпомагане на възхода на Хитлер в Германия преди войната."

          ВСВ има изключително значение в един много важен за Човечеството период, а именно периода1850-1950 г. ВСВ е апотеозът на този период. До тогава такава драма светът никога не е изпитвал.

          Дори д-р Збигнев Бжежински, един от умните войнстващи световни ционисти,  в книгата си “Извън контрол” [4], излязла в САЩ през 1993 г., признава, като дори въвежда ново понятие - мегасмърт, следното:

“Безпрецендентните кръвопролития през ХХ век произтичат непосредствено от фундаменталните екзестенциални сблъсъци... комулативно пораждат двете най-жестоки безчинства на нашето време -  безчинства, които превръщат века на надеждата във век на организираното безумие.”

          Стоп. Забелязвате ли? - “организираното безумие” на “безчинства”-та (двете световни войни), буквално твърди той.

          Бжежински откровено признава организация, а щом има организация на Нещо, има и замисъл, насока, подготовка, дипломация и тайни стратегии за Нещото, за да се провокират и започнат две такива сериозни Неща - като не една, а две световни войни.

          И то за такъв нищожен по продължителност времеви период от световната история.

          Значи някой е имал нужда от мегасмърт и е бързал.

          Този столетен период (1850-1950), който аз наричам Столетието 19/20  в един мой очерк, е бил във фокуса на вниманието на историци и политически анализатори, които преобладаващо са единодушни, че историческите и социалните процеси за този времеви период са били предварително замисляни, направлявани, контролирани и успешно осъществявани от световния юдео-масонския ционизъм, в качеството на невидим и задкулисен център за световно управление и "генериране" на бъдеща история.
          Да, точно така - генериране на бъдеща история. Думите на Хари Соломон Труман не са празни приказки.
          Диполът “СоциализъмФашизъм” беше целенасочено изграждан с десетилетия, за да има предпоставка за война - ВСВ. На 9 май 1945 диполът стане ненужен и бе разрушен.
          Диполът “СоциализъмФашизъм” и двете световни войни станаха алфата и омегата в плановете  на международното задкулисие за целия период от средата на 19-ти век до средата на 20-ти век.

          Много анализатори на Столетието 19/20, дефинират тайните цели на двете световни войни като постигане на две Неща, като продукти на  "генерираната бъдеща история":

1.      създаване на държава за евреите - Израел и

2.      световна хегемония на САЩ, като икономическа и военна свръхсила.

          Окончателното рухване през 1989-1990 на компонентата “Социализъм" от дипола, доведе пък до безусловната световна хегемония на САЩ, като икономическа и военна свръхсила.
Включително - тайните цели и на започналата на днешна дата преди 75 г. - истинска Втора Световна Война, спомогнаха за това.
          Знаем с подробности и в детайли историята на ВСВ!
          Но знаем ли скритата история на подбудите и причините за ВСВ?
          За съжаление - все още твърде и оскъдно малко.
          И най-важното!
          Не знаем в исторически прав текст, защо, с каква цел и в чии интерес  "Повече от 60 милиона души загиват във Втората Световна Война, като около 60% от тях са цивилни. 70% от индустриалната инфраструктура в Европа е разрушена", както пише в Уикипедия, свободната енциклопедия???

         
Хитлер вероломно..., Сталин пък не очаквал...
или
Хитлер нападнал..., но и Сталин нападнал..., Хитлер пък бил длъжен да се защитава... , Сталин и той същото...,

това се върти вече 75 г. от скопени за истината историци, политици, политолози и прочее...

          Защо, с каква цел и в чии интерес се мълчи или усуква?

          Отговор на горния въпрос Човечеството чака вече 75 години!
          А той е ясен, едната от двете цели още не е изпълнена:

1.     създаден е Израел - държавата на евреите. 

2.     осъщестява се в момента световната хегемония на САЩ, като икономическа и военна свръхсила, чрез течащата Глобализация и налагането на Нов Световен Ред.


[1]. F. Tupper Saussy, “Rules of Evil: Useful Knowledge About Governing Bodies”, Harper Collins, New York, 2001.
[2]. (New York: Arlington House Publishers, 1974)
[3]. (New York: Arlington House Publishers, 1975)
[4]. Д-р Збигнев Бжежински, “Извън контрол”, Обсидиан, ISBN 954 8240 08 4, С., 1994.


Книгата  на Проф. Ентъни Сатън "Уолстрийт и възхода на Хитлер" в оригинал може да прочетет тук...


И ОЩЕ МАЛКО (ОТ германския портал “Дойче веле”) ИСТИНА ЗА:

Лъжата, която закопа 50 млн. души през Втората световна...


image
На 24 август 1939 г. в Москва външните министри на Германия и СССР Молотов и Рибентроп подписват Пакта за ненападение (с дата 23 август). Пактът има 10-годишен срок. 2 години по-късно Германия напада СССР.


          Едно от най-бруталните масови унищожения започва с лъжа. При това не особено находчива: Лъжата, че Хитлер бил нападнат от Сталин, така че Германия трябвало да се отбранява. Истини и митове отпреди 75 години.

          Още през 1933 г. националсоциалистите в Германия започват да подготвят атаката срещу СССР. 8 години по-късно тя вече е факт - на 22 юни 1941 г. или преди 75 години, Вермахтът нахлува в Източна Европа, за да започне една от най-бруталните войни на новото време.

"Върховното командване на Вермахта съобщава: С цел защита от голямата опасност от Изток, на 22 юни в 3 часа сутринта Вермахтът се вряза в настъпващите вражески линии. Самолетите на Луфтвафе вече нападат съветския враг".

Източната офанзива на Хитлер започва с тази лъжа. Нападението над СССР не е превантивна мярка на Третия райх, а истинска, добре планирана и дълго подготвяна офанзива срещу една напълно неподготвена и неочакваща атаката страна, която в следващите години е подложена на окупация, унищожение и геноцид.
          Две години по-рано Берлин и Москва сключват споразумение за ненападение, което в нощта на 22 юни продължава да е в сила.

Легендата за самозащита
И въпреки това 3 млн. германски войници настъпват на Изток, въоръжени с най-доброто, което националсоциалистическото правителство е успяло да произведе за военни цели - танкове, самолети, оръжие.
          Легендата, според която Хитлер просто се противопоставил на плана на Сталин да нахлуе на германска земя, се се оказва твърде жилава и оцелява години наред, въпреки че е лишена от всякакво историческо основание:

"Целта на Източната офанзива е била да се завземе СССР, да се унищожи населението му и на цялата територия да бъдат заселени германци. Такава е мечтата на Хитлер за райх, простиращ се от Атлантическия океан до Урал",

казва историкът Волфрам Вете.
          С други думи избиването на източноевропейските евреи, на военноплениците и на цивилното население, всичко това е било премислено. То не е следствие от военното опиянение от последвалите победи на германците. Тъкмо обратното:
          Това опиянение е налице още преди войната и тя е негов продукт. Въпреки масираната пропаганда, германското население не реагира според очакванията на властите при новината за атаката срещу СССР.

Задава се световна война
          Страхът от разрастване на военните действия е силно разпространен, макар никой по онова време да не е подозирал, че жертвите от страна на Вермахта ще се измерват с милиони.
          Наред с германците, в Източната офанзива участват и войски от вече завзетите или съюзнически страни - финландци, италианци, румънци. Задава се истинска световна война.
          Във Великобритания премиерът Уинстън Чърчил се обръща към гражданите с реч по радиото, в която нарича Хитлер "чудовище на злото, ненаситно в потребността си да граби и убива".
          Балтийските страни, Беларус и Украйна просто са прегазени под веригите на германските танкове. Хитлер и генералите му са убедени в бързата победа, в скоростното достигане до съветската столица и нейното завземане. Но те се лъжат.
          Няколко месеца след офанзивата германските отряди затъват в московската зима. Тогава още никой не знае, но от този момент започва крахът на Третия райх, дошъл окончателно през 1945 г. 3 млн. германски войници не се завръщат от Източния фронт. Историкът Волфрам Вете:

"Падналите руснаци обаче са 10 пъти повече. Около 10 млн. са само червеноармейците, над 3 млн. са руските военнопленници в германски лагери, 3 млн. руски евреи са системно изтребени, а цивилните граждани, намерили смъртта си, наброяват над 6 млн."

Премълчаваните истини
          В продължение на години в германското общество темата за масовите убийства на Изток е табу. В спомените доминира ужасът от собствените страдания. Вермахтът е наричан "чист" и "невинен", а цялата отговорност е прехвърлена върху националсоциалистическото ръководство и специалните части като СС.
          Всичко това започна да се променя много бавно и трудно и то благодарение на смели и критично настроени историци, които подхващат тази тема. Започват да се организират тематични изложби, които по радикален начин конфронтират съзнанието на германския гражданин с мрачната истина.
          Днес, 75 години след Източния поход на Вермахта, известен под името операция "Барбароса", темата присъства в множество текстове, коментари и публицистични статии и отдавна вече не е табу.
          На някои места в Германия се организират редовно възпоменания за жертвите, причинени от германското нападение над СССР. Най-голямото последно възпоменание бе организирано в Берлин. Берлинската филхармония изпълни "Ленинградската симфония" на Дмитрий Шостакович.
 



Автор и превод: д-р инж. Никола Тодоров, доцент




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6501727
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!